REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
18.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Experiența amară trăită de o turistă în stațiunea Jupiter. Ce a primit să mănânce la „all inclusive”!

Experiența amară trăită de o turistă în stațiunea Jupiter. Ce a primit să mănânce la „all inclusive”!

Mirela PASCAL 14 august 2024 | 13:37 2863

O româncă și-a efectuat concediul în stațiunea Jupiter, alegând serviciul „all inclusive”. Însă, experiența culinară, de pildă, nu a fost cea mai plăcută. Aceasta s-a plâns cum unul dintre serviciile oferite de un complex hotelier din stațiune a dezamăgit-o.

Experienta amara traita de o turista in statiunea Jupiter. Ce a primit sa manance la „all inclusive”!

De-a lungul sezonului estival, mulți turiști și-au expus, în mediul online, situații pe care le-au întâmpinat și experiențe pe care le-au trăit pe litoralul românesc. De data aceasta, o turistă a vorbit despre serviciul „all inclusive” al unei unități turistice din stațiunea Jupiter. Turista susține că, practic, conceptul „all inclusive” al unei unități de cazare din stațiunea respectivă nu ar fi oferit o diversitate de preparate.

Experienta amara traita de o turista in statiunea Jupiter. Ce a primit sa manance la „all inclusive”!

Au primit paste, la toate mesele, iar la micul dejun au servit gem și miere la borcan, printre altele. „Poate că sunt eu cârcotașă, dar „complexul hotelier” din Jupiter are condiții jalnice de cazare, iar conceptul de all inclusive înseamnă muuulte paste (la toate mesele) și la micul dejun, gem și miere la borcan… Ne-a plăcut, dar altă dată nu mai mergem… Și mai zic unii că trebuie să încurajăm și să susținem turismul românesc…”, s-a plâns turista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si Corina Martin impreuna cu asociatzia hotelierilor de pe litoral faceau shedintze unde discuta cum sa faca sa atraga mai multzi turishti pe litoralul Romanesc,noroc cu statul care le da vaucere bugetarilor caci altfel la tzepele astea care le dau agentzi economici de pe litoral nici jumatate din catzi turishti sunt nu ar fi venit si este si normal sa nu vina atata timp cat ashtia desconsidera turishti,adica aia care le dau banu.
1
0
Am fost și eu anul acesta la Jupiter, o stațiune care zici că este șantier. Praf, gropi, mizerie. Iar all inclusive este de râs, totul cu porția, menu sărac, servire de tot rasul. Plajă fără nisip și cu bolovani. Nu mai calc acolo in viața mea.
5
2

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516