REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Evadare, ca-n filme, din duba jandarmilor!

Evadare, ca-n filme, din duba jandarmilor!

Victor ROTARU 7 septembrie 2023 | 00:00 1765

Ion P., un bărbat din Măcin, după ce a creat un scandal, a ajuns să se ia la harță și cu jandarmii. Pentru că a început să îi jignească și pe aceștia și să-i amenințe cu bătaia, jandarmii l-au băgat în dubă, însă, în încercarea de a scăpa, scandalagiul a spart cu capul geamul autospecialei de jandarmi, acuzând apoi faptul că a fost agresat fizic de către aceștia. 

Evadare, ca-n filme, din duba jandarmilor!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe  5 octombrie 2019, atunci când patrula de intervenții din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Măcin, aflat în executarea serviciului de menținere a ordinii și liniștii publice, au fost sesizați prin apel la nr. unic 112 cu privire la faptul că are loc un scandal. Deplasați la fața locului, a fost identificat agentul șef principal din cadrul poliției oraș Măcin, care încerca să aplaneze un conflict existent, în timp ce pe stradă se aflau mai multe persoane care se certau, vociferau, își adresau injurii. Acolo se afla și Ion P. care le adresa persoanelor prezente amenințării cu acte de violență. 

Pentru a aplana conflictul, jandarmii au procedat la îndepărtarea persoanei recalcitrante, respectiv numitul Ion P., în scopul încetării scandalului pe care tot acesta l-a provocat, însă, pentru că acesta la un moment dat a început să adreseze injurii lucrătorului de poliție dar și membrilor echipajului de jandarmi, scandalul iscat tinzând să degenereze într-o altercație, s-a luat decizia ca Ion P. să fie condus la sediul poliției. În acest sens, unul dintre jandarmi i-a solicitat lu Ion P. să urce în autospecială, apucându-l de braț și conducându-l către ușa autospecialei. 

La un moment dat acesta s-a smucit lovind în mod voit cu capul geamul lateral spate din dreapta a autospecialei, acțiune ce a determinat spargerea acestuia, timp în care a început să țipe că este agresat, motiv pentru care s-a trecut imediat la imobilizarea acestuia, încătușarea și transportarea sa la Camera de Gardă a Spitalului orășenesc Măcin, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în condițiile în care prezenta două tăieturi în zona frunții.

Evadare, ca-n filme, din duba jandarmilor!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis să îi aplice lui Ion P. o amendă penală în valoare de 4.000 de lei, corespunzătoare cu 200 de zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cwrvele replica.... cele mai proaste cwrve din media!!!!!!!
2
0
Mai bine vorbeati de abuzurile jandarmilor
0
3
Unde-i evadarea ?
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016