REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Făgădău se pune pe alergat, la Crosul Mării Negre

Făgădău se pune pe alergat, la Crosul Mării Negre

Replica API 28 octombrie 2017 | 03:31 587

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, valua startul la cea de-a doua ediție a Crosului Mării Negre: “Am primit cu bucurie invitația organizației neguvernamentale “Mare Nostrum” de a marca Ziua Mării Negre prin mișcare, alături de sute de constănțeni. Îi felicit pe organizatori pentru inițiativă și îi asigur de întregul meu sprijin în toate proiectele lor ce vizează protecția mediului înconjurător constănțean. Duminică voi fi pe plaja Modern, unde abia aștept să mă întâlnesc cu toți iubitorii de mare și de sport”.

Crosul Mării Negre, ajuns la a doua ediție, este un eveniment ce se desfășoară în cadrul Zilei Internaționale a Mării Negre, pe 29 octombrie, începând cu ora 10:00, pe plaja Modern din Constanța.

Participanții vor alerga pe două distanțe, cu cinci staţii, care vor purta numele țărilor riverane Mării Negre: Bulgaria, Turcia, Georgia, Rusia şi Ucraina.

Până astăzi, peste 1.000 de constănțeni și-au anunțat prezența la eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU TRE NU NU TRE SA ALERGATI DELOC VA SPUN EU UN CAZ.DOAR UN TELEFON LA AS SOCIALA DE PE UNIRI CA DNL-E DE ACOLO SA I-SI FACA TREABA.MA REFER LA ACELE ANCHETE SOCIALE CARE TREBUIAU FACUTE ACASA LA ACEI OROPSITI PERS CU HANDICAP.PERSONALUL DE ACOLO MOTIVEAZA CA NU LE-ATI DAT MOTORINA PT AUTOTURISMELE DE SERVICIU IAR TRANSPORTUL PUBLIC LE DERANJEAZA MAXIM.DECI AU PREFERAT INDIFERENTA SI CONTROALE FACUTE PE COLTURILE BIROURILOR.SPUN CA DVS AVETI VINA.DECI UN TELEFON SI PUSE LA TREABA II OK SI CU ALERGATU DAR SA INCEPEM CU LUCRURILE MINORE USOARE.MAJORITATEA NU AU FOSTA VIZITATI NICI O DATA.
0
0
Run, Forest, run ...
0
0
pt pensionar-dragule team vaz la club la depus cerere p bonurile respect.asa ca nu mai hali rahat.pupal in rect tu si altii asemeni tie.succes dnl-e prim.
1
1
Sa alerge pana nu-l mai vedem, fara a se mai intoarce........un slugoi incompetent.
4
3
ok,sa-l asteptam cu niste oua .....
2
3
poate se face traseul si pe la cartierul bonduelle & fagabou dar inainte sa fie scosi fortat la curatenie , sa vezi tiganimea la rumy insa intr-o zi cu soare ca acum stau la caldura
7
1
Mai bine ar alerga sa nu se mai opreasca sa lase orasul ca la facut praf! Pote asa vom scapa de incompetenti!
4
2
N-ati inteles, eu dau doar startul si apoi ma retrag la Zorile, ma asteapta fiirticii mei cu pastrama de oaie si szpritze reci. Voi saracilor alergati si imi dati un bip ca sa vin la premiere.
0
2
Forest Gump 2.
1
1
Sper sa fie un traseu doar dus....
11
0
ia treci macar in fuga pe str ST cel Mare in zona Peninsulara pe sub betoanele sinistrecu care ati flutit chipus frumos al orasului nostru, si alearga pe orice strada ca sa te impiedici de cirpe, cioburi de sticla, pungi de plastic trotuare ,plaji mizerabile;mai alearga prin parcul primariei....cred ca nici nu realizati pe unde treceti!sa stii ca nu toti oamenii n au gustul frumosului, al lucrului bine facut!deci alergare cu folos nu fite de 2 bani!
7
0
pe fagagau de c-ta-africa alba.ca orice mikidon se gandeste la mangle doar e valetul lui pastaie.
6
1
Alearga si pe podul de la butelii. Sau pe strada Frunzelor ca e inchisa de 2saptamani
12
1
Mai degraba as sugera dl primar sa alerge prin Constanta sa vada ce strazi jalnice avem, sa vada orasul in halul care arata. Sa alerge saptamanal prin cate un cartier al orasului pentru ca o zi nu ii va ajunge pentru intreg orasul. Ce ziceti?
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016