REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Explozii şi incendiu la o clădire din Capitală. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale. Video

Explozii şi incendiu la o clădire din Capitală. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale. Video

A.F. 29 aprilie 2024 | 21:12 1149

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, luni seară, în zona Bucureştii Noi, și cel puțin 3 explozii au avut loc la o clădire dezafectată din Sectorul 1.

Explozii si incendiu la o cladire din Capitala. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale. Video

Potrivit ISU, deflagrația a cuprins acoperișul unei clădiri dezafectate de aproximativ 650 de metri pătrați, pe Strada Spicului din Sectorul 1. Au fost raportate cel puțin trei explozii.

Imaginile surprinse în zonă arată un incendiu de proporţii, cu degajări mari de fum.

„Din cauza suprafeţei mari pe care se manifestă incendiul dispozitivul a fost suplimentat cu încă şapte autospeciale de stingere”, a mai transmis ISU Bucureşti Ilfov, conform news.ro.

„La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, a mai transmis ISU.

Update:

Pompierii intervin în total cu 15 autospeciale de stingere, fiind nevoie de o cantitate considerabilă de apă pentru a controla incendiul extins pe o suprafață mare.

„Datorită necesității unui volum considerabil de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă cinci autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În momentul de față incendiul de pe strada Spicului este localizat”, a transmis ISU, scrie digi24.ro.

Update:

Primarul Sectorului 1 a transmis că persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1. De asemenea, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru avertizarea populației din zonă.

„Avem mai multe echipaje ale Poliţie Locale în zona incendiului din nordul Capitalei, sprijinim echipele de pompieri si ale Brigăzii Rutiere. Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1- 0734.454.543. Autospecialele de stingere cu apă şi spumă au intrat mai greu pe străzile înguste pentru că sunt zone unde s-a construit haotic”, a transmis, luni seară, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Aceasta anunţă că a cerut verificări la departamentul de Urbanism privind cele două incendii care au avut loc luni în Sectorul 1.

Pentru informarea şi avertizarea populației din zonă a fost remis un mesaj prin sistemul RO-Alert.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510