REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22.1° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! Video

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! Video

Deria ISLEAM, Mariana MURAT 15 august 2024 | 00:00 429

Prima ediție a Galei Oscar Luxury Business Awards, un eveniment de premiere a antreprenorilor și a oamenilor de succes din țară, a avut loc marți, 13 august a.c., la restaurantul Mandala Events din stațiunea Mamaia. Organizatoarea evenimentului este Sibel Cristea, antreprenor în industria frumuseții de 10 ani. Au fost premiați constănțeni de seamă, antreprenori de succes, actori, medici și nu numai. Printre nominalizații la Oscar s-au numărat și Corina Martin, președinte RESTO, dar și Levent Sali, actor constănțean. Aceștia au acordat interviuri în exclusivitate reporterilor Replica.

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoCorina Martin, Deria Isleam

Premiul „Expert în Turism și Diplomație” - Corina Martin

Premiul „Expert în Turism și Diplomație” a fost acordat Corinei Martin, președintele patronatului RESTO, pentru contribuția sa semnificativă în domeniul turismului și al afacerilor: „Sigur, primești, de-a lungul timpului, ca persoană publică mai multe premii, distincții sau diplome, dar un Oscar n-am primit până acum. Mă bucură foarte mult pentru că acest premiu vine după foarte multă muncă, după foarte năstrușnică ambiție, să zic așa, de a reuși în tot ceea ce fac și de a nu spune niciodată „nu” și de a ieși victorioasă din toate luptele din viața mea.”

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoCorina Martin, președintele patronatului RESTO, „Doamna de Fier”

„Vom deschide centrul de Turism România – Azerbaidjan în premieră”

Corina Martin anunță, în exclusivitate, care sunt planurile turismului în viitorul apropiat: „Sigur că o recunoaștere ca aceasta nu poate decât să-mi umple sufletul de bucurie pentru că, iată, sunt oameni care s-au gândit nu la ei, ci să-i premieze pe ceilalți. Pe alți oameni care, consideră ei, au făcut mai mult decât restul lumii, să spunem, în domeniul lor, în cariera lor. Așadar, e o bucurie pentru mine și mi-am lăsat partenerii din Azerbaidjan care au venit astăzi în România pentru că vom deschide centrul de Turism România – Azerbaidjan în premieră. I-am lăsat undeva, la un restaurant, desigur, în Constanța, și am venit aici, la evenimentul ăsta, care mă onorează și mă face foarte bucuroasă.”

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoPrima ediție a Galei Oscar Luxury Business Awards

„Să recunoaștem, ne-a ajutat vremea foarte mult”

Făcând o comparație între anul trecut și cel curent, cel mai probabil anul acesta cifrele vor arăta mult mai bine, însă nu datorită promovării litoralului românesc, căci, după spusele Corinei Martin, nu s-a investit în aceasta. Evoluția s-a datorat vremii prielnice: „Ceva mai bine, față de anul trecut, dar, să recunoaștem, ne-a ajutat vremea foarte mult. Nu putem să spunem că am avut noi o promovare mai puternică, că am făcut noi nu știu ce campanie de promovare sau că am cheltuit sute de mii sau milioane de euro în asta. Ne-a ajutat vremea, s-a dovedit o vară foarte bună, prielnică, prietenoasă pentru plajă, bronz, baie în mare. N-am avut probleme, Doamne ajută, așa încât, vom încheia acest sezon cu cifre mai bune decât anul trecut.”

România are mult potențial, însă trebuie să se investească mai mult în promovarea acesteia: „Sigur că suntem departe de turismul Greciei, de turismul Turciei. Iată, eu m-am întors acum două zile din Kazahstan și am avut un circuit fantastic, fabulos acolo, cu 20 de constănțeni, astfel încât să vedem, de fapt, cum e turismul în Kazahstan. Am fost acum trei săptămâni în Baku, Azerbaidjan și am fost foarte uimită de ceea ce am văzut acolo. Cu toate acestea, litoralul românesc crește și, dacă România ar investi mai mult în promovarea acestei țări fantastic de frumoase, cifrele noastre și numărul de turiști, străini și români, ar crește.”

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoPrima ediție a Galei Oscar Luxury Business Awards

Marea Neagră nu este întunecată deloc, după cum s-ar putea interpreta din denumire. Este chiar, spune Corina Martin, prietenoasă: „Noi avem o mare prietenoasă. Deși numele său ar putea să ne ducă cu gândul la ceva negativ (Marea Neagră) este calmă, foarte prietenoasă, apele sunt albastre, verzi, uneori turcoaz. În acest moment, avem plajele cu cele mai mari distanțe, cu cele mai mari lățimi și asta ne face, într-adevăr, mai speciali. Mai avem de lucru până la amenajarea acestor plaje, facilitățile pe care orice turist și le dorește. Avem ospitalitatea aceasta dobrogeană, pentru că Dobrogea este o regiune unică în Europa.”

Constanța, diferită datorită multiculturalității etnice

„Avem peste 17 minorități care trăiesc în armonie în Dobrogea, așa cum nu se întâmplă în nicio țară din Europa. Noi trăim aici între dobrogeni, turci, tătari, aromâni, lipoveni, greci. Ne înțelegem foarte bine, mâncăm în restaurante turcești, tătărești, grecești, ale aromânilor. Dansăm pe muzica tuturor acestor minorități, avem și sinagogă și moschei și biserici catolice și creștin-ortodoxe și, desigur, ospitalitatea ce ne caracterizează, cred eu că îi poate face pe mulți dintre turiștii străini să aleagă litoralul românesc dacă ne-am face mai cunoscuți și dacă ne-am promova mai mult.” adaugă Corina Martin.

