REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
30.2° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Evgeni Prigojin pare că a dispărut de pe fața Pământului. Șeful Wagner e de negăsit

Evgeni Prigojin pare că a dispărut de pe fața Pământului. Șeful Wagner e de negăsit

A.F. 25 iunie 2023 | 17:25 3457

Oamenii s-au trezit duminică într-o Rusie mai calmă după ce o revoltă armată, condusă de bombasticul șef Wagner, Evgheni Prigojin, a fost blocată în mod dramatic.

Evgeni Prigojin pare ca a disparut de pe fata Pamantului. seful Wagner e de negasitEvgheni Prigojin

Evgheni Prigojin a fost de acord să părăsească Rusia şi să meargă în Belarus, potrivit Kremlinului, într-o înțelegere aparent intermediată de președintele belarus, Alexander Lukașenko. Cu toate acestea, locația sa actuală rămâne neclară, informează CNN, potrivit Rador.

Acuzațiile penale împotriva lui Prigojin vor fi, de asemenea, retrase, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citează stiripesurse.ro.

Dar rămân multe întrebări cu privire la acest acord, la detaliile sale și la motivul pentru care a fost convenit de doi lideri puternici care nu sunt cunoscuți pentru disponibilitatea de a face compromisuri.

De asemenea, Prigojin nu a comunicat nici pe canalul său de Telegram, acolo unde e în mod normal foarte activ. În ultimul mesaj a anunțat oprirea revoltei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ceva , mai rar ! Daca in prima faza zelenski si americanii se bucurau ca wagner sunt la 200 Km de Moscova, acum , surpriza .....sunt la 100 Km de Kiev !!!
1
0
E mort deja, nu o sa se afle niciodata unde e cadavrul. Cu comunistii nu te joci, te fac pe la spate
2
0
Sau poate era GARCEA (LEANA PARTAG)? Nu-mi dau seama, seamana prea mult. Totusi, inclin sa cred ca era Prigojin. Pareri?
14
2
Mi se pare ca l-am vazut in LIVE-ul lui GEORGE SIMION. Nu sunt sigur, dar parca el era. Era imbracat in IE ROMANEASCA, ca un veritabil "LUP IN BLANA DE OAIE". L-ati vazut si voi?
14
2
Il baga piticu la 2 metri sub pamant. In stilul rusesc
5
5
Eu nu cred ca Geoană va fi omul potrivit pentru anunțarea oricarei victorii. Mai degrabă va pierde echipa lui Genă Geonă
4
7
Iar a ieşit Geoană să proclame Victoria
4
9
Usor usor se duc baietii in Belarus, si isi vor incerca din nou norocul cu invadarea Kievului, in timp ce ucrainienii sunt ocupati pe flancul de sud est. Oare de ce fix Lukasenko le-a oferit asa zise garantii de securitate ? Teatru ieftin pt naivi. Disperarea si neputinta rusnacilor in toata splendoarea ei.
17
8
o cacealma pusa la cale in stil rusesc de putin cu wagner pentru a deruta occidentul
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699