REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Eugen Tomac, președintele PMP:

Eugen Tomac, președintele PMP:

A.F. 3 martie 2023 | 00:00 378

Eugen Tomac, presedintele PMP:

„Domnul Budăi, când era în Opoziție, spunea că bani există pentru a mări pensiile pentru cei care aveau pensii foarte mici. Când a ajuns ministru, a spus «mă duc eu la Bruxelles, le explic acelor incompetenți câtă nedrepte au făcut României și cum trebuie modificat acordul ca pensiile să se poată majora». Când au ajuns în situația în care au trebuit să coreleze inflația cu creșterea pensiilor, nu a mai găsit nici soluții, nu s-a mai certat cu nimeni la Bruxelles. (…) Budăi, fiind cel mai deștept dintre toți miniștrii acestui Cabinet, a spus că «avem soluții și vom găsi rezolvare», dar s-a văzut că nu se pricepe, nu înțelege și, evident, a dat într-o discuție politică măruntă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gasiti o formula unica de calcul a contributivitatii si mai terminati cu ajutorul pentru pensiile mici .Atat au contribuit , atat sa li se dea. Tot ajutati pe cei care nu au prea muncit si ajung sa aiba mai mult decat cei care au cotizat 40 de ani. Dati pensii decente si reduceti taxele pe munca. Nu vedeti ca cei tineri nu pot trai din salarii pe care le au ?Nu sunteti interesati sa -i oprim in tara ?
1
0
Si altii ca Tomac,se rezuma la pareri si consideratii banale,pe care le fac si clientii carciumilor,insa pe gratis,fara sa ia salariu de la stat. Ne intereseaza daca astia de se dau lideri,specialisti si alte alea,se vor apuca intr-o zi de treaba pentru care se presupune ca au fost alesi sa o faca. Altfel,in locul lor se puteau pune niste flori,macar nu faceau rau .
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436