REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Explozie într-un apartament din Constanța: femeie inconștientă

Explozie într-un apartament din Constanța: femeie inconștientă

Victor ROTARU 22 februarie 2024 | 11:28 5545

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 22 februarie, în Constanța, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 100, bl. H3, acolo unde a avut loc o explozie. 

Explozie intr-un apartament din Constanta: femeie inconstientaImagini de la fața locului

Potrivit primelor informații, explozia a avut loc într-un apartament. La fața locului a intervenit Detașamentul Fripis cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială ASII, o descarcerare, 2 autospeciale Smurd B2, și o autospecială Smurd C. 

Update:

Explozia a fost urmată de incendiu, în acest moment se extrage o victimă surprinsă în interior.

Update:

Victima, o femeie în vârstă de 66 de ani, inconștientă, prezintă arsuri pe 98% din suprafața corporală și a fost transportată la spital. În urma exploziei nu a fost afectată structura de rezistență a imobilului.

Update:

Explozia urmată de incendiu s-a manifestat în sufragerie pe o suprafață de aprox 20 mp. Cauza producerii evenimentului încă este în cercetare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta de mai jos : ai pierdut ocazia să taci. Ești jalnic.
1
1
Vezi daca esti prrost? De aia te prinde mai bine RADET-ul, fiindca ii place sa aiba de-a face cu pampalai ca tine! In orice chestie exista riscuri! Dar cand esti prrost asa ca tine riscurile devin probleme!
2
2
Pacat. Explozia a fost de la centrala de apartament pe gaze. Aviz amatorilor.
5
3
Haibă.expertule,nu,maibăga,strâmbe. Așa vă trebuie dacă nu aveți legislație în construcții decât din ani '90 când se trăgea cu arcul pe foaie.
3
0
La comanda au spart plafonul blocului,au spart au facut gauri in plafon peste 20 de r**i adusi de firma Draft Construct srl din Mircea Voda.Tavanul crapat,peretii carpati pe diagonala in bucatarie si dormitor,casa scarii.Apa infiltrata in pereti si plafon,mucegai, tencuiala in interior si exterior pe atic cazuta,gauri facute in atic cu rotopercutor pe baterie facut de Draft Construct dupa terminarea lucrarii.la fiecare ploaie fac scurt cablurile de la apartament aflate intr-o cutie metalica,apa curge pe cabluri ,pe intrerupatoar.Din tavan de la pluviala montata p***t,curge apa pe prize,cabluri curge apa pana in podea. De atata dusmanie si ura anul trecut sotul persedintei si agentul de la Poarta Alba au dat ordin detinutilor si mi-au taiat si uscat si ultimii trandafiri pe care ii aveam in gradina.Pe care i-am udat cu apa carata de la etajul 4. Nu mint nu spun aberatii am inregistrari video.Au taiat gardul viu de la radacina,trandafiri,iasomie.Au distrus tot la comanda.
7
1
Presedinta,administratorul au distrus cladirea cu Draft Construct srl.Au dat comanda sa distruga hidroizolatia si rezistenta blocului.S-au razbunat pe locatar pentru ca le-au sesizat neregulile din asociatie,femeie de serviciu la n***u din 2010,falsurile din acte,taxa plata intretinere la blocul 36B 1 leu pe luna de apartament,o taxa ilegala incasata fara chitanta fiscala de 14 ani,a mutat sediul asa a vrut presedita asoc.proprietari 28 ABC Virdol Eugenia.Sume decontate ilegal presedintei de bloc pe lista asociatiei lunar,salariu de 14 ani.Sume in plus la apa rece 3 m luna ianuarie 2024, alti mc trecuti diferenta fara sa afiseze suma facturii de apa rece.De 14 ani nu afiseaza desfasuratorul listei de plata la avizier.De 14 ani nu trece femeia de serviciu pe lista.De 14 ani primesc salarii cenzorul,presedinta, administratorul.Instiga, provoaca la acte de hartuire,intimidare, violenta,huliganism cu vecinii de 14 ani.
8
1
Nu cumva explozia a fost din cauza buteliilor fara guler care au peste 35 ani de cand au fost produse si conform Ordinului PT -C3-2012 trebuiau de mult scoase de pe piata? Eventual incarcata si cu GPL Auto? Dar autoritatiile continua sa doarma si sa accepte ca lumea sa traiasca cu niste bombe in apartament... Pacat de persoana ranita si de cele care se expun acestor pericole iminente...
4
0
un cutremur de intensitate realtiv mica sa zicem 5,5 sau 6 sau 6,5 nu poate garanta nici un expert ca cladirea nu va crapa atat de grav incat va trebui evacuata de urgenta sau chiar nu se va prabusi iar ptr cta exista si pericolul faliei din bulgaria la 80 km sud de orasul nostru in plus fata de vrancea
5
0
Subscriu la ce spune D-nul dinaintea mea. Prin natura meseriei am intrat in sute, poate mii de apartamente din orasul asta....este jale ! De cand au descoperit romanii ''open space living'' au nenorocit structura de rezistenta a blocurilor, pereti despartitori si de rezistenta daramati, GRINZI DE REZISTENTA...deasemenea, DEMOLATE !!! Si cate si mai cate, de nici nu va trece prin minte....Fereasca Dumnezeu de un cutremur cu magnitudine mare !
11
1
"În urma exploziei nu a fost afectată structura de rezistență a imobilului" sunt alte sute sau mii de imobile in care proprietarii de apartamente au facut modificari constructive de mare amploare fara autorizatii, fara o verificare independenta si fara pv de receptie la finalizarea lucrarii asa cum ar fi normal ptr a avea toti locatarii o oarecare garantie ca nu a fost afectata structura de rezistenta; asta inseamna ca la primul cutremur mare vor crapa si deveni periculoase multe cladiri iar unele se prabusi; vor muri oameni nevinovati dar se vor bucura dezvoltatorii de la care mafia politica ia spagi grase; dispciplina in constructii e zero din cauza lipsei legislatiei iar asta e inconstienta criminala
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436