REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.7° ConstanÈ›a Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
29.7° ConstanÈ›a Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Ex-șeful de la Ape Minerale se întâlnea doar în umbra `camerelor` de supraveghere

Ex-șeful de la Ape Minerale se întâlnea doar în umbra `camerelor` de supraveghere

Valentina CAMARA 2 noiembrie 2022 | 15:42 1430

 Detalii esenÈ›iale din mega-dosarul procurorilor DIICOT în cazul delapidării masive a unei companii off-shore prin intermediul unei sucursale a OTP Bank, caz în care recent au fost arestaÈ›i preventiv fostul È™ef al Societății NaÈ›ionale a Apelor Minerale, Radu Dumitru È™i un poliÈ›ist de la Oficiul NaÈ›ional de protecÈ›ie al martorilor.

Cei doi ar fi fost implicaÈ›i încă de la început în faptele Raisei Ladin, femeia care ar fi liderul grupului infracÈ›ional È™i care a orchestrat delapidarea conturilor companiei off-shore, miza fiind o sumă de peste 80 de milioane de lei.

După ce femeia a căzut în gheara DIICOT cei doi oficiali s-au panicat È™i au căutat metode de a ajunge la femeie până ca aceasta să fie convinsă de procurorii DIICOT să îi expună pentru a-È™i mai uÈ™ura situaÈ›ia.

STIRIPESURSE a consultat exclusiv documentaÈ›ia dosarului de la instanță È™i a aflat metodele conspirative prin care cei doi purtau discuÈ›iile cu Raisa Ladin în care îi cereau insistent să nu dea nume È™i îi promiteau intervenÈ›ii inclusiv la instanÈ›a supremă.

Discuții despre conspirativitate

Probele anchetatorilor arată gradul ridicat de conspirativitate al protagoniÈ™tilor din acest dosar, respectiv al liderei GIO, Raisa Ladin, a fostului È™ef al Societății NaÈ›ionale a Apelor Minerale, Dumitru radu, om de încredere al ex-primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie precum È™i a ofiÈ›erului de la Oficiul NaÈ›ional de ProtecÈ›ie a Martorilor, Alexandru Dima.

Concret, în vreme ce Dima ascundea telefoanele în frigider È™i dădea volumul la maxim  la televizor în speranÈ›a că „È™oaptele„ sale spuse la urechea Raisei Ladin nu vor fi auzite de anchetatorii care deja se aflau pe firul malversaÈ›iunii, Radu Dumitru o liniÈ™tea pe lidera Ladin explicându-i că a ales doar locuri cu unghiuri moarte, unde nu puteau fi văzuÈ›i împreună de camerele de supraveghere.

Întâlniri „la umbră„....

STIRIPESURSE prezintă în exclusivitate discuÈ›iile dintre cei doi aÈ™a cum se regăsesc ele în actele dosarului de la instanÈ›a CurÈ›ii de Apel BucureÈ™ti.

„Ladin Raisa: Dar cum astup eu banii ceia cash care vi-i i-am dat.Că el are să mă întrebe.aÈ›i luat atâÈ›ia bani din bancă, aÈ›i.

Radu Dumitru: I-ați cheltuit!

Ladin Raisa: Ați făcut plățile.

Radu Dumitru: I-ați cheltuit! Depinde ce declarați dumneavoastră. Dumneavoastră declarați.Eu v-am spus!Neinteligibil.

Ladin Raisa: Da' nu poate să se ducă să ieie camerele alea de acolo de unde m-am întâlnit eu cu dumneavoastră?

Radu Dumitru: Nu sunt, nu sunt pe nicăieri. Alea sunt ascunse.

Ladin Raisa: Le-ați scos?

Radu Dumitru: Nu sunt pe nicăieri!

Ladin Raisa: Eu.

Radu Dumitru: Deci astea, astea, cel puțin astea le-am scos peste tot.

Ladin Raisa: Chestia este intr-aceea, È™titi de ce îmi fac griji? Îmi fac griji că acolo când am fost la.. când ne-am întâlnit la Pizza Hut la...cu Mc Donald's-ul, cu Pizza Hut. ȘtiÈ›i că acolo sunt camere peste tot!

