REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
22.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Erdogan îşi suspendă campania electorală din cauza unor probleme de sănătate

Erdogan îşi suspendă campania electorală din cauza unor probleme de sănătate

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 1501

Președintele Recep Tayyip Erdogan și-a anulat toate activitățile programate miercuri după ce aseară s-a simțit rău în timpul unui interviu televizat, care a și fost întrerupt imediat.

Erdogan isi suspenda campania electorala din cauza unor probleme de sanatate

Erdogan şi-a suspendat campania electorală din cauza unor probleme de sănătate minore, transmit Reuters şi DPA. „Mă voi odihni astăzi acasă, aşa cum m-au sfătuit medicii”, a scris Erdogan pe Twitter. El avea prevăzute pentru miercuri discursuri în trei provincii din Anatolia centrală.

Marţi seară, şeful statului turc a fost nevoit să scurteze un interviu pentru postul de televiziune Kanal 7 în timpul căruia a spus că se simte rău din cauza unor probleme gastrice. Postul de televiziune a tăiat emisia după ce Erdogan, când camera de filmat era închisă, nu a reuşit să răspundă unei întrebări legate de promisiunile sale electorale.

În microfon au putut fi auzite voci, însă camerele de filmat nu l-au arătat pe preşedintele turc. Nu a fost clar imediat cât de gravă era problema de sănătate a acestuia. Ulterior, el a revenit şi a încheiat interviul, spunând că o campanie electorală intensă a condus la unele probleme gastrice „serioase”.

Recep Tayyip Erdogan (69 de ani) îşi va relua joi campania electorală.

Alegerile prezidențiale şi parlamentare din 14 mai sunt considerate cel mai dificil test pentru regimul Erdogan, la putere de 20 de ani, întrucât opoziția unită încearcă să îl înlocuiască pe actualul președinte în contextul crizei economice grave şi al nemulţumirii populare cauzate de milioanele de refugiaţi ajunşi în Turcia, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436