REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Erika Isac nu e la prima piesă cu versuri obscene. Artista a scos o piesă cu Gheboasă. Video

Erika Isac nu e la prima piesă cu versuri obscene. Artista a scos o piesă cu Gheboasă. Video

A.F. 23 februarie 2024 | 00:00 1267

Devenită celebră peste noapte cu piesa Macarena, în care acuză că femeile din România se află constant în pericol și riscă să fie abuzate sexual de bărbați, Erika Isac nu e la prima piesă cu cuvinte obscene. Deși a declarat că după ce a participat la X-Factor a primit mult hate online și a decis să se retragă, Erika Isac nu a fost inactivă.

Erika Isac nu e la prima piesa cu versuri obscene. Artista a scos o piesa cu Gheboasa. VideoGheboasă, Erika Isac

Artista a scos o piesă cu Gheboasă, piesă numită OnlyFans

Versurile piesei OnlyFans sunt și ele obscene, așa cum e de altfel mare parte din muzica artistului Gheboasă, care a stârnit un adevărat scandal la Untold, după ce mai mulți tineri au cântat în cor o piesă cu înjurături care îi aparține. Refrenul piesei OnlyFans sună așa: 'Vrea sex, c** imens, face Freelance doar pe OnlyFans'.

Gheboasă a sărit în apărarea Erikăi Isac:

„Mi se pare că Erika e mai mult decât un personaj care a prins la public. O văd ca pe o femeie foarte puternică, în vogă deja, și asta într-un timp scurt, capabilă să închidă gura multor bărbați, dar și a femeilor care gândesc altfel! Nu e vorba despre faptul că Erika e o femeie atunci când vorbește despre o treabă sau alta. Mesajul ei e unul al unui artist care s-a lovit în viața ei de mai multe probleme și pe care acum le spune într-un anume fel celor de vârsta ei.

Nu contează că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați, cum am văzut că au tăbărât mai mulți pe ea ca s-o facă de rușine, chipurile! Tot ce contează e muzica ei și faptul că a reușit să transmită ce și-a dorit, nu că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați!”, a declarat Gheboasă pentru canal33.ro, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e CU c***t.
0
0
Voi sunteti niste pensionari de prin anii 1800 inviati...voi astia care o ardeti in decenta si in comentarii de gen. Si ma refer in special si la inteligentul sau inteligenta care a scris acest articol.
0
1
A scos o piesa ,de unde din kur?
1
0
NU inteleg de ce se promoveaza atat in presa COCALARII ! ce presteaza duduia, e gunoi, pur si simplu!
2
0
"Analfabeti functional"!
2
0
Nu trebuie sa ne mire absolut deloc inteligenta si prestatia divei! Atata poate...si asta doreste publicul (ei)! Avem 42 % de analfabeti functionali in randul tinerilor de pana la 18 ani. Pana una alta tovarasa cantacioasa face bani buni din prostia unora!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166