Radu Dumitru: Deci peste tot unde ne-am întâlnit, nu sunt!Nu sunt!

Ladin Raisa: Și la Geo.

Radu Dumitru: Și acolo.Deci vă spun, nu sunt. Deci legat de întâlnirile cu mine È™i mai aveÈ›i, întâlniri în care v-aÈ›i.., aÈ›i predat niÈ™te documente, le-am scos pe toate! Deci nu sunt camere!

Ladin Raisa: Ați scos camerele de peste tot? Cine dracu' mă mai sună?

Radu Dumitru: Deci..Video n-aveÈ›i pe nicăieri. Singurele ce aveÈ›i, aveÈ›i documentele care au circulaÈ›ie. Și tot genul ăsta de hârtii.

Ladin Raisa: Și dd.. .documentele care o circulat, o circulat, la bancă m-am dus. Că io nu mă duceam la bancă din capul meu.

Radu Dumitru: La bancă au apărut, s-a mai inventat ceva”, se arată în actele din dosarul anchetatorilor DIICOT.

Dintr-o altă discuÈ›ie rezultă cum Dumitru Radu ar fi sprijinit hotărârea infracÈ›ională a inculpatei Ladin Raisa de a obÈ›ine disponibilul bancar al companiei off-shore:

“Ladin Raisa::Da, sistemul. Dar io n-am făcut fără bancă absolut nimic! Unde m-aÈ›i trimis, acolo m-am dus. De câte ori mi-aÈ›i spus du-te acolo, m-am dus!

Radu Dumitru: Neinteligibil.Păi da, toate astea au fost verificate de Spălarea Banilor. Deci dacă era o....

Ladin Raisa: Păi și-atuncea?! Ați zis că ați vorbit cu ăla de la Spălare de Bani.

Radu Dumitru:Neinteligibil .păi toate au fost verificate.

Ladin Raisa: Și atunci?!Atuncea de ce m-a făcut pe mine de tot rahatu?

Radu Dumitru:: Neinteligibil.dacă nu erau verificate, nu se luau banii. Nu pleca un leu, credeÈ›i-mă! Că nu pleca un leu de acolo!Au fost toate verificate!Toate-s aÈ™a aranjate. Deci dacă nu.vă daÈ›i seama că nu pleca nimic!”, se arată în dosarul de la CAB.

O lună mai târziu cei doi reiau discuÈ›iile:

„Radu Dumitru: Eu vă spun.. Și eu la fel, doamnă! Eu am tot interesul să scăpaÈ›i de la belea, ca să pot să, ca să scap eu curat. Vreau să-mi iau È™i eu o pensie..

Ladin Raisa: Păi normal căăă...Dar haideți să vedem cum facem!

Radu Dumitru: Deci...Neinteligibil...mă ocup...

Ladin Raisa: Am intrat în asta toÈ›i sau Răducanu o făcut sau ce-o făcut.

Radu Dumitru: Ä‚la a spus parcă a spus cum v-aÈ›i întâlnit cu el, n-a declarat, dar din declaraÈ›ia lui neinteligibil.

Ladin Raisa: Eu m-am întâlnit cu Răducanu?

Radu Dumitru: Nu. Atunci la început, cum că v-aÈ›i dus la întâlnire la Carmen Anton È™i că aÈ›i discutat È™i că nu È™tiu ce a făcut el. N-a scris mare lucru. N-a comentat mare lucru Răducanu în declaraÈ›ia lui. Eu am văzut declaraÈ›ia lui Răducanu.Ee,ee.. .neinteligibil”, se mai arată în dosarul DIICOT aflat acum la Curte.

AutoinvitaÈ›ie „la È™antaj„....

Potrivit actelor din dosarul de la instanță  în 17 mai procurorii de la DIICOT i-au luat în vizor pe cei doi pentru fapte de constituirea unui grup infracÈ›ional organizat, influenÈ›area declaraÈ›iilor, complicitate la înÈ™elăciune cu consecinÈ›e deosebit de grave.

AceÈ™tia au primit informaÈ›ii că Raisa Ladin ar fi È™antajată È™i influenÈ›ată de mai multe persoane, fapte presupus comise în legătură cu acuzaÈ›iile de înÈ™elăciune care i se aduc în dosarul în care este cercetată în stare de arest la domiciliu.

