REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

EXCLUSIV! O asistentă medicală din Negru Vodă, acuzată că și-a agresat copilul

EXCLUSIV! O asistentă medicală din Negru Vodă, acuzată că și-a agresat copilul

Replica API 12 februarie 2022 | 10:40 6789

Dumitra S., o asistentă medicală de la Centrul de Îngrijire și Asistență ”Sf. Andrei” Negru Vodă, a ajuns pe lista mamelor bătăușe! Polițiștii au fost sesizați, recent, cu privire la faptul că o femeie își bate copilul de 8 ani, în stradă. Alarma a fost dată chiar de soțul femeii, respectul tatăl copilului. În urma cercetărilor, oamenii legii au emis ordin de protecție.

Joi, 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, de 8 ani, ar fi fost agresată fizic de către fosta sa soție (mama copilului).

centrul unde femeia este asistentă

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unei nemulțumiri, femeia în cauză, de 36 de ani, a devenit agresivă atât verbal, cât și fizic, la adresa fiicei sale, în timp ce se aflau în zona școlii primare din orașul Negru Vodă. În scurt timp, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii.

Potrivit declarațiilor unui vecin, mama copilului figurează ca fiind asistentă medicală la Centrul de Îngrijire și Asistență "Sf. Andrei" din Negru Vodă. După o căsnicie de câțiva ani, soții au hotărât să o ia pe drumuri separate. Aceștia au împreună două fete. Cea mare a rămas cu mama, iar cea mică cu tatăl. Femeia s-a dus la școală după fetiță și a vrut să o convingă să meargă cu ea acasă, numai că n-a acceptat refuzul minorei așa că a devenit violentă.

Asistentă medicală este văzută cu ochi buni în localitate.

Este asistentă la centrul de îngrijire. Nu s-a mai înțeles cu soțul ei și s-au despărțit. Fata cea mare a mers cu ea, iar cea mică a rămas cu tatăl. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea ca era o mama calmă. S-a dus la școală când cea mică a terminat programul și a vrut neapărat să meargă cu ea acasă, numai că fata a refuzat. A devenit violentă și a cășunat pe micuță”, ne-a declarat un vecin.

Drept la replică!

,,Numele meu este Dumitra Lugu, persoana la care faceti referire în articolul cu denumirea ”EXCLUSIV! O asistentă medicală din Negru Vodă, acuzată că și-a agresat copilul”, publicat în data de 12 februarie 2022, pe site-ul publicației Replica de Constanța, articol disponibil la următoarea adresă: https://www.replicaonline.ro/exclusiv-o-asistenta-medicala-din-negru-voda-acuzata-ca-si-a-agresat-copilul-508536/.

În vederea unei corecte informări a publicului, întrucât consider afirmațiile făcute drept calomnioase, fără a mi se cere un punct de vedere din partea jurnaliștilor publicației, iar informațiile prezentate aduc atingere imaginii personale, vă solicit publicarea unui drept la replică.

În articolul amintit se menționează că ”Joi, 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, de 8 ani, ar fi fost agresată fizic de către fosta sa soție (mama copilului).”

Așadar, punctul meu de vedere este următorul și ar trebui să se regăsească în articolul dumnevoastră exact așa: ”Da, în apelul la 112, efectuat în data de 10 februarie 2022, tatăl copilului meu a susținut că am devenit violentă. Nu înseamnă că aceste fapte s-au petrecut. Am fost în fața școlii primare din Negru vodă pentru a o lua pe fiica mea, în vârstă de opt ani, de la cursuri. Fetița mea a refuzat, dar eu nu am fost violentă nici verbal, nici fizic. Iar faptele menționate de dvs. în articol nu sunt reale și nici nu pot fi probate.”

Ca să contextualizez, copilul meu în vârstă de opt ani locuiește cu tatăl său de la sfârșitul lunii decembrie a anului 2021. Până acum eu am putut lua legătura cu copilul meu doar prin intermediul tatălui său. Acest lucru fără să existe o decizie în acest sens în Justiție, decizie definitivă sau nu. Iar fetița mea în vârstă de opt ani nu și-a putut vedea sora în toată această perioadă, deși locuiesc în același mic oraș.

Vă reamintesc că dreptul la replică și la rectificare este garantat de lege. Vă stau la dispoziție pentru orice alte informații.”

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un glont in cap,punct
0
2
E plina lumea de nebune . Mai este si asistenta .
6
6

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303