REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
23.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Exclusiv! Scandal în familia Onicel: Acuzații de agresiune sexuală asupra unui copil!

Exclusiv! Scandal în familia Onicel: Acuzații de agresiune sexuală asupra unui copil!

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 2841

Clanul Onicel este cunoscut, în special la Mangalia, pentru dosarele penale în care apare, dar și pentru legăturile cu cei din clanul Raim. Cristian, zis Dafina, Daniel cel care ar fi fost capul unui grup infracțional în Italia, și Marius, zis Moxu, toți Onicel, sunt frați. Însă, iată că unchiul lor, Cristofor Onicel, în vârstă de 50 de ani, este acuzat că ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 6 ani, în cauză fiind efectuate cercetări.

Cristofor Onicel, la volan!

Potrivit informațiilor noastre, Cristofor Onicel, în vârstă de 50 de ani, locuiește în Limanu, însă este mai mult plecat din țară. În vara aceasta a venit acasă, în județul Constanța și a dorit să-și vadă nepoata (el fiind rudă cu tatăl copilei), în vârstă de 6 ani. Familia minorei a fost deschisă și l-a primit în casă pe Onicel, care ar fi fost însoțit de alte două femei, rude și ele. Ulterior au luat fata la plimbare, i-au cumpărat multe cadouri, inclusiv hăinuțe, însă, la un moment dat, după cum ne-au declarat anumite părți implicate în cauza de față, Cristofor a dorit să treacă pe acasă, pentru a face un duș pentru ca apoi să plece, din nou, la plimbare. Zis și făcut. Seara, când a ajuns acasă, micuța le-ar fi povestit părinților că bărbatul, Cristi – cum îi spun ei, i-a arătat organele genitale și a atins-o și pe ea, indicând pe unde.

Cei trei frați Onicel, nepoții lui Cristofor, zis Cristi

Astfel, părinții au mers și au depus o plângere la Poliția Mangalia, care a declanșat cercetările în cauză. Tot sursele noastre au precizat că micuța în vârstă de 6 ani nu ar fi singura victimă.

Momentan, se analizează declarațiile, care nu prea sunt compatibile, în sensul că Onicel nu recunoaște nimic, iat la mijloc este vorba și de faptul că Onicel i-ar fi făcut celei mici baie, iar aici oamenii legii analizează cu atenție informațiile, întrucât multe aspecte pot fi interpretabile.

Cert este că familia minorei vrea să se facă dreptate, precizând că va apela și la o consiliere psihologică pentru copil.

Rămâne de văzut care va fi concluzia anchetei.

Citește și: CLANUL ONICEL s-ar afla `ASCUNS` în OLANDA, lângă AMSTERDAM!

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt filipinezii de onicel au devieri de comportament pedofili au mancat caini de mici si au turbat stati cuminti aloo cristiane te duci langa parintii tai daca nu ti vezi de treaba ta moxu zis rufat un sifon si prostituata cand cu raim cand cu beinur stati cuminti filipinezilor ca vi se infunda cat de curand
0
0
Autorule,ai auzit de "prezumtia de nevinovatie",de cuvantul "suspect" ai auzit? Cum te pronunti asupra unui fapt neimplinit ca si cum ar fi infaptuit? De ce nu ai scris ca Onicel are martori care au fost tot timpul prezenti pe parcursul intamplarilor din datele respective. Scrie adevarul,nu deforma faptul sau imaginea unei persoane ca vei avea de dat raspunsuri in fata legii!
0
0
Cum puteti publica aceasta stire deformand adevarul? In baza caror informatii va pronuntati asupra faptelor sus scrise? De ce nu scrieti informatiile exact asa cum sunt ? Vreau sa stiu care este autorul articolului care si-a asumat sa publice aceasta minciuna. Si despre ce clan vorbiti ,nestiutorilor,sa nu va numesc altfel ,ce treaba au ceilalti trei frati Onicel? Autorule vei raspunde pentru astfel de informatii in fata legii.
2
1
Adevarul este deformat.
0
1
E prea putin glontul pentru astfel de derbedei.
1
0
Boratti jj3gggosi
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513