În esență, spun anchetatorii în dosar, artizana jafului de la societatea off-shore le-ar fi arătat că suspectul Dumitru Radu „(persoană care a exercitat acte de înlesnire È™i ajutorare în vederea obÈ›inerii de la OTP Bank a disponibilului bancar al PAXUM inc Belize), precum È™i numiÈ›ii ...., ”GABI” (identificat ulterior în persoana suspectului Alexandru Dima” au ameninÈ›at-o să nu dea declaraÈ›ii în dosarul înregistrat la DIICOT pentru a nu suferi anumite consecinÈ›e.

„Din cuprinsul actului de sesizare mai reiese că, în data de 16.05.2022, în timp ce se afla în arest la domiciliu, Raisa Ladin a primit un mesaj text pe aplicaÈ›ia Whatsapp de la... care aparÈ›ine lui Dumitru Radu , care i-a transmis că vrea să vină la ea sub pretextul că îi livrează o pizza.

Fiindu-i solicitată adresa exactă, urmare a schimbului de mesaje, în jurul orelor 15.00, la adresa transmisă s-a prezentat o persoană aflată în anturajul lui Dumitru Radu  pe care o cunoaÈ™te sub numele de ”Sorin” (s-a stabilit ulterior din cercetări că în realitate este vorba de numitul GABI, identificat ca fiind Alexandru Dima).

Cu ocazia acestei întâlniri, acesta i-a comunicat faptul că are cunoÈ™tință că în ziua de 17.05.2022 urmează să fie chemată la sediul DIICOT din BucureÈ™ti È™i i-a transmis să nu dea declaraÈ›ii, să nu spună nimic despre el sau Dumitru Radu, pentru că ”îÈ™i va complica situaÈ›ia È™i va avea numai de suferit””, se arată în actele dosarului de la instanță.

BăgaÈ›i până-n gât...

Totodată, ar mai fi arătat femeia la DIICOT, „persoanele indicate anterior sunt implicate în dosarul penal în care ea are calitatea de inculpat, fiind cercetată la acel moment în stare de arest la domiciliu, în sensul că faptele reÈ›inute în sarcina sa au fost concepute È™i realizate în foarte mare măsură de către Dumitru Radu, ...- ultimii doi inculpaÈ›i È™i ei în dosarul penal”.

„Raisa Ladin indică faptul că implicarea acestora È™i coordonarea activităților rezultă din faptul că fiecare operaÈ›iune de retragere de numerar din conturile Paxum Inc. de ca re este ea acuzată că ar avea un caracter ilegal, a fost făcută la solicitarea lor.

De asemenea, Raisa Ladin precizează că, înaintea fiecărei operaÈ›iuni, Dumitru Radu o contacta telefonic pe aplicaÈ›ia Whatsapp È™i îi comunica să meargă la OTP Bank BuzeÈ™ti pentru că îi vor aproba retragerea banilor/plata”, se mai arată în filele dosarului.

Mandat pentru „beciul domnesc„

Curtea de Apel BucureÈ™ti a admis, vineri, propunerea DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul fostului È™ef al Companiei NaÈ›ionale Apele Române È™i al AdministraÈ›iei NaÈ›ionale a Cimitirelor, în prezent manager în cadrul companiei Electrica, Radu Dumitru È™i a ofiÈ›erului de la ProtecÈ›ia Martorilor, Alexandru Dima, reÈ›inuÈ›i, joi, de procurorii DIICOT pentru aderarea la grup infracÈ›ional organizat, falsuri È™i trafic de influență.

Decizia de vineri a CAB nu este definitivă È™i poate fi atacată de cei doi, caz în care dosarul va ajunge la instanÈ›a supremă.

Este de amintit că la momentul arestării Raisei Ladin, iniÈ›iatoarea grupului infracÈ›ional organizat din mega-dosarul OTP, CAB a admis de asemenea propunerea DIICOT în vreme ce ICCJ, la contestaÈ›ie a admis acÈ›iunea femeii È™i a lăsat-o în libertate.

