REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.9° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
28.9° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

EXCLUSIV! USR-ista Ramona DINU, în locul Danielei ȘERBAN la conducerea PORTULUI Constanța

EXCLUSIV! USR-ista Ramona DINU, în locul Danielei ȘERBAN la conducerea PORTULUI Constanța

Replica API 21 mai 2021 | 00:51 9504

USR-ista Ramona Dinu se află în Consiliul de Administrație al Canalelor Navigabile din 19 ianuarie a.c, mandatul provizoriu fiind de patru luni. Pe 19 mai, i-a expirat, însă nu va pleca din CA, pentru că a fost prelungit cu încă două luni. Totodată, economista Dinu a mai primit o funcție, în Portul Constanța. Potrivit unor surse Replica, bine informate, aceasta ar urma să-i ia locul Danielei Șerban, care ocupă de ani de zile funcția de director economic.

După ce Cătălin Drulă a schimbat Consiliul de Administrație al Portului Constanța, ministrul pare să-și îndrepte atenția și către directorat. Potrivit unor surse, acesta are în plan s-o numească pe Ramona Dinu în funcția de director economic, poziție ocupată, în prezent, de Daniela Șerban.

Cătălin Drulă

Nu se știe, exact, când se va întâmpla acest lucru, cert este că Dinu a acceptat cu brațele deschise propunerea.

Ramona Dinu nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Ramona Dinu a fost senator în Legislativul trecut și nu s-a mai regăsit pe listele formațiunii politice, la alegerile din decembrie, din motive medicale. Dinu nu are avere, se laudă cu bijuterii de 5000 de euro. În schimb, are acțiuni la Ramona Fashion SRL, 100 %, unde este asociat unic și la Tomis Nautic Club SRL, 50%. A acordat împrumuturi de 16.000 de euro.

Este profesor universitar doctor la Facultatea de Economie la Universitatea Ovidius.

Ramona Dinu este cadru didactic universitar din 1998, parcurgând prin concurs toate etapele carierei profesionale academice - preparator, asistent, lector, conferenţiar. În 2015, a dobândit, prin concurs, titlul de profesor universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, ajungând astfel la nivelul cel mai înalt de carieră academică. Este de profesie economist, absolvind ca şefă de promoţie în anul 1998 Facultatea de Matematică și Științe Economice (studii de 4 ani) de la Universitatea Ovidius din Constanța. Totodată, a absolvit studii doctorale cu durata de 6 ani la Universitatea "Al. I. Cuza" Iaşi, studii postdoctorale cu durata de 2 ani la Academia Română şi studii postuniversitare de 2 ani la Academia de Studii Economice Bucureşti.

În calitatea de senator, a avut 116 inițiative legislative, 153 luări de cuvânt, 145 întrebări şi interpelări și 9 moțiuni. A iniţiat un pachet legislativ de 27 acte normative prin care să se elimine beneficii ale persoanelor cu funcţii asimilate celor de demnitate publică. Este iniţiatoarea legii promulgate privind crearea centrelor de competenţă în cadrul universităţilor ca verigă de legătură între instituţiile de învăţământ şi angajatori.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati uitat de mine.cind ma schimbati am sustinere iar.sint alt partid
0
0
unui partid? maiii, naivilor, pozitia in lista se plateste cu bani multi, iar o functie gen este data unei persoane de incredere, adica, sa execute ordine, o catelusa cuminte, habar nu are ce i aia port, ma lasati ma? e cineva mai jos, cinene cunoaste portul il poate conduce, nu smecheri de pardit, ti ai drek de idioti
1
0
Ramona e clar mai frumoasa decat Daniela. Daniela din pacate este ofilita
6
3
Ramona Dinu, indiferent ca nu va convine, este o profesionista! Uitati va, cat de onorant este cv ul! Iar ca om, cu greu gasesti un caracter atat de frumos. Chiar daca nu va plac anumite persoane trebuie sa le recunoasteti competentele. Am scris aici doar pt cei cu o anumita educatie si cultura si care pricep ceea ce am scris.
9
6
Urmeaza si alti directori.
6
2
Pana nu vad scris nu cred.asa a fost cu C.A.astept
3
1
Ba da, OLEA !
0
0
Este de la uoc fabrica de diplome si dr facute pe bani
7
5
Ar fi mai buna in locul lui malai mare Daniel Georgescu omul lui Nicusor Constantinescu.
11
4
Un profesionist apolitic chiar nu se gaseste ? Intreb pentru un prieten....
16
6
ce rusine! unde sunt examenele de post?
23
1
Felicitari!
36
15
Hai ca deja ma duc sa mi cumpar bere sa sarbatoresc. Astept saptamana viitoare stirea ca goidea si murgeanu se plimba cu farasu
18
12
Ramona, frumoasa si desteapta. Succes
34
27
traeasca valorele patreiei
36
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016