REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Exclusiv! Patronul restaurantului Asado, reținut pentru evaziune fiscală!

Exclusiv! Patronul restaurantului Asado, reținut pentru evaziune fiscală!

Virgil STOIAN, Mirela PASCAL 15 mai 2023 | 15:53 10407

Anghel Gabriel, patronul restaurantului Asado, a fost  reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Potrivit informațiilor noastre, pe numele acestuia există un mandat european, emis de autoritățile din Germania. Acesta urmează a fi propus spre arestare preventivă.

Exclusiv! Patronul restaurantului Asado, retinut pentru evaziune fiscala!Anghel Gabriel

Luni, 15 mai a.c., polițiști din Serviciului Investigații Criminale, Compartimenul Urmăriri l-au identificat pe Gabriel Anghel, de 55 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.  Potrivit informațiilor noastre, afaceristul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și reținută, pentru 24 de ore. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând a fi prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere legală.

Anghel, conflict cu fiul Ramonei Mănescu

Gabriel Anghel a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe evenimente neplăcute la malul mării. Anghel, împreună cu Alexe Daniel și Laurențiu Proca,  au fost trimiși în judecată, în octombrie 2020, pentru loviri sau alte violențe, în dosarul în care fiul Ramonei Mănescu este parte vătămată. Scandalul a avut loc în 2020, totul pornind de la un loc de parcare… privat și pe care Mănescu l-ar fi ocupat. Pe 11 august 2020, Mănescu a parcat o mașină pe un loc privat, într-o parcare. Nu era prima oară, paznicul fusese anunţat să-i aducă la cunoştinţă că ocupă un loc privat. Ba chiar i-a fost lăsat şi bilet prin intermediul căruia era anunțat că „aici nu se parchează. Reţine!”.

După ce i-a fost atrasă atenția, de către o femeie, că trebuie să își mute autoturismul din locul respectiv, i-ar fi răspuns: “Parchez unde vrea p... mea”, după care a plecat. Câteva ore mai târziu, s-a întâlnit în aceeași parcare cu soțul femeii și, în momentul în care i-a fost atrasă atenția, din nou, să mute autoturismul, le-ar fi adresat injurii celor prezenți, iar de aici și până la conflict fizic nu a mai fost decât un pas.

Exclusiv! Patronul restaurantului Asado, retinut pentru evaziune fiscala!

Anghel Gabriel a fost a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pe care au sporit-o cu 1/3 dintr-o altă pedeapsă anterioară, rezultând în final o pedeapsă de 2 ani și două luni închisoare cu suspendare. Pedeapsa nu este definitivă, urmând a se judeca apelul.

În 2016, a primit o coroană mortuară, cu un mesaj

În 2016, Anghel s-a trezit cu o coroană mortuară pe treptele localului Asado, în semn de ameninţare. Se pare că acest gest a venit în urma unui scandal mai vechi cu membrii unui clan aşa-zis interlop cu membrii celebrei familii Săceanu.

Exclusiv! Patronul restaurantului Asado, retinut pentru evaziune fiscala!