Cei doi aretaÈ›i acum de Curte se prezentau ca fiind ofiÈ›eri SRI È™i ar fi promis intervenÈ›ii la instanÈ›a supremă a României.

Radu Dumitru a fost ridicat de anchetatorii DIICOT È™i dus la audieri, alături de un poliÈ›ist judiciar de la Oficiul NaÈ›ional de ProtecÈ›ie al Martorilor, pentru pretinse suspiciuni privind implicarea sa în fapte de trafic de influență È™i aderarea la un grup infracÈ›ional organizat, afirmă pentru STIRIPESURSE, surse judiciare.

Potrivit acestora, biroul lui Radu Dumitru din cadrul companiei Electrica a fost percheziționat, la fel ca și mai multe imobile deținute de acesta.

PercheziÈ›ii au avut loc joi È™i la sediul ONPM dar È™i la locuinÈ›a poliÈ›istului Dima Alexandru. Potrivit surselor arătat Dima Alexandru este poliÈ›ist cu funcÈ›ie de execuÈ›ie în cadrul ONPM.

Surse judiciare afirmă despre Radu Dumitru că este un apropiat al fostului primar al Sectorului5, Marian Vanghelie, care este judecat pentru fapte de corupție tocmai legat de modalitatea de numire a directorului de la Administrația Cimitirelor. Este de menționat că numirea pentru care este judecat Marian Vanghelie nu are legătură cu Radu Dumitru.

Anterior celor două funcÈ›ii Radu Dumitru  a avut treceri succesive anterioare pe la AdministraÅ£ia Cimitirelor, Patriarhie, RATB ÅŸi Turism Feroviar.

Din dosar...

Concret, arată procuroii DIICOT, Dumitru ar fi cunoscut la secundă operațiunile nelegale de devalizare a patrimoniului financiar al companiei off-shore de către Raisa Ladin, inițiatoarea grupului infracțional.

Acesta, împreună cu poliÈ›istul, ar fi susÈ›inut că ei sunt ofiÈ›eri de informaÈ›ii ai SRI, că au acces la date È™i informaÈ›ii È™i au invățat-o pe femeie cum să ia banii în mod nelegal.

Astfel, în urma activităților de urmărire efectuate în această cauză, a fost extinsă urmărirea penală față de cei doi sub aspectul comiterii infracÈ›iunilor de constituire a unui grup infracÈ›ional organizat, complicitate la înÈ™elăciune cu consecinÈ›e deosebit de grave È™i trafic de influență.

Cu privire la aceÈ™tia s-a reÈ›inut că, în luna august 2021, au aderat la grupul infracÈ›ional organizat având ca scop obÈ›inerea prin mijloace frauduloase a sumei de aproximativ 16 milioane de euro. Cei doi suspecÈ›i au sprijinit material È™i moral liderul grupului infracÈ›ional organizat prin următoarele tipuri de activități:

-au schimbat sau depus documente la anumite instituții;

-au acordat sfaturi;

-au intermediat legătura dintre membrii grupului;

-au promis că vor influenÈ›a în mod favorabil factorii de decizie ai unei unități bancare È™i ai unei instituÈ›ii, pretinzând în mod mincinos că au calitatea de lucrători în cadrul unui serviciu de informaÈ›ii È™i deÈ›in conexiuni în mediul politic È™i bancar.

Cei doi membri ai grupului infracÈ›ional organizat au cunoscut caracterul fictiv al contractelor de consultanță, prestări servicii, asociere în participaÈ›iune, utilizate pentru a justifica efectuarea transferurilor de fonduri din conturile bancare ale firmei, înlesnind È™i ajutând la inducerea în eroare È™i păgubirea unei unități bancare cu suma de aproximativ 11 milioane de euro, diferenÈ›a de 5 milioane de lei nefiind obÈ›inută ca urmare a intervenÈ›iei procurorilor DirecÈ›iei de Investigare a InfracÈ›iunilor de Criminalitate Organizată È™i Terorism – Structura Centrală care au întrerupt procesarea operaÈ›iunilor bancare solicitate de grup.

În schimbul ajutorului acordat, unul dintre cei doi suspecÈ›i a primit suma de 2 milioane de euro provenind din fondurile societății prejudiciate.

