REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

EXCLUSIV! Și-a snopit sora minoră în bătaie din cauza unui filmuleț deocheat. VIDEO

EXCLUSIV! Și-a snopit sora minoră în bătaie din cauza unui filmuleț deocheat. VIDEO

Replica API 19 februarie 2022 | 23:54 5935

Gest scandalos al unei fete din Murfatlar care și-a agresat sora, de numai 16 ani, și a ales să filmeze toată scena. Potrivit informațiilor noastre, filmulețul a fost făcut ca un act de bravură, pentru ca agresoarea să se laude pe internet. Conflictul ar fi plecat de la faptul că minora ar fi făcut dragoste cu un băiat și i-ar fi trimis acestuia apoi filmări cu ea dezbrăcată, iar sora ei a ales să îi aplice o corecție fizică.

Potrivit informațiilor noastre, întreaga scenă s-a petrecut într-o garsonieră, din zona fostului magazin Billa, din Constanța. Filmarea prezintă o minoră de 16 ani, agresată verbal dar și fizic, de către sora ei mai mare cu 4 ani, pentru că ar fi făcut dragoste cu un băiat și i-ar fi trimis acestuia filmări cu ea dezbrăcată. Folosind un limbaj trivial, sora cea mare o pălmuiește fără milă pe minoră, aceasta fiind destul de înspăimântată și nereușind să răspundă acuzațiilor. Nu pare să fie prima oară când fata este agresată. Nu se știe cât de violentă a fost bătaia administrată, având în vedere că filmul se încheie cu apariția agresoarei cu un făcăleț în mână.

Amenințări pe facebook

Reporterii Replica au reușit să obțină și câteva conversații de pe facebook, în care sora cea mare își amenință sora cu moartea dacă filmulețul va ajunge în spațiul virtual: ”Videoclipul ăla dacă ajunge pe net, eu mă duc la pușcărie, din cauza ta. L-am șters ca să nu existe dovezi. Dar te omor când pun mâna pe tine, și pe ăla îl castrez, și află și tata.”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tineretul de aur al sec.21
3
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303