REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

EXCLUSIV! Hristu Uzun, noul director al ABADL

EXCLUSIV! Hristu Uzun, noul director al ABADL

Replica API 8 martie 2022 | 23:09 6353

ABADL Constanța are un nou șef, începând de astăzi, 7 martie. Este vorba despre Hristu Uzun, unul dintre cei mai buni specialiști pe care Constanța i-a avut vreodată. Uzun a fost susținut pentru acestă funcție de Organizația Județeană a PSD Constanța.

Hristu Uzun

Hristu Uzun este noul director al ABADL Constanța, care l-a înlocuit pe Paul Cononov astăzi, 7 martie. Informația ne-a fost confirmată chiar de către Hristu Uzun, care ne-a declarat că are în vedere, la conducerea instituției, derularea proiectelor europene și consumarea fondurilor europene. Totodată, ne-a mai declarat Uzun, va avea în vedere proiectele ce vizează zona costieră a litoralului, administrarea plajelor și pregătirea acestora pentru sezonul estival.

Referitor la proiectele europene derulate de ABADL, trebuie precizat faptul că acestea au putut fi implementate datorită lui Hristu Uzun, care este unul dintre specialiștii pe care Constanța îi are în acest domeniu. Uzun a fost manager de proiect, a fost sef serviciu, dar și directorul tehnic al ABADL, dar și director plin al instituției, în perioada 2001-2005, și apoi în perioada 2017-2020.

Uzun, singurul director al ABADL, care a ocupat funcția prin concurs

Trebuie punctat faptul că Uzun este singurul director care și-a câștigat postul de director în urma unui concurs, obținând cel mai mare punctaj dintre contracandidații săi, însă, când liberalii au venit la conducere au făcut presiuni pentru ”eliminarea” acestuia. A rămas, în cele din urmă, director tehnic, însă după câteva săptămâni de la preluarea funcției a fost dat afară, fără se se țină cont că este unul dintre cei mai buni oameni pe care Constanța îi are pe acest segment, cu experiență și studii în domeniu.

Este imperios necesar să menționăm că Hristu Uzun este managerul proiectului de lărgire a plajelor din Constanța, Eforie și Mamaia, în valoare de 170 milioane de euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768