REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
19.4° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Face cineva ceva? În Poarta 6, pietonii merg pe șosea, că n-au loc de mașinile parcate pe trotuar! Video

Face cineva ceva? În Poarta 6, pietonii merg pe șosea, că n-au loc de mașinile parcate pe trotuar! Video

Ana Maria TUDOR 12 octombrie 2024 | 00:00 262

În Constanța, la fel ca în multe alte orașe mari, locurile de parcare reprezintă o problemă majoră care pare să nu aibă rezolvare! Înțelegem, nu sunt locuri de parcare, dar cu ce sunt de vină pietonii, care sunt nevoiți să circule pe carosabil, inclusiv copiii, pentru că șoferii parchează pe trotuar?! Cum se întâmplă, de exemplu, pe strada Brizei din Poarta 6, unde a fi pieton este o adevărată aventură.

Face cineva ceva? in Poarta 6, pietonii merg pe sosea, ca n-au loc de masinile parcate pe trotuar! Videopietonii merg pe șosea

Locuitorii din cartierul Poarta 6 își riscă viața zilnic, din cauza șoferilor care își lasă mașinile pe trotuar. Pe strada Brizei, pietonii trebuie să meargă pe carosabil, iar riscul este destul de mare, având în vedere că unii șoferi circulă cu viteză, iar în cazul bătrânilor, copiilor și mamelor cu copii mici, în cărucior, este și mai greu să tranziteze zona.

Face cineva ceva? in Poarta 6, pietonii merg pe sosea, ca n-au loc de masinile parcate pe trotuar! Video

Cei care locuiesc aici așteaptă de ani buni ca municipalitatea să ia o măsură și să „curețe“ trotuarele de autovehicule, dar e un vis imposibil de realizat. Oamenii înțeleg că nu sunt locuri de parcare, însă siguranța lor și a copiilor lor este prioritară. 

Problema s-ar rezolva dacă autoritățile ar construi locuri de parcare, iar pentru Poarta 6 un proiect de infrastructură de acest gen ar fi ca o gură de oxigen.

Face cineva ceva? in Poarta 6, pietonii merg pe sosea, ca n-au loc de masinile parcate pe trotuar! Video

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pietonii au pierdut acest razboi. in tomania nu mai exista cale pietonala pentru pietoni. ea a fost trecuta la cei cu masini ! punct ! ca asa e in vestul salbatic varianta romaneasca !
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358