REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Expoziţie de tehnică de luptă organizată de Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, la Vivo!

Expoziţie de tehnică de luptă organizată de Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, la Vivo!

Mirela PASCAL 28 octombrie 2023 | 00:00 1265

În Municipiul Constanţa, Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, singura mare unitate de forţe terestre din Dobrogea, organizează o serie de manifestări dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României, astfel că sâmbătă, 28 octombrie, la VIVO! Constanţa, între orele 10.00 şi 18.00, va organiza o expoziţie de tehnică de luptă, ateliere de prezentare a armamentului  și standuri de promovare a profesiei militare.

Expozitie de tehnica de lupta organizata de Brigada 9 Mecanizata “Marasesti”, la Vivo!expoziție de blindate la Vivo

”Ţi-ai dorit vreodată să vezi cum arată un Transportor Amfibiu Blindat în interior? Sau să cunoști poveștile militarilor români? Vino, sâmbătă, 28 octombrie, în parcarea VIVO! și descoperă una dintre cele mai inedite și extraordinare expoziţii militare! Factor de echilibru și stabilitate în societate, Armata României este instituția fundamentală a statului, cu rol esențial în apărarea intereselor vitale ale poporului român. Prin semnificația sa, această zi readuce în memoria noastră faptele de arme ale ostașilor români căzuți pe câmpurile de luptă, în vremuri trecute sau prezente, pentru apărarea ființei naionale  șia  gliei strămoșești, pentru libertatea  și siguranţa noastră. Mărturia vie a vremurilor trecute sunt astăzi bravii veterani de război şi urmașii tuturor eroilor  căzuţi pe câmpurile de bătălie. 25 Octombrie constituie, mai presus de toate, un înălţător şi pios moment de aducere aminte a celor care au luptat până la sacrificiul suprem pe fronturile cumplite  ale ultimei conflagrații mondiale. Momentele relevante ale istoriei  țării demonstrează că permanent am participat la dezvoltarea națiunii române, dar mai ales am luptat pentru păstrarea identității şi independenței acesteia„, a transmis Brigada Mecanizată 9 Mărășești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@zorila Ai grija sa nu ii pupi in pla ca se gadila si rad in hohote.
2
0
Super, voi fi acolo cu fii mei, adora tehnica militara, multumim Brigada 9 pentru supriza.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510