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoPrima ediție a Galei Oscar Luxury Business Awards, moment artistic, Ansamblul Fidanlar

Corina Martin, poreclită „Lady Redbull” sau „Doamna de Fier”

Trecutul Corinei Martin nu a fost unul ușor, ci, mai degrabă, s-ar putea descrie ca un cumul de experiențe care au transformat-o în ceea ce este astăzi. Ajunsă pe străzi, fără bunuri, fără familie, „Lady Redbull” a renăscut din cenușă și astăzi umple camerele în care intră de energie și pozitivitate: „Mi se spune „Lady Redbull”, „Doamna de Fier”, „Doamna turismului românesc”. Am primit tot felul de denumiri de-a lungul timpului. Sunt un om care a trecut printr-o cumpănă de viață destul de grea, atunci când la 45 de ani am rămas în stradă efectiv, fără locuință, fără copii, fără familie, fără mașină, fără nimic, efectiv.”

Povestește că, după lupte și greutăți, a găsit puterea de a se ridica singură: „După 3, 4, 5 ani de război cu mine, cu Dumnezeu, cu cel care m-a adus în acel punct din viața mea, mi-am dat seama că, de fapt, Dumnezeu mi-a dăruit cea de-a doua șansă, cea de-a doua viață. Am învățat să mă ridic singură și Dumnezeu mi-a dat această putere de a descoperi că sunt un om foarte puternic. De atunci, pentru că sunt cu totul alt om, am învățat că nu există ceva ce-ți vine în minte și vrei să faci și știi că poți să faci și să nu reușești, Așadar, sunt o războinică, e adevărat, dar o luptătoare și o victorioasă.”

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoCorina Martin, președintele patronatului RESTO, Premiul „Expert în Turism și Diplomație”

Levent Sali, actor din Constanța: „Și voi, când veniți la noi, la mare, faceți ce zicem noi, nu ce vreți voi! E Constanța, casa noastră!”

Premiul pentru Excelență în cinematografia românească modernă a fost acordat cunoscutului și carismaticului actor și cântăreț, Levent Sali. Acesta a avut roluri în producțiile de succes „Pariu cu Viața“, „Selfie 69“, „Investitorii“, „Faci sau taci“ și „Zăpadă, ceai și dragoste“. Levent a acordat un interviu în exclusivitate reporterilor Replica, anunțând că are niște proiecte noi în desfășurare.

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoLevent Sali, Deria Isleam

Levent Sali nu stă degeaba în această perioadă. S-a bucurat de roluri în producții cinematografice românești de succes și nu se oprește aici: „A ieșit extraordinar. Mă bucur că în Constanța au apărut evenimente de genul și îi urez lui Sibel mult succes în ceea ce a început să facă și le mulțumesc organizatorilor pentru premiul pe care l-am primit. Tocmai ce am terminat două lungmetraje. Într-unul sunt rolul principal: „Zăpadă, ceai și dragoste. Partea a II-a”. Celălalt se numește „Cursa”. Este acțiune cu mașini, un fel de „Fast & Furious” de România!

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoLevent Sali, Deria Isleam

Ne pregătește încă un film despre care, momentan, nu poate da mai multe detalii. Este, însă, promițător: „Mai am încă un lungmetraj de care n-o să pot să spun foarte multe lucruri, dar îți spun că este ceva gen „Transilvania”, spre zona aceea. Anul acesta pregătim trei filme pentru lansare în anului viitor.”

Levent Sali le-a transmis și turiștilor un mesaj

„Am fost plecat circa 4 ani și un pic și mi-am dat seama că nu pot sta departe de Constanța. Iubesc orașul, iubesc oamenii din Constanța. Nouă, constănțenilor ne place să spunem că suntem un pic mai diferiți. Iubesc Constanța și n-o dau pe nimic. Și voi, când veniți la noi, la mare, faceți ce zicem noi, nu ce vreți voi! E Constanța, casa noastră!” adaugă artistul.

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoLevent Sali, Premiul pentru Excelență în cinematografia românească modernă

Evenimentul a fost organizat de Sibel Cristea, antreprenor de succes din Constanța

Sibel Cristea este antreprenor, locuiește în orașul de la malul mării căruia i-a adus plus valoare încă de la începuturile sale. Gala pe care a organizat-o pe 13 august 2024 a avut ca scop premierea excelenței în business, ca o recunoaștere a meritelor tuturor celor care contribuie la a transforma Constanța într-un oraș cât mai înfloritor din punct de vedere al afacerilor: „Numele meu este Sibel Cristea și sunt antreprenor în industria frumuseții de aproape 10 ani. Dețin un cabinet exclusiv dedicat extensiilor de gene fir cu fir. Locuiesc în Constanța, sunt soție  și mamă a doi băieți. În domeniul meu, sunt organizatorul principal al evenimentelor anuale internaționale, care aduc la Constanța cei mai buni specialiști din întreaga lume, inclusiv din țări dezvoltate în industria beauty, precum Franța, Italia, Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia.”

Exclusiv, de la Gala Luxury Business Awards: Corina Martin: „Mi se spune «Lady Redbull»“! VideoSibel Cristea, organizatoarea evenimentului

„Evenimentul a depășit toate așteptările, invitații afirmând, la unison, că a fost o seară de celebrare de care Constanța avea mare nevoie. Atmosfera a fost una deosebit de elegantă și rafinată, iar feedback-ul pozitiv ne-a inspirat să ne propunem standarde și mai înalte pentru ediția viitoare. Suntem siguri că, la următoarea ediție, vom aduce îmbunătățiri semnificative și vom surprinde participanții cu numeroase noutăți și momente spectaculoase”, a adăugat Sibel Cristea, organizatoarea evenimentului.

Video 1:

Video 2:

Video 3

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016