REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Estera a recunoscut de ce nu-și lasă copiii în grija Lidiei Buble: „Cred că ar fi...”

Estera a recunoscut de ce nu-și lasă copiii în grija Lidiei Buble: „Cred că ar fi...”

Valentina CAMARA 9 decembrie 2022 | 00:00 668

Lidia Buble este o figură mega cunoscută în spațiul public și ușor, ușor, și-a adus și surorile în văzul lumii. Cea mai vizibilă publicului larg fiind Estera, alături de care a și participat în show-ul din Asia.

Cele două provin dintr-o familie foarte numeroasă, având mulți frați și surori, însă pe ele le despart doar doi ani, poate de aceea și legătura lor este una specială.

Lidia Buble, topită după nepoții săi

Surorile Buble se iubesc și se susțin necondiționat, însă, recunosc că vizitele sunt mai rare. Și asta pentru că Estera Buble, make-up artist de meserie, după ce a profesat la Arad, a ales să se mute cu familia în Viena.

Șatena locuiește acolo de câțiva ani, alături de soțul și de cei doi copii pe care îi are, iar în România vin în vacanțe ori când vreun proiect îi cheamă pe meleagurile natale.

Astfel că, Lidia Buble fiind o mare iubitoare de copii, dorul de nepoții ei de multe ori o macină. Nu doar de Issac și Isaiah, de toți, doar că pentru a-i vedea pe unii trebuie doar să facă un drum până la Deva.

În consecință, admiratorii din online ai celor două surori s-au întrebat de ce Estera nu își lasă copiii măcar câteva zile la mătușa lor? În acest mod, ea ar avea parte

de o mică pauză de la responsabilitățile de părinte, în timp ce fosta iubită a lui Răzvan Simion nu și-ar mai încăpea în piele de bucurie.

”Ai vrea să îi lași pe Issac și pe Isaiah la Lidi, timp de o săptămână?”, este întrebarea primită de Estera Buble pe Instagram, la care a răspuns imediat.

Sora cântăreței mărturisește că nu ar avea o problemă sau vreo teamă în a-și lăsa copiii pe mâna Lidiei, fiind conștientă că s-ar descurca de minune cu ei și ar face-o foarte fericită.

Doar că, fiind mici și obișnuiți cu traiul de peste hotare, alături de părinți, Estera este de părere că o ședere la mătușa, singuri, nu ar fi chiar un lucru confortabil ori ușor de pus în practică pentru Issac și Isaiah.

” Lidia Buble, tu ești iubirea! Te iubesc cu o iubire veșnică. Lidia Buble îi cere pe amândoi la ea, se roagă de mine mereu să îi las, dar e foarte complicat să trimiți copiii în altă țară, cu altcineva. Dar i-aș lăsa, de ce nu? Cred că ar fi cea mai fericită”, a fost răspunsul oferit de Estera Buble, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016