De asemenea, unul dintre suspecÈ›i a pretins că, în calitate de lucrător al unui serviciu de informaÈ›ii (calitate nereală), va interveni la judecători (nenominalizaÈ›i) pentru a-i determina ca, în schimbul sumei de 60.000 de euro (contravaloarea unui ceas de lux), să dispună punerea în libertate a liderului grupului infracÈ›ional organizat.

La sediul DirecÈ›iei de Investigare a InfracÈ›iunilor de Criminalitate Organizată È™i Terorism – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, cele două persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracÈ›ionale.

Dosarul OTP Bank

Unul dintre fii femeii, soÈ›ul personajului ”Dalida” din serialul Las FierbinÈ›i, alături de mama sa, Raisa Ladin, È™i alte persoane, printre care È™i doi avocaÈ›i, unul din Baroul BucureÈ™ti È™i unul din Baroul Tulcea, fac obiectul unei anchete a procurorilor de la DIICOT – Structura Centrală de la începutul lunii mai.

Cei menÈ›ionaÈ›i mai sus sunt anchetaÈ›i pentru devalizarea cu acte false a offshore-ului Paxum Inc Belize, un procesator de plăți implicat într-un dosar penal clasat de Parchetul General È™i care viza banii rulaÈ›i prin diferite circuite financiare de oameni din industria videochat-ului din România.

Procurorii DIICOT au cerut atunci arestarea preventivă doar a Raisei Ladin, dar Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie a decis, pe 12 mai, că este suficientă măsura arestului la domiciliu față de aceasta, cu interzicerea de a lua legătura cu fiul ei.

Ceilalți inculpați din dosar au primit măsura controlului judiciar, printre care și fiul femeii.

Unul din avocaÈ›ii anchetaÈ›i de procurorii DIICOT în acest dosar este, Vasile Lămășanu din Baroul Tulcea.

Fiul Raisei Ladin este acuzat de DIICOT de spălare de bani după ce o parte din banii devalizaÈ›i de mama sa Raisa Ladin de la Paxum Inc au ajuns la el. SoÈ›ul actriÈ›ei Ecaterina Ladin din serialul Las FierbinÈ›i s-a apărat în faÈ›a anchetatorilor spunând că el nu ar cunoaÈ™te provenienÈ›a exactă a banilor È™i că doar È™tia că mama sa trebuie să câÈ™tige niÈ™te bani, bani din care i-a cumpărat È™i acestuia o casă.

Ancheta DIICOT stabilit că Raisa Ladin a luat cunoÈ™tință că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie a dispus pe 16 august 2021 ridicarea măsurilor asiguratorii în dosarul din 2014 în care erau anchetate mai multe persoane fizice dar È™i offshore-ul Paxum Inc. Belize pentru posibile fapte de evaziune fiscală în legătură cu banii rulaÈ›i de oameni din industria videochatului din România. Ulterior, dosarul de la Parchetul General avea să fie închis definitiv.

Procurorii DIICOT au stabilit că profitând de împrejurarea că a deÈ›inut în trecut calitatea de mandatar (neremunerat) al societății Paxum Inc(în baza procurii din 24.09.2015, certificată prin Apostila nr. 23575 din data de 14.10. 2015 È™i a procurii din 10.10.2017, certificată prin Apostila nr. 73376 din data de 10.10.2017, întocmite în faÈ›a Notarului Public din Statul California) Raisa Ladin a iniÈ›iat un grup infracÈ›ional organizat în scopul obÈ›inerii prin mijloace frauduloase pentru sine È™i pentru alÈ›ii a întregului disponibil bancar aflat în conturile companiei offshore Paxum Inc. Belize, deschise la OTP Bank România.

Unul din beneficiarii reali ai offshore-ului Paxum, cetățeanul american Lyudmila Postolnikova a fost audiată la DIICOT È™i a susÈ›inut în faÈ›a anchetatorilor că Raisa Ladin nu mai are nicio legătură reală cu Paxum.

Ancheta DIICOT a stabilit că banii au dispărut din contul Paxum INC de la OTP Bank din București ca urmare a unor grave probleme din interiorul băncii.

