REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

EXCLUSIV! ŞANTAJ pentru 25.000 de euro, cu POLIŢIA pe FIR

EXCLUSIV! ŞANTAJ pentru 25.000 de euro, cu POLIŢIA pe FIR

Replica API 12 decembrie 2020 | 23:55 4787

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost trimis în judecată pentru șantaj, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța pe 10.12.2020. Urmează a se stabili primul termen în proces. Acesta, pentru a-și recupera suma de 25.000 de euro, a trecut la amenințări.

sursa foto: antena3

Vasile Brașoveanu susține că avea de primit suma de 25.000 de euro, pe care o dăduse pentru niște afaceri, care au picat. Astfel, în primă fază i-a transmis un mesaj unei femei, cerând un număr de telefon, cu mesajul: ”Dă-mi numărul lui Ghiță, că o să ajung la belea cu Gabi și cu Ghiță. Mi-au luat banii și nu-mi mai răspund la telefon”.

Ulterior, a început să-i trimită mesaje lui Gabi: ”Am să vin la 5.00 la tine la poartă, cu 20 de persoane. O să iasă un tărăboi așa cum nu ți-ai imaginat vreodată. Până când crezi că te ascunzi?” sau ”Și în gaură de șarpe am să te găsesc. De azi am să-ți fac numai belele. Mă țin de capul tău. Dacă nu răspunzi”.

De asemenea, Vasile Brașoveanu a mers la domiciliul unei persoane, situat în municipiul Constanța, martor în cauză, pe care a amenințat-o cu acte de violență pentru a o determina să-i remită suma de 25.000 de euro. După care i-a transmis mesaje telefonice: ”Tu crezi că mi-e frică dacă vine Poliția? Te aștept să vii, Ghiță, cu Poliția. O să ajungem departe, Ghiță. Voi credeți că mă impresionați cu Poliția. Tot acolo ajungem. Oricum, mâine ajungem la Poliție cu toții. Te ascunzi și tu ca Gabi. Sau ai luat vrăjeala lui. Te ascunzi în casă și o pui pe moldoveancă să sune la Poliție”.

Persoanele în cauză au depus plângeri penale, oamenii legii declanșând o anchetă. Cercetările au ajuns la final, dosarul ajungând acum pe masa judecătorilor. Urmează a se stabili primul termen în proces.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati la puscarie toti care fac cacaturi ameninta nu fac altceva decat sa deschida drumul catre puscarie
1
0
Eu sunt cel care a dus la faliment multe firme precum ARGOS SA,ARGOS Constructii Industriale,Ecoprefconstruct,Dobroport sa jucand la masinute si poker.Acum nasul meu Dutu Stelian are de recuperat suma de 40 de mii de euro si un prieten al tatalui meu Lucian suma de 25 de mii de euro.Dar eu sunt bazat ca sunt ginerele lui Olteanu de la Registrul Comertului si am sifonat pe Strutinski si multi altii
5
0
N-e important daca e tigan, roman sau machedon.. e o moda de ani de zile ca unii sa fie prostii care dau bani cu imprumut iar aia ceva mai isteti macar cer si o dobanda , unora care stiu dinainte ca nu o sa mai returneze nimic, ii duc cu vorba luni de zile, iti vorbesc atat de mieros ca iti vine sa-i iei acasa si ei de fapt vor sa te arda de bani. Apoi daca te duci peste ei sa-ti dea banii, dupa ce ca nu rasp la telefoane ca sa-ti dea temelie mai suna si la 112.. sa nu le rupi capul atunci
12
0
Asta e o rabla tiganeasca care ia loat toti bani la misto la barbut sa si pocait da spala toate fetele in savorina cel mai terminal tigan
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620