REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

EXCLUSIV! STROE, în CĂRȚI pentru MINISTERUL TRANSPORTURILOR

EXCLUSIV! STROE, în CĂRȚI pentru MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Replica API 13 noiembrie 2021 | 00:47 3929

Încurcate sunt căile Domnului… în politică! Azi ești jos, mâine ești la putere! Sursele Replica, bine informate, ne-au făcut dezvăluiri din culisele negocierilor dintre PNL și PSD. În perioada următoare, se preconizează o mișcare șoc și surprinzătoare pe scena politică, iar unul dintre pionii principali pe care-i vom regăsi în tabloul care va contura noul Guvern este Felix Stroe.

Felix Stroe

Continuă, la București, negocierile între PNL și PSD. Potrivit informațiilor noastre, o variantă agreată astăzi este ca prim ministrul României să fie Marcel Ciolacu, Florin Cîțu să fie numit vicepremier și ministru al Finanțelor. O chestiune interesantă o vizează pe Gabriela Firea, care face nazuri când aude de Ministerul Muncii, fiind o perioadă destul de tulbure: sursele financiare sunt puține și se așteaptă mișcări din partea sindicatelor și pensionarilor, iar fostul primar al capitalei nu vrea să-și asocieze numele cu aceste mișcări, fiind o persoană care ține mult la imagine.

Gabriela Firea

Lui Firea îi surâde foarte mult ideea de a face parte din Guvern, cerând în schimb Ministerul Mediului, mai ales că gașca din spatele ei o văd ca un posibil candidat la președenția României.

Nelu Tătaru

Lui Dâncu i se pregătește un nou minister...

În echipa liberalilor încă sunt discuții, care nu s-au concretizat, respectiv cui să-i aparțină Ministerul Sănătății. Aici, sunt două posibilități: una, ca PNL să ia ministerul, urmând să fie condus de Nelu Tătaru, iar a doua variantă, dacă se va ajunge la o înțelegere, este ca portofoliul să ajungă la PSD, pe mâna lui Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila

Rămânem tot în ograda PSD și ajungem la Vasile Dâncu, căruia băieților din spatele lui le-ar place să-l vadă musai pe tabla de șah, motiv pentru care vor să-i înființeze un minister care să-i satisfacă potențialul. Dacă nu merge, se va mulțumi, eventual, cu Ministerul Culturii.

Vasile Dâncu

... în timp ce Felix Stroe așteaptă Ministerul Transporturilor

Și, acum, o altă chestiune foarte interesantă: Dacă Ministerul Sănătății rămâne la PNL, în urma înțelegerii, Ministerul Transporturilor îl va prelua PSD. Unde, cine credeți că va ajunge lângă buzoianul Marcel Ciolacu-prim ministru? Nimeni altul decât buzoianul Felix Stroe. Acum înțelegem de ce, într-o singură zi, liderul PSD Constanța a făcut turul trusturilor de presă, după ce un an de zile a stat pe blat, eschivându-se de la interviuri cu presa și de la întrebări incomode. De altfel, Felix Stroe este cunoscut ca fiind un politician nu foarte transparent, care a trăit și s-a dezvoltat într-o lume de mult apusă, deși, atunci când îi convine și când este rost de putere, rupe studiourile.

Stroe a mai fost ministrul la Transporturilor, dar nu s-a bucurat mult de poziție

Trebuie precizat faptul că Ministerul Transporturilor nu este o necunoscută pentru senatorul din Constanța. În octombrie 2017, în Guvernul Tudose, Stroe a mai fost numit la acest minister, însă a făcut purici doar până în ianuarie 2018, când a plecat odată cu Tudose.

Poate, a doua oară este cu noroc și Stroe va apuca să încălzească scaunul de ministru la Transporturi mai mult de trei luni.

Iar dacă Ministerul Sănătății va ajunge la PSD, iar Ministerul Transporturilor-la PNL, Felix Stroe se va mulțumi, în continuare, cu postul de senator și de mic vătaf peste Constanța.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum era cu mwia aia,hastagistilor???....acum o luati inapoi inzecit,mizerii ordinare!!
3
0
o imi e scarba ,de voi,de toate mizeriile numite politicieni ,ni sunteti decat grupari de crima organizata ,numite partide politice .
6
1
au fost numai hotzi sefi ce ar avea daca ar fi si stroe
7
2
pentru el ar fii ma bile la baile reci, vreo zeci ani de proba, are recomandari de la doctora, de la infectioase halimos .,
6
1
Oooo dar de ce nu il puneti pe Cristi Tincu de la PSD Constanta ministru al Transportului? Ca el stie cum e cu autobuzele ca doar e sofer de autobuz, Director la Raja si Consilier Local
11
0
Un hot, un avar. Sau impus in organizatie, el si dumitrache. Afacere de famiglia. Afirma ca in 5 zile si 5 nopti era spitalul municipsl gata. Da, dadeau o spoiala si luau banii pt o lucrare de avergura. Numai la furat le este gsndul. La transporturi a mai fost si nu a facut nimic
18
1
Dupa ce a distrus organizatia psd constanta si a inlaturat toti oamenii muncitori, acum vrea la transporturi?! Un escroc!!
15
2
La poarta alba e mai potrivit
22
2
HRAPARET SI FARA O MICA MILA FATA DE ANGAJATI ! EXCROC , PUTIN SPUS !
18
1
la transporturi? poate la agricultura
13
1
La pusculita cu coorva asta nu la minister.
15
1
Se produce rotatia de jigodii
17
1
Nu mai are loc lumea de fosilele astea, ni se mai satura de putere, sa stea domnule acasa, ajunge, vine ai cu coasa si ii ia
26
3
Gashca lu Nicusor iti transmite multa muje.
21
1
se pare ca multa lume nu stie cine a fost stroe "inainte" !
28
1
Din pacate pana nu pleaca in umbra uitarii acest Stroe, un specimen rapace, hulpav si cei ca el nu vom avea o Constanta infloritoare. A distrus organizatia PSD Constanta la comanda de la centru. P.S. Si sa o ia si pe amanta Mariulena Dragnea cu el.
37
2
Excelent ar fi sa fie Stroe la Transporturi .Drula a fost bun dar Felix il depaseste cu mult.
8
28
Poate asta viseaza el noaptea
19
4
In sfarsit o sa fie Felix la transporturi. Uite asa o sa avem 1500 km de autostrada pe an.
12
16
Veta femeia de servici de la RAJA la ministerul Culturii
24
2
Vergili Chitac ministrul sanatarii
23
9
Dom Felix, la brutarie cu tine, langa Raducu, Nicusor, Sorinel et Co!
44
5
C v a vrea ministerul mediului, lai ea insasi e un deseu! Vai de noi!
22
6

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303