REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
28.2° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Eveniment cu ștaif la Baza Sportivă a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

Eveniment cu ștaif la Baza Sportivă a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

Deria ISLEAM, E.B., M.M. 4 septembrie 2024 | 12:12 2322

Miercuri, 4 septembrie 2024, reprezintă o zi deosebită și plină de activități pentru Farul Constanța și Academia Hagi.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoGheorghe Hagi

Pe lângă meciul echipei feminine a Farului în preliminariile Ligii Campionilor, care începe la ora 18:00, la prânz se va desfășura ceremonia oficială de inaugurare a hotelului și noilor facilități ale Bazei Sportive a Academiei Hagi din Ovidiu.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

Această inaugurare marchează un nou capitol dedicat dezvoltării și formării în cadrul clubului. Farul Constanța și Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ continuă să investească în proiecte menite să ofere condiții optime de performanță tinerilor fotbaliști.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoSimona Halep

Complexul sportiv „Academia de Fotbal Gheorghe Hagi“, amplasat în nordul orașului Constanța, pe centura care leagă orașul de Ovidiu, este cel mai mare proiect fotbalistic din sud-estul Europei. Baza sportivă se întinde pe mai multe hectare și include stadionul principal, cu o capacitate de 4.545 de locuri, terenuri de antrenament, birouri, hotel, vestiare și alte facilități specifice.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoElena Hagi, soția lui Ianis Hagi 

La eveniment participă numeroase personalități din sport și alte domenii, parteneri și prieteni ai Farului și Academiei Hagi, inclusiv Simona Halep.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoStere Halep, tatăl Simonei Halep

Printre cei prezenți se numără și Daniel Moraru, care poartă discuții pentru a deveni acționar la FCV Farul.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoDaniel Moraru

Video 

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoLiliana Tănase, mama Elenei Hagi

De asemenea, fostul fotbalist Iosif Rotariu, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, directorul DJST Constanța, Marian Țuțuianu, și Mariana Solomon sunt prezenți la inaugurare.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoTania Halep, mama Simonei Halep

Video 

Primarul Vergil Chițac, prezent la inaugurare

La eveniment, a făcut act de prezență și Vergil Chițac, edilul Municipiului Constanța.

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. Video Vergil Chițac, edilul Constanței

Video - Vergil Chițac, edilul Constanței

A luat cuvântul Președintele Academiei „Gheorghe Hagi”, Pavel Penu: „Veți vedea în amănunt casa noastră, în care se pregătesc 800 de copii. Ne mândrim cu ei și vă vrem alături, pentru că mai avem de făcut. Se lucrează acum la parcare, la două terenuri de antrenament. Scopul nostru este măreț și unic în țară. Vom lăsa Constanței o moștenire pe care generațiile viitoare o vor duce mai departe.”

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoPreședintele Academiei „Gheorghe Hagi”, Pavel Penu

Video - Sorin Teodoreanu

Gică Popescu: „Ce a depins de noi, am făcut.”

A luat cuvântul Gică Popescu: „Au fost cinci ani deloc ușori de când am venit eu la Farul. Performantele se știu. Ce inaugurăm noi aici nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noștri. Ce a depins de noi, am făcut. Am muncit enorm la centru de performanță sportivă de aici. Sperăm ca din 2026 Farul să joace pe noul stadion din Constanța, luna aceasta se pare că se semnează contractul de execuție.“ 

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. VideoGică Popescu

Discursul lui Gheorghe Hagi

A luat cuvântul Gheorghe Hagi: „Mulțumesc celor care m-au crescut, care m-au educat, care m-au făcut să ajung aici! În viață nu ești singur.”

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

„Mi-am fixat o strategie în viață, aceea de a fi cel mai bun! Noi am vrut această strategie de la început. Noi, eu și toți oamenii care am muncit în Academie și în Club, fiecare în perioada lor.l Le mulțumesc tuturor. Fără ei nu se putea!” spune Gheorghe Hagi.

Video - Gheorghe Hagi

Hagi: „Îmi dai tu banii?”

Gheorghe Hagi: „Mă gândeam la început că voi ajunge departe. Ce am gândit s-a împlinit, dar e loc și de mai bine. Astăzi am inaugurat clădirea și o bază sportiva ce aparțin clubului Farul, un club cu infrastructura bună și copii mulți.”

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

„Am avut plăcerea de a întoarce fotbalului ce mi-a dat. Și pe mine m-au ajutat alții. Investiția cea mai buna e în copii. Cred ca am făcut o treabă excelentă. Nu contează câți bani s-au investit important e ca s-a făcut un lucru de calitate. Academia noastră a dat jucători la cel mai inalt nivel, muncim pentru România.”

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

La întrebarea „Mai aveți proiecte de infrastructura?“, Gheorghe Hagi a răspuns ironic, cu o altă întrebare: „Îmi dai tu banii?“

Eveniment cu staif la Baza Sportiva a Academiei Hagi din Ovidiu. Video

„Noi ne-am atins toate targeturile, a câștigat și Farul campionatul, Constanta era singurul oraș portuar ce nu câștigase campionatul. Sper să mai am energie să sprijin în continuare, așa cum am fost sprijinit și eu. Primul lucru pe care trebuie să îl faci, când vrei sa devii cel mai bun, este sa asiguri condiții de calitate. Sper ca generațiile următoare să dispute o finală de campionat european sau mondial, cum noi nu am reușit. Pentru mine au fost un exemplu Ajax și Olanda, pe care mi-am creat viziunea, iar apoi am ajuns la Real Madrid și Barcelona, cluburi care m-au făcut sa conștientizez că pot deveni cel mai bun. Sunt înnebunit să progresez în fiecare zi. Farul trebuie să devină un club european. De aceea aștept noi acționari la club. Mulțumesc Farul că m-a ajutat când am fost mic, restul pentru mine a fost plăcere. I-am învățat pe copii să nu aibă niciun complex de inferioritate.”

Video 1 - Declarații, Gheorghe Hagi

Video 2 - Declarații, Gheorghe Hagi

Video 3 - Declarații, Gheorghe Hagi

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am apucat și am citit câteva interesante. t**i adică ti-bi?
0
0
nu va permite t**i sa lasati comentariile despre domnul amiral care a aparut ca nuca in perete la un eveniment?
1
0
A început sa miroasă a branza
4
3
e fc brânză makidoneasca ovidiu câmp
6
3
Acum inteleg care a fost proiectul major care l a tinut ocupat pe marinar in primul mandat: s a pregatit pentru evenimentul asta.
6
0
Tâmplaru nu ar trebui sa vorbeasca,el trebuie dus în Oltenia
3
1
ooo
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516