REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Eugen Bola, șeful ITM Constanța, a ieșit la pensie

Eugen Bola, șeful ITM Constanța, a ieșit la pensie

Replica API 11 iulie 2022 | 12:28 3417

Luni, 11 iulie a.c., Inspecția Muncii a sărbătorit 23 de ani de la înființare! Șeful ITM, Eugen Bola, a ieșit la pensie. Acesta a declarat pentru Replica de Constanța că a solicitat prelungirea mandatului, însă acest lucru i-a fost refuzat. Atribuțiile vor fi preluate de inspectorul șef adjunct, Marian Becheanu.

O delegație a Inspecției Muncii, condusă de Inspectorul General de Stat Dantes – Nicolae Bratu s-a deplasat la Constanța pentru a-l felicita pe inspectorul șef, Eugen Bola pentru activitatea desfășurată la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța.

După o carieră deosebită de aproximativ 17 ani în fruntea Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și 2 ani prefect al Instituției Prefecturii Județului Constanța, luni, 11 iulie a.c., Eugen Bola a ieșit la pensie. Atribuțiile au fost delegate inspectorului șef adjunct, Marian Becheanu.

„Mulțumesc colegilor mei, pentru colaborarea de excepție bazată pe profesionalism și respect reciproc pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni profesioniști dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună, apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și șef“, a transmis Eugen Bola.

A.V., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noul director este acum adjunctul lui,ce a invatat in ucenicie de la excroc asa va face si asta,nimic si totul impotriva muncitorilor,nu se justifica salariul
2
0
rau angajatilor si numa9i bine angajatorilor,nici uniui angajat nu ia dat dreptate,totul era in favoarea angajatorului,sa i dea Dumnezeu dupa inima si cinstea lui fata de semeni aflati in probleme cu patronii.
3
0
Anaf ule, pe asta sa il verifici, primul, la avere! Un talhar!!!!!
2
0
La pensie si cu Busu de la Ajofm si cu Samoila de la pensii la astia de ce le-ati prelungit? Nu e valabil Codul Administrativ pentru sefi?
5
0
bine k a plecat, dar are progenitura tot asa de stept k el , ce facem k astia sau nascut directori, ciumpan zeii,
1
0
As vrea sa spun ca odata cu pensionarea astuia or sa simta si muncitori din judetul Contanta ca exista si instutia asta,dar sunt aproape sigur ca noul director va respecta traditia romaneasca,adica nici nu apuca omul sa spuna ca a scapat de un spagar c****t ca noul venit este tot ca fostul sau il intrece pe fostul daca vine vorba de tot ce este mai rau pentru muncitori si bineinteles mai bine pentru el.
1
0
Un elefant incolor politic caruia i-a fost bine tot timpul indiferent de cine era la putere! Si acum, cand vad ca fiu-su face pe cavalerul dreptatii, mi se face lehamite!
1
0
ITM trebuie desfintat ca oricum nu isi justifica scopul.
1
0
poate scapam si de madama de la pensii.doamne ajuta
1
0
Vedeti cate dosare sunt in instanta si va dati seama cum s-au solutionat sesizarile catre ITM.Si multi renunta,pt ca procesele sunt lungi si neconcludente.Iar plicul circula cu bani din evaziunea fiscala.
1
0
Zici Itm, zici coruptie pana in maduva oaselor
4
0
Un ZERO! Nu a facut nimic in nicio situatie cand angajatorii isi bateau si iai bat joc de angajati. Nu a solutionat nimic, toate asa zisele controale nu au reflectat nimic dar culmea, politia si justitia a vazut ca erau abuzuri, numao Bola si subordonatii satui de bani si privilegii de la stat nu au miscat un deget, sa nu deranjeze coruptii si abuzatorii din Constanta care ofera chipurile locuri de munca. Speram in justitia divina
5
0
Am facut o reclamatie penalului Lazia Dorin Mihai de la Argos Cernavoda ca are restante la salarii in jur de 10.000 euro.Si itm ul mi a sugerat sa il dau in judecata pe bagabont.
4
0
sa te trezesti la pensie bogat dar sa citesti comentarii de genul... cand toti te iau la dick ca nu ai facut nimic bun pentru societate. Naspa.
1
0
pensie scurta it doreec! la Maritimo,Mangalia,port turistic,xe lucreaza in regim de sclavie.Fara zile libere,salar minim pe economie,program de 12 ore sau mai mult,neplatite,normal.Fara sarbatori legale,concediu,48 ore libere pe saptamina,nimic dn toate astea.program de sclav cu participarea izdelor de la itm,le dai o pizza si nu vad nimic.toate actele sint masluite de cirnatzarii patroni hoti!
1
0
am avut o plangere ,sesizare catre patronul meu ca ma platea la gri,orele suplimentare mi le dadea cat vrea el infasurate intr o hartie cu numele meu si suma,am avut un dosar de 10 cm grosime,cu dovezi video cand primeam banii si audio,spunea,,gras curcanul,am filmat si semnarea banilor stat de mana separat,dupa ce acest om a fost in control a gat dreptate angazatorului care era de aceeasi e***e cu el,toti din firma primeau orele suplimentare separat cat vrea patromul,rusine ITM
6
1
Un adevarat profesionist. Felicitari.
1
2
O rusine de om
2
0
Ajunge, acum altu
1
0
Am mai scapat dfe un cipanzeu. Ailalti, cand ?
1
1
A iesit mai bogat decat a intrat. ITM zero ca institutie in Constanta. Controale se fac de la cei care nu dau spaga.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513