REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

"Eu îmi doresc" Isabela Onoriu, hotărâtă să îngroape "securea războiului" cu fostul soț

"Eu îmi doresc" Isabela Onoriu, hotărâtă să îngroape "securea războiului" cu fostul soț

Valentina CAMARA 8 martie 2023 | 00:00 480

Între Isabela și Daniel Onoriu nu mai este cale de împăcare. Femeia este decisă că vrea să facă acest pas și să meargă mai departe. Cei doi au avut o căsnicie de aproape 6 ani, iar internauții au fost șocați când au aflat că fostul pilot de raliuri a anunțat separarea.

'Eu imi doresc' Isabela Onoriu, hotarata sa ingroape 'securea razboiului' cu fostul sot

Isabela Onoriu vrea să semneze cât mai repede actele de divorț și să fie fericită, întrucât a suferit mult pe tot parcursul separării. Femeia susține că i s-au adresat cuvinte jignitoare și vrea să se detașeze cât mai repede de această situație.
Isabela Onoriu, detalii în scandalosul divorț

Daniel Onoriu a mai primit 30 de zile arest la domiciliu, în urma acuzațiilor aduse de către fosta lui soție, care mărturisea că este hărțuită de fostul pilot de raliuri.

Cu toate acestea, Isabela Onoriu a mărturisit că nu îl urăște pe cel ce l-a iubit odată, ba mai mult, vrea să semneze actele și să se termine cât mai repede divorțul.

„ Odată ce s-a ajuns în instanță, cu situația noastră, nu depinde de cine va acorda sau nu divorțul. Pentru că instanța o să hotărască. Eu una sunt decisă să divorțez. Eu nu l-am vorbit niciodată urât pe fostul meu soț, nici nu o voi face vreodată în spațiul public. Eu îi doresc doar fericire! Vom divorța, cu siguranță. Când o să îl văd atunci nu îmi doresc să îi transmit nimic, o să îl salut și cam atât. A spus prea multe vorbe urâte despre mine și neadevărate, dar nu îi port ură. Trecutul este trecut. Eu am făcut pace cu trecutul. Din moment ce am hotărât să divorțez. Eu îmi doresc să se termine civilizat. Fiecare să își vadă de viața lui și să nu mai fie răutate din partea lui. Am fost atâția ani împreună și la bine și la greu, mai ales”, a declarat Isabela Onoriu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303