Coroana mortuară era însoţită de mesajul: „Condoleanţele mele; Nu te vom uita Gabi, La mulţi ani, Andreea”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă ai probleme cu sedan te scap eu am copie în fata lui
1
0
Cautati pe internet , el si Sotia Cionca M Isi baga toate firmele regulat in reorganizare dupa care faliment, sunt invatati bine, plus de sotia Mihaela tot voi a-ti scris de evaziune cu accize alcool in Italia, Belgia, Olanda, Germania, este o procedura clasica, acum se pare ca își bagă și fiica Alexandra in evaziune in așa zise afaceri cu haine / atelier de moda, pe bune? Anaf-ul trebuie doar sa verifice putin, Peste Rau nu se poate bagă peste Anaf, pentru cel care a scris ca le asigura spatele și sfatuitoare șefa e Lizeta Haralambie avocata lui Mazăre care ii sfătuiește și apăra in fărădelegile comise pe cei doi Mihaela Cionca și Anghel( Gigi Porcu), referitor la mașinile cu care se lauda și cu accesoriile de lux care le poarta organele competente trebuie doar sa facă niște verificări minime, restul e CanCan
4
0
Fraieri sunt clientii care se duc sa manance de la un clan de t****i. Vezi comentariile anterioare.
3
0
Pana la urma neom descurca noi . Vira cu Albina pe tocuri și cu bichinii pe ei nu dau rău. Ii bag la produs pe only fans și tot ma descurc . Nu îl lasă ăștia micii pe batranu hoț de buzunare sa moara de foame . Jajajajaja !
0
0
Nas Și Vira voi sunteți prăduitorii nu eu Ați legat pe toti cu droguri sa vindeți voi V-ați împușcat între voi și ați scăpat Nas ai mandat in Spania Vira rămâi pe mâna noastră acum nu mai ai sponsor Praduitorilor Sa vedem Anghel Gabriel ce face acum
5
0
Grasu scapa
0
5
Poti sa de dai cine vrei la Replica p**a mea ce C***sant astia , fara nici un filtru .Eu Sant SEDAN din neamu lui taicamiu de SIFONOR FUGIT LA REVOLUTIE DA FRICA ,INTORS IN TARA CA ERAU TOT MILITENII “PRIETENI “LUI ,PUTINA CAMATARIE SI TRAS MULT CU URECHEA PE LA MESE..A FOST TARE GABI GRASU , NU S A LASAT . UMBLAM CU EL MA JURAM PA TAICAMIU CA EU SANT PRIETENUL LUI EU NU SANT TAICAMIU .AM DAT DE LUMEA BUNA ..REGRET MULT .AM PAPAT TOTI ,AM DUS BINE .TATA LU GABI( PAPASA ) SI MAICASA CAND ERAM MICI AVEAU MULT ERAU BINE , ALTE VREMURI , NE DADEU DE MANCARE , CUM FAC ROMANII POMENI ... COADA ERA .EU AM PUS SA SE VORBEASCA DE RAU .ALAH E MARE SI IARTA TOT .
6
0
Cum poti crea comentarii de cacacat Nas cu Vira/ Vira cu Nas , Sedan etc ascunsi profitand de un subiect efemer. Se incing muschii pe ei fara sa iasa din anonimatul vesnic.... ala cu cea mancat el in America a fost,, the bests “.Scrie foamea pe fata lui....Am fost in Asado este plin de americani ( aia de la baza NATO) halesc de ti fac apangura ‘ nu am avut bani sa comand tot ce am dorit , ca e de top acolo . Eu recunosc, putin dar super bun . SCUZE MAU ENERVAT LA MAXIM COMENTARIILE PRIVIND RESTAURANTUL . Bine ca va da patronul cate o mancare calda .Va bagati in seama inutil si fara decenta ( cainele nu musca mana stapanului care la hranit,voi sunteti haita de degenerati ).
6
3
Sange in instalatie dati numele vostru real la comentariile de c***t pe care le faceti tarfe si labagisti ce sunteti . Lasati frustarile ratatii pamanatului.
4
4
Sange in instalatie dati numele vostru real la comentariile de c***t pe care le faceti tarfe si labagisti ce sunteti . Lasati frustarile ratatii pamanatului.
0
2
Daca aveti
0
2
ATARNATI FRATI CU MINE !!!!! ALA mea A stat la coada sa- i sugă p**a lui Gabi ,nu a avut succes .ERA COADA MARE LA PUPINCURISTI .Nu ma lăsați . S- a activat si Piata Chiliei . Sedan , Nas ...si cea mai rămas din neamul lor de sifonari ( au vrut sa sa treacă la colaboratori ,haha ) . Eu nu stiu ce a apucato pe ALA mea.
3
1
Nu mai are unde sa mănânce Cristi Zamicenco ! Polițistul flamand și pervers căruia ii plac protocoalele și foloase necuvenite !
6
0
Tătucule ce faci ?! Cui ne lași pe noi fără mancare și bani de buzunar ?! Putem sa o luam pe Serap pana te întorci sa avem grija de ea pe Anglia ? Îți strângem si de pachet tătucule . De când suntem cu ochii pe ea , o vedem numai €,$,£ ! Nu ne lasă tatuțule , nu ne lasă ca murim fără tine . Suntem căței credincioși până la moarte . Și stai liniștit cu Serap că msi multe 10 clienți pe zi nu-i dam .
2
1
Dacă nu făcea evaziune sau spălare de bani,nu avea de unde sa facă restaurant...magazine de băuturi,și altele....un escroc internațional Săracul Nas &Vira...au rămas fără meniul zilei...se duceau și ei zilnic.. și ce vroia Gabi sa arunce la gunoi...le făcea lor câte un platou..și mâncau...atarnatorii orașului...sifoane ordinare Asa merita dacă nu știu sa facă afaceri cinstite....la pușcărie cu ei...oricum gabitza este varză cu cârnați cu sănătatea..bolnav rau
15
0
Unde ai mancat tu juma de kil de vita cu 50 de dolari in SUA ma amaratule??????10 ngt de sarac.ai vazut ameruca pe netflix si tastezi pe aici.sterge ti mucii ba inainte si dupa da ti cu parerea amaratule. A mancat el cu 20 de dolari juma de kil de vita... fmm de pripas
12
0
Plin de Ghertoi oradu asta de kkt, un glont in cap si gata . Ca la rusi.
8
0
Ai postat pe youtube cand iti trageam palme sifonule. Te folosesti de ziar in caz ca patesti ceva. Cand tiam dat foc la masini nu povestesti?
3
2
Multa m**e patron infect
9
3
Vinzi vita congelata mai scump ca in America… Bai obezule in America cu 20 para mananci 500 gr vita, la tine e 200 friptura de 100 gr si furi si la gramaj sa bagi in tine
16
5
Ce-aveti ma cu Gabita? Oameni rai! Auzi tu! Evaziune fiscala! Hai ca e o pacaleala!
10
0
Mulți l -au ținut în brate. Cred ca tremura acum. Își da drumul la scris Gaby
11
2
Aoleooo...ce sa întâmplat,unde mai mănânc eu gratis,vita și altele,ca după ce ca nu am bani mai își făcea mila Gabi de mine...și îmi dădea o porție de mâncare,decât sa o arunce la gunoi... Ma lăsat flamand fratilor
28
3

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513