REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Eugen Tomac: PSD își încordează muşchii atrofiați la audieri după ce au dat avize favorabile unor miniştri

Eugen Tomac: PSD își încordează muşchii atrofiați la audieri după ce au dat avize favorabile unor miniştri

Replica API 30 octombrie 2019 | 02:23 461

PSD-iştii au întârziat votul pentru învestirea Guvernului Orban ca să facă un circ ieftin în Parlament, de natură să decredibilizeze şi mai mult instituţia, este de părere Eugen Tomac, spunându-și punctuld e vedere într-o postare pe facebook. ”Apoi, se miră de ce Legislativul la cel mai scăzut nivel de încredere din istoria sa post-decembristă. Evident că se puteau găsi unele propuneri de miniştrii in Cabinetului Orban și mai bune, dar ei sunt clar mai competenţi decât membrii Guvernului Dăncilă, cel mai sinistru Executiv pe care l-a avut România după 198”, a spus Tomac.

”Atitudinea parlamentarilor PSD de la audierile miniştrilor Cabinetului PNL propus de Ludovic Orban arată deopotrivă frustrare, habarnism şi nepăsare asupra faptului că, în felul acesta, oamenii care privesc au impresia că parlamentarii Patriei sunt rupţi de realitate. Văd ieşind la iveală deputaţi şi senatori anonimi care nu prea au frecventat Parlamentul. Circoteca de la audierile parlamentare mă convinge încă o dată că este absolut necesară implementarea rezultatelor referendumului din 2009 convocat de Preşedintele Traian Băsescu şi validat de români privind reducerea numărului de parlamentari la maximum 300. Acesta este un deziderat legitim al #PMP, ce poate fi pus în aplicare inclusiv înainte de alegerile parlamentare din 2020.

Ipocrizia parlamentarilor PSD, care fac #CircÎnParlament, este cu atât mai mare cu cât ei nu vor să se lămurească dacă să voteze sau nu Cabinetul Orban de vreme ce au anunţat deja că nu vor fi în plen. Ca să nu mai spun că îşi încordează muşchii atrofiați acum după ce, în prealabil, au dat avize favorabile unor miniştri precum Dănuţ Andruşcă, Răzvan Cuc, Petre Daea sau Liviu Pop”, a conchis liderul PMP.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti bolnav psihic, du - te in gura ma - tii dupa tac-tu , in Gabon, nu ne mai teroriza . Curva de ma - ta nu avea voie sa fete , uite ce a iesit !
2
1
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
1
3
Atrofiat este creierasul tau de KGBist. Si al sefului tau chiompanul este inca bun fiind scufundat in alcool. Du-teeeee si Lasannnneeeeee. P. S. Ia-o si pe Cucu cu tine ptr un prohod de calitate
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510