REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Explozie urmată de incendiu la un magazin Dedeman. Patru persoane sunt în stare gravă. Video

Explozie urmată de incendiu la un magazin Dedeman. Patru persoane sunt în stare gravă. Video

Georgiana BOGLEA 7 iunie 2024 | 10:48 6047

Nenorocire la magazinul Dedeman din Botoșani! O explozie puternică a avut loc vineri 7 iunie a.c. la un magazin de bricolaj din Botoșani. Patru persoane sunt în stare gravă și intubate, în total sunt 15 victime, printre care şi un minor.

Explozie urmata de incendiu la un magazin Dedeman. Patru persoane sunt in stare grava. Video

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Întregul complex al magazinului Dedeman a fost evacuat. 

Explozie urmata de incendiu la un magazin Dedeman. Patru persoane sunt in stare grava. Video

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la fața locului, au fost alocate 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială transport personal victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 1 unitate de terapie intensivă mobilă. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, a fost alertat elicopterul SMURD și prealertat avionul SMURD.

Explozie urmata de incendiu la un magazin Dedeman. Patru persoane sunt in stare grava. Video

Până la acest moment, 15  persoane au nevoie de îngrijiri medicale, patru în stare gravă, intubate, iar echipe operative derulează, la acest moment, misiuni de căutare-salvare în interiorul centrului, pentru identificarea altor persoane posibil surprinse de suflul exploziei.  Important de menționat este că victimele sunt conștiente și prezintă diverse traumatisme și arsuri. Explozia ar fi survenit în timp ce se executau lucrări la rețeaua de gaze.

Video 1:

Din informațiile primite, la acest moment, nu ar fi persoane decedate. Sunt căutate posibile victime sub dărâmături. Misiunea este în dinamică.

Explozie urmata de incendiu la un magazin Dedeman. Patru persoane sunt in stare grava. Video
UPDATE:

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. În urma misiunilor de căutare, salvatorii nu au identificat alte persoane surprinse

UPDATE:

Un al treilea elicopter SMURD a plecat la fața locului.

UPDATE:

Victimele sunt transportate la București cu elicopterul.

Înregistrarea de pe o cameră de supraveghere situată în apropierea centrului comercial arată că explozia de la magazinul Dedeman din Botoșani a fost deosebit de puternică.

Video 2:

UPDATE:

Cinci pacienţi care au fost răniţi în urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani au fost transferaţi la spitale din Iaşi şi Bucureşti, a declarat, vineri, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Ştefan Bercea.

Potrivit acestuia, patru din cei cinci pacienţi transferaţi la clinici de specialitate sunt angajaţi ai Dedeman, iar unul este colaborator al companiei.

De asemenea, doi angajaţi Dedeman au rămas internaţi în cadrul Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie - Compartiment arşi.

În acelaşi timp, din cei şase clienţi ai magazinului, unul este încă în curs de evaluare în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Printre persoanele rănite este şi un minor.

Video 3:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stapanii dedeman au afirmat ca au avut toate avizele in regulă,firma de la gaze este de vină. Dorel de la Dedeman te informez cand se lucrează la instalatia de gaze zona trebuie evacuată magazinul inchis. Nu va mai satură nimeni de imbogatire nu va pasă de oamenii răniți. Ceausescu va dadea inchisoare pe viață si dărâma acele cladiri blestemate.
6
0
Nu le mai credeti pe toate, domne. E manevra contra lu domnu Stelian Ion.
0
1
inainte de alegeri totul o ia razna!
1
1
În multe magazine din țară există pericole Statul r*mân nu are voie să facă controale la nimic În r*mânia banul cumpără tot În vestul Europei sânt amenzi pentru neglijență de milioane de euro În r*mânia amenzile sânt rămase în urmă cu vreo două zeci de ani de câteva zeci de mii lei Statul dă amenzi la buticuri și gogoșerie la cei mari nu are voie După acest dezastru vor veni la tv unii clefetitori cu am făcut am rezolvat totul e in ordine nu sânt probleme majore am pus la dispoziție BLA BLA HAM HAM E ȚARA LUI STAN ȘI BRAN
14
1
Statul mafiot este imun la votul tau. De 30 de ani crezi ca votul tau conteaza si in continuare esti p***t
9
2
am inteles, sunteti platiti de pnl, vai de actul jurnalistic ce a decazut
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510