REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Exerciţiu pentru antrenare în situația producerii unui accident.Video

Exerciţiu pentru antrenare în situația producerii unui accident.Video

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 12:08 427

Pe șosele din România se întâmplă zi de zi accidente în care sunt implicați și conducători de motociclete. Reprezentanții ISU Dobrogea explică primele măsuri pe care le putem aplica în asemenea cazuri.

Exercitiu pentru antrenare in situatia producerii unui accident.Video

”Motociclismul este un hobby des întâlnit în țara noastră, motiv pentru care incidența accidentelor moto este foarte mare.  Ce poate face un cetățean care este martor al unui, astfel de accident, cu mâinile goale, este în primul rând să evalueze situația să își păstreze calmul și să poată să folosească ceea ce are la îndemână  pentru a semnaliza zona, cum ar fi triunghiurile reflectorizante, să sune la 112 și să dea informații utile și foarte importante, dacă sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, câte victime sunt, câte autovehicule sunt implicate și ce gen de vehicule sunt implicate, după care va începe să evalueze victima, cu mare atenție, și să afle dacă poate să scoată casca sau nu. Aici avem două situații: casca nu trebuie scoasă atunci când victima respiră bine și este conștientă; dacă victima este inconștientă și respiră bine, nici atunci nu o vom scoate doar dacă este în stop cardio respirator. În această situație este nevoie de două persoane pentru a putea efectua manevra corect. Eu și colegul meu vom încerca să simulăm această situație.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Mai multe detalii puteți afla în video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510