REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Exclusiv! Taximetrist AGRESAT de un bărbat care se dădea ucrainean, la Cireșica!

Exclusiv! Taximetrist AGRESAT de un bărbat care se dădea ucrainean, la Cireșica!

Replica API 3 martie 2022 | 00:41 3579

Un conflict spontan a izbucnit, în cursul zilei de miercuri, 2 martie, în zona Cireșica (Tomis Nord) lângă biserică. Potrivit unor martori, un taximetrist, aflat într-un Renault Clio, a fost atacat de un bărbat care se dădea drept ucrainean (client). Se pare că agresorul ar fi fost nemulțumit de prețul cursei, moment în care, după ce a coborât din vehicul, a deschis ușa de la șofer și s-a năpustit peste acesta, lovindu-l. În acest timp, striga: ”Slava Ukraini” și părea că se află într-o stare vădită de ebrietate sau poate chiar sub influența stupefiantelor. Taximetristul atacat a spus că este posibil ca agresorul să fie român, cu domiciliul în Constanța și că nu ar fi vorba de prețul cursei.

Am văzut cum a oprit taximetrul la Cireșica, în zona bisericii. Un client a coborât din taxi, probabil că în interiorul vehiculului ar fi avut loc o ceartă. A coborât nervos și a mers pe partea șoferului. A deschis portiera și s-a năpustit asupra lui. L-a lovit, zgâriat sau nu știu..., cert este că taximetristul avea sânge în zona capului. Cred că a fost nemulțumit de preț, probabil. Era agitat, părea beat sau drogat. Striga: Slavă Ucrainei - ceva de genul. S-a sunat și la 112...”, a declarat, pentru Replica, un martor.

Taximetristul agresat, Goga Marian, a spus, pentru Replica: ”A ieșit din taxi și vorbea în engleză. Spunea ceva de genul: Fuck you, mi-ați luat țara... Se dădea drept ucrainean, acum eu nu știu... Unii spuneau că are domiciliul în Constanța. Era sigur drogat, pentru că așa avea comportamentul. Dacă nu intervenea o femeie, mă omora... Nu a fost vorba de preț, nu a spus nimic. Pur și simplu a luat-o razna. La fața locului a ajuns și Poliția”.

În cauză se efectuează cercetări!

Ce spune IPJ Constanța:

,,În cursul zilei de miercuri, 2 martie a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu din municipiul Constanța, ar avea loc un conflict.

Polițiștii au identificat persoanele implicate, un bărbat de 51 de ani, care ar fi fost agresat fizic, în timp ce conducea autoturismul (regim taxi), de către un client, cetățean român, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

După ce a părăsit vehiculul, pasagerul de 61 de ani, din municipiul Constanţa, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, ar fi căzut, fapt pentru care a fost preluat de un echipaj al ambulanței pentru îngrijiri medicale.

Persoana vătămată își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

V.S., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i inceputul...
1
0
Hopa, au venit raketii
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436