REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Facturi mai mari pentru români, începând din toamnă

Facturi mai mari pentru români, începând din toamnă

Victor ROTARU 31 august 2023 | 09:13 3511

Românii ar putea plăti mai mult decât dublul facturilor la energie și gaze începând din această toamnă. Anunțul a fost făcut de Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia Inteligentă.

Facturi mai mari pentru romani, incepand din toamna

Eliminarea subvențiilor la energie ar putea duce instant la dublarea facturilor pentru consumatori şi creșterea profiturilor cu cel puțin 25% pentru furnizori. Este una dintre concluziile analizei făcute de cei de la România Inteligentă. Specialiștii susțin, de altfel, că întregul proces de eliminare a ajutorului de la stat va fi mult mai dificil de implementat decât introducerea acestor subvenții. 

”Fiecare client are un contract semnat cu un furnizor de energie și gaze, la un preț pe care l-a stabilit la un moment dat, în 2022, 2021, preț care astăzi este unul foarte ridicat. În situația în care, de exemplu, mâine s-ar abroga legislația de plafonare, automat s-ar reveni la prețurile din contract, adică la niște prețuri mult mai ridicate. Din analiza pe care am făcut-o în raport cu două facturi din București, una la energie electrică și una la gaze naturale, a rezultat că vom avea cel puțin o dublare la energia electrică și mai mult decât o dublare la gaze. Un astfel de proces trebuie atent analizat și atent implementat, de așa natură încât să nu se ajungă în situația în care să avem o explozie a prețurilor facturilor românilor”, a declarat Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia Inteligentă, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dreapta sau Stanga sunt tot aia...cine nu vorbeseste despre lista clientelei din anturajul Jeffrey Epstein,Ghislaine Maxwell este cu "ei".Cine impune restrictii de orice fel si este pro C H I N A V I RUS este cu "ei".Cine sprijina nazismul si vrea razboi pentru un popor ce are ca erou national un NAZI ,e cu "ei".
0
1
De ce? Pentru ca asa vrea ue. Dulapul impreuna cu bravii nostri guvernanti, se conformeaza si adopta pozitia mama la ied!
2
1
Cu apa calda de la termoficare se aude ceva sau au dat faliment si nu spuneti nimic
2
0
1776 "Liberty or Death" Doar asa scapam,aia e reteta libertatii,restu' e apa de ploaie si multe shuturi in c o a i e de la guvern.
3
0
Romanu nu conteaza . Conteaza doar ca firmele sa incaseze cat mai mult si ducase dracului omu ca doar pentru asta el traieste , sa fie un sclav nenorocit care sa le aduca catorva bunastare pentru mii de generatii . PANA NE INGROAPA DE VII ACESTI NEMERNICI , NU SE LASA . VAD CA NU REACTIONAM INDIFERENT CE FAC SI AU CURAJ PENTRU CA NU SE ASTEAPTA LA REVOLTE
11
1
Multa mwe cu kkt pnlpsd si tuturor sustinatorilor
10
8
Într-o lume dreaptă, politicienii corupți care, din 1989, fură milioane și milioane de euro pe an de la stat și poporul ar putrezi cu toții pe cea mai preferată unealtă a lui Vlad Țepeș.
14
0
Oricum votăm Noua Dreaptă !! E timpul să vină legionarii la putere că nu se mai poate...
12
14
Noi plătim hoțiile golanilor de politicieni și nu numai,furaciunile lor, inclusiv acoperim acum cheltuielile cu nebunii de ucraineni, care duc război cu alți nebuni....așadar, r*mânii buni de plată ...pentru că stăm ca prostii și inghitim mizeriile lor.Coruptilor să li se confiște averile , eliminați pensiile speciale, arestați politicienii corupți..
29
3
De treizeci de ani votam cu iliescu si comunistii in speranta ca nu vom fi pusi la pamant de preturile capitaliste... Dar ce sa vezi? Tzeapa! Am pierdut incet, incet industria, agricultura, sistemul bancar, economia toata. Mai suntem stapani la noi in tara? Oare suntem deja o colonie obedienta? Vom vedea!
15
3
Pe cand o Asociatie de energie ieftina??Romania e plina de Asociatii si ma intreb ce fac unele dintre ele??Sunt tari care nu au resursele noastre si au energie mai ieftina...dar au si cercetare!!Au disparut specialistii din Romania ,asta e adevarul iar pe cei tineri(cati mai sunt in tara!) nu au cine sa-i mai pregateasca!!!!!
26
4
Pai de ce se mai elimina subventiile ? sa nu se mai elimine; sau iar e tara saraca si ne pune pe noi sa platim prostiile celor care o conduc asa cum platim din greu si inflatia de 2 ani, inflatie de care guvernele din ultimii ani sunt singurele vinovate ?
25
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016