REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 27 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6834
20.4° Constanța Marți, 27 August 2024 Anul XX Nr. 6834
 

Expoziție de așa-zise mașini de lux pe Faleza Cazinoului din Constanța! Video

Expoziție de așa-zise mașini de lux pe Faleza Cazinoului din Constanța! Video

R.D. 27 august 2024 | 00:00 366

A patra ediție a festivalului GOAT Rally Tour 2024 a fost un adevărat spectacol auto care și-a găsit finalul la Constanța, pe faleza Cazinoului, într-un show de excepție ce a început la ora 17:00, pe 24 august. Această călătorie plină de pasiune și eleganță a străbătut țara, începând de la Sibiu și trecând prin Brașov, Iași și București, până la malul Mării Negre.

Expozitie de asa-zise masini de lux pe Faleza Cazinoului din Constanta! Videoaglomerație pe Faleza Cazinoului

Evenimentul a adunat mii de entuziaști auto din tot orașul, oferindu-le ocazia să admire unele dintre cele mai exclusiviste și performante super-mașini. Mărci de prestigiu precum Lamborghini, Ferrari, Porsche, Brabus, Aston Martin, BMW, AMG, Corvette și altele au fost prezente, demonstrând tehnologia și frumusețea unică a fiecărui model expus. Această experiență a oferit prestigiu proprietarilor, astfel că ei s-au cazat la un hotel și au luat parte la diferite party-uri și activități.

Expozitie de asa-zise masini de lux pe Faleza Cazinoului din Constanta! Video

GOAT Rally Tour 2024 și-a încheiat călătoria spectaculoasă în orașul Constanța, pe faleza Cazinoului, într-un final de neuitat. Evenimentul auto a adunat sute de spectatori entuziasmați în fiecare oraș pe parcursul turului său, culminând într-o prezentare de excepție în Constanța pe 24 august, începând cu ora 17:00.

Expozitie de asa-zise masini de lux pe Faleza Cazinoului din Constanta! Video

A patra ediție a GOAT Rally Tour a fost una plină de emoție și pasiune pentru mașini, pornind de la Sibiu și străbătând orașe precum Brașov, Iași și București, până la destinația finală, Constanța. Faleza Cazinoului a oferit un cadru pitoresc și adecvat pentru această încheiere de succes, unde publicul a putut admira de aproape unele dintre cele mai impresionante super-mașini din lume.

Expozitie de asa-zise masini de lux pe Faleza Cazinoului din Constanta! Video

GOAT Rally Tour reprezintă o serie de evenimente auto de prestigiu, aducând împreună mașini de lux și sport de la mărci renumite precum Lamborghini, Ferrari, Porsche, Brabus, Aston Martin, BMW, AMG, Corvette și altele.

Publicul a fost captivat de această experiență auto unică, unde pasiunea comună pentru automobile a fost celebrată într-un mod spectaculos și memorabil. A fost cu adevărat un final de neuitat pentru GOAT Rally Tour 2024 la Constanța.

A patra ediție a festivalului

Au fost foarte multe tipuri de automobile, în număr de 25, care au participat la GOAT Rally Tour: Lamborghini, Ferrari, Porsche, Brabus, Aston Martin, BMW, AMG, Corvette și în general super-car-uri cu foarte mulți cai putere. Anul acesta s-a organizat a patra ediție a festivalului. Am plecat pe 18 august de la Sibiu, apoi către Brașov, Iași, București și am încheiat la Constanța. Este vorba de un main event care se desfășoară în fiecare vară și durează o săptămână, în care peste 20 de proprietari de super car-uri se adună și călătoresc împreună. Noi le oferim o experiență All-Inclusive care cuprinde mai multe locații cu evenimente publice, cum a fost cel din Constanța. Pe lângă evenimentele publice unde vin mii de persoane, proprietarii se cazează la un hotel, unde se desfășoară diferite sesiuni de networking, carting, fel de fel de activități, dar și party-uri. Deci pe de-o parte este o experiență pentru deținătorii de mașini, dar și pentru vizitatorii care vin în fiecare oraș să vadă automobilele“, a transmis, Bogdan Teleabă, organizatorul festivalului, pentru Replica de Constanța.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520