REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder!

Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder!

Virgil STOIAN 3 iulie 2024 | 15:02 3286

Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu a fost prins de iubită pe Tinder! Anunțul a fost făcut chiar de către Laura Ștefănuț pe un grup secret de pe Facebook, unde jurnalista a scris că între timp s-a despărțit de politicianul care se bătea cu pumnii în piept în lupta cu corupția din Sănătate. Cei doi urmau să plece împreună în Belgia, alături de fetița lor în vârstă de numai doi ani. 

Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubita pe Tinder!Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu

Relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-a destrămat în momentul în care aceasta a descoperit contul de Tinder al politicianului. Jurnalista a postat o fotografie cu contul fals al fostului său partener pe un grup privat de Facebook. Fosta parteneră a lui Voiculescu a cerut oamenilor să raporteze contul cu identitate furată de Vlad Voiculescu.

„Dacă dați peste acest profil, puteți să îl raportați lejer ca fals. Este al partenerului meu, mă rog, acum fostul partener, Vlad Voiculescu, în prezent europarlamentar USR”, a scris Laura Ștefănuț.

Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubita pe Tinder!

În postare, jurnalista a povestit că cei doi se pregăteau să plece împreună în Belgia, dar și că eurodeputatul a încercat să vină cu o scuză „ciudată”. I-ar fi spus partenerei că își făcuse contul doar ca să o urmărească pe ea, asta deși Laura Ștefănuț susține că nu are cont de Tinder. Cei doi au împreună și o fetiță.

În 2020, pe vremea când candida la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu și-a făcut campania pe Tinder, unde îi îndemna pe tineri să nu iubească doar în cuplu și să își arate și iubirea pentru oraș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
folosiți greșit termenii de iubit sau partener, el este concubinul și ea concubina, altora le atribuiți termenii de concubin și concubină, dar ăstora nu, ca sunt mari boieri și nu trebuie înjositi cu astfel de termeni.
0
0
Cand a ajuns la sanatate credeam ca va face ceva, ca are studii afara dar nu au nici un interes sa faca ceva pt tara bani sunt dar sunt capusati
0
0
de vreme ce traiau in concubinaj e clar ca n-aveau nici o intentie de a se casatori vreodata, de asta au si lasat relatia deschisa spre a avea si alte optiuni, asta explica ce cauta si pe tinder
3
0
Rezist e mă ta.. USR este pertidul.
4
11
Ce se intampla intr-o relatie ramane intr-o relatie, nu trebuie sa stie toata lumea prostiile voastre, da femeie dovada de cei 7 ani de acasa.
20
5
cum e el dar ca sa-ti speli rufele in public arata ca ea are o problema
20
5
Ceva știri de cum se fură miliarde de euro în 34 de ani de democrație nu aveți. Și apropo doamna ce cauta pe tinder ofertă la banane?
22
7
S-au despartit exact dupa ce nu a mai fost ministru, dragostea pe interese si curvele din ziua de azi.
27
1
Ce de jaavre inutile halesc bani publici fara sa miste un deget.
19
1
Un maidanez de oraș borfaș nevasta il pune pe foraș Aleargă după lovele e zero în caractere
22
4
Asa, si?
21
6

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166