REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

"Eu ce am zis, așa a fost!" Adrian Minune, mesaj pentru fani, după ce s-a speculat că se retrage din muzică

"Eu ce am zis, așa a fost!" Adrian Minune, mesaj pentru fani, după ce s-a speculat că se retrage din muzică

Valentina CAMARA 6 martie 2023 | 00:00 453

Adrian Minune este un nume cunoscut în muzica lăutărească românească, cu o carieră de zeci de ani. Este un artist complet și extrem de împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Marele artist se pregătește să devină din nou bunic.

'Eu ce am zis, asa a fost!' Adrian Minune, mesaj pentru fani, dupa ce s-a speculat ca se retrage din muzica

Adrian Minune își cunoaște valoarea și nu se ferește să o spună cu voce tare. Celebrul artist a transmis prin intermediul nostru un mesaj publicului larg.

"Dragii mei, fanii mei, vreau să știți că Adrian Minune va cânta încă 10 ani de aici încolo, indiferent cum, pentru că eu am fanii mei, care probabil nu sunt din generația nouă, dar pentru mine este bine. Atunci când cel din generația veche pleacă să îl asculte pe Adrian Minune, pleacă cu 2000-3000 în buzunar, generația nouă pleacă cu 200-300. Vă pup!", a declarat Adrian Minune, la WOWnews.

Adrian Minune, primele declarații după ce aflat că fiica lui, Adriana, va avea o fetiță

Adrian Minune se poate numi un bunic împlinit. După Sofia, fetița lui Karmen, urmează să aibă o nepoțică și din partea Adrianei. Regele manelelor ne-a împărtășit sentimentele lui.

"Mă simt foarte bine, sunt fericit. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a mărit familia, a ieșit ok.

E greu să fii obișnuit. A avea o nepoțică și apoi să mai ai una e foarte mișto, dar sunt sigur că la băiatul meu o să fie băiat. Eu ce am zis așa a fost.", a spus Adrian Minune.

Adrian Minune, unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică de petrecere

Cântărețul a descoperit pasiunea pentru muzică la doar șase ani, iar din acest moment a început să cânte la petrecerile școlare. Adrian Minune s-a născut la Ștefăneștii de Jos și a urmat școala generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale. Bunicii au fost cei care i-au cumpărat primul instrument muzical, acordeonul, și l-au înscris la cursuri muzicale.

După finalizarea scolii generale, artistul s-a înscris la Liceul Tehnic Traian, unde a urmat cursurile pentru câteva luni. A renunțat la studii înainte de finalizarea clasei a IX-a și a continuat să participe la diverse evenimente. A avut multe colaborări cu mulți lăutari, dar succesul adevărat a venit atunci când a început să colaboreze cu Dan Bursuc. Acesta i-a devenit impresar și i-a asigurat concerte în România, dar și peste hotare. Prima apariție pe scenă ca interpret de manele a fost cu piesa „ Of viața mea ” cântată cu Costi Ioniță, alături de care a devenit cunoscut printre iubitori de manele. După colaborarea productivă, Adrian Minune a urmat o carieră solo iar primul album single, „Țiganii din țigănie”, a devenit hit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303