REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Eugen Aglițoiu nu mai este managerul Spitalului Municipal Medgidia! Cine i-a luat locul!

Eugen Aglițoiu nu mai este managerul Spitalului Municipal Medgidia! Cine i-a luat locul!

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 2711

Începând cu 28 iunie, Spitalul Municipal Medgidia are un nou manager. Este vorba despre fostul director al Spitalului CF, Dorel Oprea. Astfel, Eugen Aglițoiu și-a încheiat activitatea, după mai bine de 5 ani la conducerea unității medicale.

”Săptămâna trecută am încheiat 5 ani și câteva luni de activitate în funcția de manager al Spitalului Medgidia, ani de muncă grea, dar minunată alături de voi și alți câțiva oameni extraordinari, pe care nu-i voi numi aici de teamă să nu omit pe cineva. Deși am debutat în tranșee, sunt tare, tare onorat că am fost într-o așa echipa. Nu sunteți perfecți, dar sunteți extraordinari și sunteți fantasticii mei din pandemie! Mulțumesc lui Dzeu că nu v-am pierdut pe vreunul dintre voi, că nu a ars nimic, nu a explodat ceva, nu știu cum aș fi dormit acum! Jur că am făcut tot ce am putut în interesul pacienților, al spitalului și al vostru. Să nu uitați niciodată că sunteți speciali și aveți foarte multe de oferit. Zilele următoare voi face o retrospectivă cu toate realizările noastre. Oriunde mă va duce viață, rămâneți pe veci în sufletul meu!„, a spus Aglițoiu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un jeg si aglitoiu si vrabie.
1
0
Sa il vedeti acum pe spagarul Oprea cum pune embargo pe spital. Dupa ce a distrus spitalul port va urma Medgidia
2
1
Un bun profesionist,un om de cuvant.Pacat ca oamenii buni nu au loc de invartelile de partid,nu faci ca ei esti aruncat ca o masea reactiveaza fosilele de partid executante,plin de pensionari depasiti spitalul,sa vedeti acum conducere la spital
0
0
Teliceanu,Nita,Titei sa mergeti dupa Ciorobea
0
0
turnator la securitate ai turnat totii dp tine va merge la puscarie de mina si primarul si fostii menegerii
1
0
...Aurica vin si curand cu Teliceanu zis cap de guma dupa tine.Nu mi a mers Mangle cu dosarele masluite de Titei M****s Gabriel de profesie tagan de Fetesti.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513