REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.9° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.9° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Exclusiv! Încă doi militari de la Baza NATO au fost arestați! Video

Exclusiv! Încă doi militari de la Baza NATO au fost arestați! Video

Mirela PASCAL 26 noiembrie 2022 | 00:00 3674

Crește numărul inculpaților în dosarul furtului de combustibil de la Baza Militară NATO, de la Mihail Kogălniceanu. Potrivit informațiilor noastre, alți doi militari au ajuns la Poliția Transporturi, fiind, ulterior, propuși spre arestare. Astfel, numărul militarilor care se află după gratii, în această speță, a ajuns la 10.

Procurorii au mai ”agățat” doi militari, suspecți în dosarul furtului de combustibil de la avioanele MApN de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu. Unul dintre aceștia a fost arestat preventiv miercuri, 23 noiembrie, iar a doua zi, mai exact joi, 24 noiembrie, un alt coleg de-al său l-a urmat în arestul preventiv. Potrivit informațiilor noastre, alți militari urmează să aibă aceeași soartă.

Video:


Reamintim că marți, 15 noiembrie, au avut loc percheziții domiciliare, efectuate de procurorii de la Parchetul Militar, în mai multe localități din Constanța, într-un dosar ce vizează furtul de combustibil. Vorbim despre 7 tone de combustibil de avioane furat din Baza NATO. Atunci, 60 de persoane au fost duse la audieri, la Poliția Transporturi, 22 dintre acestea având calitatea de suspecți. Ulterior, 8 militari au fost reținuți și, apoi, arestați preventiv. Au contestat decizia, însă magistrații Curții de Apel au menținut măsura.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dane, mergi omule la școală și repetă clasa a patra, iar apoi revino și scrie ce vrei să ne transmiți, că e ești incoerent în exprimarea scrisă și nici nu folosești cum trebuie semnele de punctuație. Eu nu pricep de ce proștii semnalizează, în loc să stea în banca lor.
1
0
Să se ancheteze și la punctele termice, din bază, se fura la greu de către personalul civil in bidoane de 10 l de ani de zile, toti umflatii au mașini pe motorina, cei mai mari hoți acolo sunt
1
0
Benzina ,motorina,benzina de aviatie,articolele sunt putin confuse….
0
0
Justitia asta care nu cred ca este. Unde sund gradele mari chiar credeti ca nu se stia de la nivelul de conducere ca se fura motorina?
6
1
Deci justiție de România se poate, normal știți că este vorba despre forțele americane de la baza Mihail Kogălniceanu iar ăștia urmăresc cursul anchetei, din cauza asta vă mișcați atât de repede, dosarele de mare corupție din România leati ținut la naftalină până la momentul prescripției nesimțiților v-ați luat partea din aceste dosare
13
1
Ati spus tot ,cei mai corupti dintre corupti.
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436