REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o stațiune șmecheră, dar eu sunt cu Vama Veche! Video

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o stațiune șmecheră, dar eu sunt cu Vama Veche! Video

Deria ISLEAM, Mariana MURAT 19 august 2024 | 00:00 351

Vineri, pe 15 august, începând cu ora 22:00, Dan Badea i-a amuzat copios pe constănțeni, la restaurantul Harlequin by the Sea din stațiunea Mamaia. Cunoscutul comediant a acordat un interviu în exclusivitate reporterilor Replica, spunând că este un împătimit al Vămii Veche. Va reveni în Constanța cu un nou show de amuzament. Împărtășește și opinia sa despre orașul de la malul Mării Negre.

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoDan Badea, Deria Isleam

Harlequin by the Sea, locație de vis în Mamaia

Ca de fiecare dată, Harlequin by the Sea a găzduit un spectacol fără cusur. Locația a fost plină, iar servirea impecabilă. Astfel, publicul s-a bucurat de un comediant de excepție și de preparatele gustoase servite la restaurant. Îi găsiți în stațiunea Mamaia.

„Noi, cei de la Harlequin, nu vă oferim doar un mediu de destindere culinară, ci căutam a îngloba în serviciile noastre tot spectrul ospitalității! Ne place ca o ieșire în oraș să însemne mult și să aveți ocazia de a vă relaxa într-un loc frumos, cu mâncare și bautură bună, și cu evenimente plăcute.

Și ce este mai plăcut atunci când ieși în oraș, decât să ai parte și de o ieșire la mare, de asemenea? Aceeași ambianță bogată și prietenoasă pe ritm de val al mării, sub aceeași egidă, Harlequin!”

 Video - Harlequin by the Sea, locație de vis în Mamaia

Cine este Dan Badea, invitatul special?

Dan Badea este un actor și comediant român, cunoscut în special pentru contribuțiile sale la scena stand-up-ului românesc. Cu o carismă aparte și un simț al umorului bine conturat, Badea și-a câștigat popularitatea prin spectacolele sale de stand-up, în care abordează diverse teme din viața de zi cu zi, de la relațiile interpersonale până la observații subtile asupra societății românești.

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoDan Badea, actor și comediant, Harlequin by the Sea

Pe lângă activitatea sa de stand-up, Dan Badea a avut și apariții în diverse emisiuni de televiziune, unde și-a demonstrat versatilitatea ca entertainer. De asemenea, este recunoscut pentru colaborările sale cu alți comedieni din România, fiind parte din generația care a contribuit semnificativ la dezvoltarea stand-up-ului ca gen în țară.

Video - Interviu cu Dan Badea

Stilul său de umor este adesea bazat pe autoironie și observații sociale, reușind să se conecteze cu publicul printr-o abordare sinceră și directă. Cu o carieră în continuă ascensiune, Dan Badea rămâne una dintre figurile proeminente ale stand-up-ului românesc.

Harlequin by the Sea, un loc deosebit pentru Dan Badea

Cunoscutul stand-upper vine des în Constanța și îi face o plăcere deosebită să interacționeze cu fanii săi de aici. Anunță, în exclusivitate, că pregătește un nou proiect, un nou spectacol de stand-up pe care îl va prezenta curând constănțenilor: „Vin mai mult iarna, dar uite că se mai întâmplă și în full sezon să mai fac. Eram în Vama Veche și am zis cu Stelu „Hai mă, facem o treabă?” Și acum, aproape de Sfântă Marie, am venit și a fost foarte mișto. Ca de-obicei, publicul din Constanța, de aici, de la Harlequin by the Sea, e ceva extraordinar.

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoHarlequin by the Sea, Mamaia

Video - Dan Badea, „Rău Vegan”

„Îmi place mult să vin aici. O să mai vin ori în toamnă, ori în primăvară cu celălalt show. Ăsta a fost „Rău Vegan”, cu care am făcut un turneu. Voi veni cu un show nou, tot de o oră jumate, one man show, care se va numi „Generația Chix” (referință la Generația X, cei care sunt acum la vârsta de 50 de ani).” adaugă artistul.

Începutul carierei sale

„Din 2008 fac stand up și m-am apucat puțin mai târziu decât ceilalți. Am vreo 15, probabil. Am actoria la bază, am studiat cu Dem Rădulescu, deci filonul comic îl am. Asta, până la urmă, a fost platforma în care am putut să mă manifest și, pentru mine, este ceva fabulos, și unde s-a ajuns și tot ce pot să fac. Astea sunt niște „spectacole de autor”, pot să fac ce vreau eu pe scenă. Hai că vorbesc de zici că...” spune Dan Badea, în stilul său comic caracteristic.

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoDan Badea, Deria Isleam

Ce părere are artistul despre inima Constanței, stațiunea Mamaia: „În 100-200 de ani... eu zic că o să fie bine”

Întrebat despre stațiunea Mamaia, Dan Badea consideră că plajele nu mai sunt ca altădată, dar viața de noapte este, în continuare, așa cum trebuie: „E greu de spus... cred că acum, cu foarte multele blocuri dinspre Năvodari și cu plaja plină de scoici, și-a pierdut un pic din spiritul ăla... Era una dintre cele mai frumoase plaje, cele mai fine, dar, cine știe, în timp, în 100-200 de ani... eu zic că o să fie bine. Dar, în continuare, bineînțeles, dacă nu vii pentru plajă, este una dintre cele mai șmechere stațiuni de distracție, în care chiar poți să te distrezi. Dar, eu sunt Vama Veche, sorry guys!”

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoDan Badea, actor și comediant, Harlequin by the Sea

„Îi încurajez să insiste, să nu se lase”

Nu ajungi recunoscut de o țară întreagă peste noapte. Nimic nu este ușor și, categoric, a-ți face un nume într-o industrie necesită răbdare, dedicare, pasiune și multe alte atribute.

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoHarlequin by the Sea, Mamaia

Așa consideră și Dan Badea, care a cucerit lumea comediei după ani întregi de perseverență: „Da, aș încuraja tinerii să facă stand-up. Cred că e un domeniu care are mare succes acum. Vin din urmă foarte mulți, noi am încurajat și cu Stand-up Revolution acest curent și foarte mulți își doresc să facă treaba asta. Îi încurajez să insiste, să nu se lase.”

Exclusiv! Dan Badea, cel mai comic dintre comici! Mamaia e o statiune smechera, dar eu sunt cu Vama Veche! VideoHarlequin by the Sea, Mamaia

„E greu, nouă ne-a luat vreo 10 ani să ajungem cunoscuți și să umplem săli. Trebuie să se țină de treabă. Acum totul e „insta”, acum, în momentul ăsta. Dacă vrei o carieră de succes, e un drum lung, dar merită!” adaugă artistul. 

Video - Dan Badea, „Rău Vegan”

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212