REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Eurovision 2019. „Domnişoara Peony cântă ca pantofii mei!“. Elena Cârstea dă de pământ cu câştigătoarea

Eurovision 2019. „Domnişoara Peony cântă ca pantofii mei!“. Elena Cârstea dă de pământ cu câştigătoarea

Replica API 19 februarie 2019 | 00:00 510

Ester Peony

Nici un Eurovision românesc, fără scandal! Ester Peony, câștigătoarea surpriză a selecţiei naţionale din acest an, a fost făcută praf de veterana Elena Cârstea. Din Florida, Elena Cârstea a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Cântă ca pantofii mei!” Și alte voci au contestat sistemul de vot al competiției.

Nu ne dezmințim atunci când vine vorba de scandal la Eurovision. Pe principiul anul și scandalul, și acum rezultatele selecţiei naţionale Eurovision au fost contestate cu vârf și îndesat. Stabilită de peste 10 ani în Florida, Elena Cârstea s-a arătat profund indignată de rezultatul competiției din acest an. Elena Cârstea și-a încercat norocul în nenumărate rânduri la selecția națională pentru Eurovision, așa că și-a permis să taxeze drastic prestația câștigătoarei Ester Peony, cu piesa „On a Sunday“.

”Mă bucur că nu sunt în România, ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsați-vă de muzică. Domnișoara Peony cântă ca pantofii mei. Să fiți de râs și închei cu vorba mea celebră, să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de c…t”, a răbufnit Elena Cârstea, pe Facebook.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
capra asta de jidanca poate castiga premiul cel mare exact ca maimuta jidanca de anul trecut nety si uite asa vom fi pe primul loc,acolo unde a stat abba,albano,eurovision a ajuns precum o bodega de cartier
0
0
Tu canti mai frumos,nu va e rusine,mai ales tie care ai afirmat ca toti barbatii sunt niste porci,de aia,ai fugit in USA si te-ai casatorit,minte creata ce esti, vezi-ti de ciorba ta...
0
3
Cine erau ciudatii aia care faceau pe desteptii in juriu..Sa i se impute cheltuielile facute celor care au organizat panarama asta de spectacol.
3
0
eu nu inteleg si nu stiu de ce in juriu nu a facut parte un Horia Moculescu, un Horia Brenciu si multi altii. Chiar a fost asa ceva sa nu zic bataie de joc.
2
0
Cine-i maimuta asta care a reprezentat Romania si a mai si castigat?! Ce sfori se trag, ce se promoveaza !?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510