RelaÈ›ia OTP – Paxum este una veche, cel puÈ›in din 2009. În perioada 2009 – 2016, trei persoane fizice din România implicate în dosarul videochatului au făcut tranzacÈ›ii prin conturile Romanian InternaÈ›ional Bank (RIB) È™i OTP Bank de aproape 300.000.000 de dolari bani redirecÈ›ionaÈ›i parÈ›ial È™i în conturile bancare ale Paxum Inc de la alte societăți bancare. La finele anului 2013 RIB a închis unilateral conturile Paxum pentru risc major de spălare de bani.

Surse judiciare spun că instituÈ›ia bancară a scăpat până acum de posibile probleme penale după ce a formulat un denunÈ› la DIICOT în martie, adică fix cu două luni înainte ca procurorii să facă percheziÈ›ii în acest dosar: ”Cu privire la plățile aprobate de funcÈ›ionarii bancari aÈ™a cum s-a arătat mai sus, OTP BANK a formulat o sesizare intitulată DENUNÈš, deÈ™i din conÈ›inutul acestuia rezultă că au fost efectuate plăți din conturile propriului client (PAXUM Inc Belize) în baza unor acte falsificate, situaÈ›ie care generează o obligaÈ›ie de despăgubire față de acesta, având în vedere raporturile juridice născute între clientul unei bănci (titular al unui drept de creanță cu privire la disponibilul bancar existent în conturile proprii) È™i bancă (gestionar al sumelor de bani aflate în conturile deschise de clienÈ›i) È™i ca atare unitatea bancară menÈ›ionată are calitatea de subiect pasiv al infracÈ›iunii de înÈ™elăciune”, se arată într-un document judiciar.

În acest context DIICOT a reÈ›inut că prejudiciul ar fi undeva la 70.000.000 de lei: ”AcÈ›ionând în această modalitate, grupul infracÈ›ional organizat a indus în eroare unitatea bancară din România È™i a determinat factorii de decizie ai acesteia să aprobe în lunile noiembrie È™i decembrie 2021 plăți în valoare totală de 70.156.151,72 lei, din conturile clientului băncii în conturile membrilor grupului infracÈ›ional organizat sau în alte conturi controlate de aceÈ™tia”

În acelaÈ™i document, se punctează concret È™i problemele din interiorul OTP Bank ”Cu toate acestea, cu prilejul actualizării datelor clientului PAXUM inc. È™i a persoanei care a susÈ›inut că are ”puterea de a angaja” entitatea, respectiv ##### #####, funcÈ›ionarii OTP amintiÈ›i au acceptat informaÈ›iile nereale È™i înscrisurile falsificate furnizate de sus numita cunoscând caracterul incomplet È™i neclar al acestora (aÈ™a cum recunosc în informările adresate ONPCSB arătate mai sus dar È™i în plângerea formulată la data de 07.03.2022 în care susÈ›in că funcÈ›ionarii bancari au verificat pe un website – registrul online al autorităților din California, Statele Unite ale Americii (https://www.sos, ca.qov/notary/), procurile depuse de ##### ##### iar în urma căutării a rezultat că nu există înregistrări ale acestui număr de apostilă, verificare pe care au făcut-o însă după efectuarea plăților de peste ## ### ### USD din conturile clientului PAXUM inc.). Or, în aplicarea art. 11 alin. (1) lit. a) ÅŸi alin. (4) din Legea nr. 129/2019, instituÅ£iile bancare au obligaÈ›ia de a verifica informaÅ£iile referitoare la clienÅ£i pe baza documentelor din categoria celor mai greu de falsificat sau de obÅ£inut pe cale ilicită, emise de o autoritate oficială dar È™i din orice alte surse credibile ÅŸi independente inclusiv baze de date private care conÅ£in informaÅ£ii de la autorităţi publice, autorizaÅ£ii de funcÅ£ionare, rapoarte de audit, documente fiscale, extrase de cont.

FuncÈ›ionarii OTP Bank nu numai că au aprobat plățile efectuate din conturile PAXUM inc în conturile unor terÈ›e persoane, dar au acceptat È™i fragmentarea soldurilor conturilor È™i transferurile de fonduri între conturile aceleiaÈ™i persoane, operaÈ›iuni specifice spălării de bani”, potrivit È™tiripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699