REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Eva Longoria a făcut senzație la plajă! Cât de bine arată în costum de baie

Eva Longoria a făcut senzație la plajă! Cât de bine arată în costum de baie

A.F. 7 octombrie 2023 | 00:00 414

Chiar dacă a venit toamna, Eva Longoria (48 de ani) continuă să se bucure de vremea frumoasă. Starul din „Neveste Disperate” a fost văzut pe plajă în Marbella, Spania, într-un costum de baie de culoare roz, format din două piese, de la brandul Melissa Odabash Martinique, care costă 77 de dolari.

Eva Longoria a facut senzatie la plaja! Cat de bine arata in costum de baieEva Longoria, foto: Profimedia

Eva, care se laudă cu o avere de 80 de milioane de dolari, și-a etalat formele voluptoase și a atras toată atenția pe litoralul spaniol. „Încă țin cu dinții de vară. Nu vreau să plece”, a scris vedeta, pe pagina sa de Instagram.  Nu s-a dus singură în vacanță, ci alături de soțul ei, producătorul José Bastón (55 de ani) și de băiețelul lor, Santiago (5 ani). Partenerul ei de viață mai are trei copii, din mariajul său cu Natalia Esperson.

Actrița de origine mexicană obișnuiește să își petreacă aproape toate vacanțele în Spania, țară de care este îndrăgostită.

Eva Longoria a facut senzatie la plaja! Cat de bine arata in costum de baiefoto: Profimedia

Dieta Evei Longoria

Eva Longoria arată senzațional, iar asta pentru că mănâncă sănătos și face mult sport. Longoria se antrenează cu antrenorul ei personal Grant Roberts, care a ajutat-o ​​d să slăbească după sarcină. Ea și-a sfătuit fanii să nu urmeze orbește obiceiurile alimentare și rutinele de antrenament ale vreunei celebrități. În schimb, ar trebui să creeze un plan care să fie adaptat nevoilor și abilităților lor. De exemplu, Eva combină cardio, pilates și yoga și îi place mult să facă drumeții.

Când vine vorba de dietă, Longoria susține că nu se restricționează extrem de tare. Îi place să gătească, mai ales feluri de mâncare cu multe legume. La micul dejun, mănâncă fasole, albușuri de ou și diverse mâncăruri mexicane, printre care chilaquiles și huevos rancheros. La prânz, preferă friptura, guacamole sau tacos. 

Cina este cea mai ușoară masă a zilei, iar Eva Longoria obișnuiește să mănânce supe și salate. Cel mai mult îi plac salatele cu spanac și broccoli, însă evită să pună mult dressing, pentru a nu strica gustul legumelor verzi, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513