REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
21.4° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Eugen Bogatu o plătește pe Andreea Marin să-i facă reclamă la apartamentele din Piața Ovidiu?! Video

Eugen Bogatu o plătește pe Andreea Marin să-i facă reclamă la apartamentele din Piața Ovidiu?! Video

Mirela PASCAL 4 septembrie 2024 | 00:00 527

Familia fostului vameș Eugen Bogatu a finalizat, anul trecut, proiectul imobiliar din Portul Tomis, derulat prin firmele familiei Inostrio Enterprises și Logistic Partners. Încă de când era în faza de construcție, Bogatu și-a scos la închiriat, în regim hotelier, apartamentele de lux, cu 1.000 de lei pe noapte, un preț redus, chipurile, cu 40 %. A apelat inclusiv la vedete pentru a-și promova afacerea de pe litoral... și nu orice vedete, ci unele cu „greutate”. Andreea Marin, de exemplu, a avut numai cuvinte de laudă după ce a fost cazată, câteva zile, într-un apartament din Portul Turistic. Cu cât o fi plătit-o Bogatu pentru vorbele siropoase?!

Eugen Bogatu o plateste pe Andreea Marin sa-i faca reclama la apartamentele din Piata Ovidiu?! VideoAndreea Marin face reclamă familiei Bogatu

Familia lui Eugen Bogatu a intrat tare pe piața hotelieră, după ce a finalizat, anul trecut, blocul cu apartamente din Piața Ovidiu. 

Eugen Bogatu o plateste pe Andreea Marin sa-i faca reclama la apartamentele din Piata Ovidiu?! VideoEugen Bogatu, cu soția și fiicele

Este o clădire construită în 1940, în strada Marcus Aurelius, cu vedere directă către portul Tomis din orașul Constanța. În trecut, în imobil a funcționat Spitalul de Boli Venerice din Constanța.


Eugen Bogatu o plateste pe Andreea Marin sa-i faca reclama la apartamentele din Piata Ovidiu?! Videoapartamentul în care a fost cazată Andreea Marin

Apartamentele au fost complet refăcute, iar astăzi sunt închiriate sub brandul Rezident Marina Tomis. De afacere se ocupă fiica lui Bogatu, Alexandra. Alexandra a intrat în forță în domeniul hotelier din Constanța, cu prețuri mai mult decât piperate. Astfel, potrivit site-urilor de specialitate, un apartament se închiriază cu 1000 de lei pe noapte..

Eugen Bogatu o plateste pe Andreea Marin sa-i faca reclama la apartamentele din Piata Ovidiu?! Videoclădirea familiei Bogatu

Menționăm că beneficiarii investiției sunt Inostrio Enterprises SRL și Logistics Partners SRL. Inostrio Enterprises, firmă controlată 100 % de Codruța Bogatu, soția lui Eugen Bogatu, a avut, anul trecut, cifra de afaceri de 97.260.687 lei, profit de 2,3 milioane de lei, și datorii de 61.272.087 de lei. Inostrio Enerprises SRL este o companie înființată în anul 2013, ce are ca principal obiect de activitate exportul de cherestea. Menționăm că familia Bogatu a intrat și pe piața imobiliară din București și din Eforie Nord.

Andreea Marin face reclamă afacerii familiei Bogatu

Printre clienții familiei Bogatu se numără și Andreea Marin, însă nu credem că a fost întâmplătoare cazarea vedetei în imobilul familiei Bogatu. „În weekend, am fost … Rezident la mare! #AD Am ajuns la Constanța, însă nu cu gândul la distracție, ci cu un motiv serios - fiica mea a avut examenul SAT necesar pentru a aplica la universitățile dorite de ea și cum era organizat acolo de această dată, am pornit la drum. Mi-am dorit să stăm cât mai aproape de colegiul unde avea loc testarea în zori, visam să văd răsăritul și marea, dacă tot urma să ne trezim devreme, dintr-un balcon unde să simțim răcoarea dimineții și să avem o priveliște de neuitat … păreau cam multe dorințe la un loc, dar s-au dovedit a fi posibile! La Rezident Tomis Marina, într-un apartament cochet și primitor unde am ajuns la apus și care ne-a oferit apoi un răsărit de neuitat din balconul visat, vă invit să vă bucurați de imagini! Rezident Tomis Marina se află în inima orașului Constanta, în centrul istoric, foarte aproape de Piața Ovidiu, de Portul Turistic Tomis, de restaurantele și terasele cu meniuri variate - am coborât din clădirea noastră doar câteva scări și am ajuns la cină, eu am ales un pește cu mămăliguță, să îmi amintească de copilărie - având vedere spre mare și bărcile ce-și așteaptă cuminți călătorii. Plaja este la numai câteva minute de mers pe jos de clădirea din strada Marcus Aurelius nr. 4, ofertă de 1+1 la șezlong la Playa Nativo , dacă stai la Rezident Tomis Marina, iar dacă îți faci drum solitar la plajă, ai 50% reducere la un șezlong. Băuturi răcoritoare, umbreluțe de stuf, mare, soare! Iar apartamentele Rezident Tomis Marina au toate dotările și confortul unei locuințe departe de casă, dar … ca acasă! Design modern și prietenos cu tema marină, piese de mobilier și decorațiuni vintage, recepție virtuală, sistem complet digitalizat pentru rezervare, plată, check-in, pe scurt, simplu, eficient și te simți minunat!”, a transmis Andreea Marin.

Eugen Bogatu o plateste pe Andreea Marin sa-i faca reclama la apartamentele din Piata Ovidiu?! Video

Oare cu cât o fi plătit-o Bogatu pentru a-i promova afacerea de pe litoral? Că doar nu i-o fi făcut reclamă gratis!

Video:

Eugen Bogatu, condamnat pentru fapte de corupție

Eugen Bogatu a fost condamnat în anul 2015 la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Amintim că Eugen Bogatu, director al Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CNAPM) Constanţa SA, la data faptelor, a fost trimis în judecată în 2011, alături de Baaklini Said, asociat şi administrator la SC Libarom Agri SRL, Adrian Chebuţiu, preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al SC UCM Reşiţa S.A şi Coriolan Adrian Preda, director executiv al SC UCM Reşiţa SA.

Eugen Bogatu o plateste pe Andreea Marin sa-i faca reclama la apartamentele din Piata Ovidiu?! VideoEugen Bogatu

Potrivit procurorilor DNA, la data de 31 august 2010, ca rezultat al unei înţelegeri anterioare, SC UCM Reşiţa SA a emis o factură din care rezulta că ar fi vândut către SC Libarom Agri SRL un număr de patru motoare contra sumei totale de 250 milioane euro plus TVA.Factura a fost emisă pe baza unui contract conţinând obligaţii fictive pentru cei doi contractanţi. Motoarele respective erau într-o avansată stare de degradare, nu erau funcţionale, erau alcătuite din piese uzate, demontate de la alte instalaţii. În aceste condiţii, prin constatare tehnico-ştiinţifică administrată în cauză a rezultat că valoarea reală a mărfii respective era de aproximativ 214.000 euro, adică de circa 50 de ori mai mică decât cea consemnată în factură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516