REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Faleza se destramă, cu tot cu balustradă

Faleza se destramă, cu tot cu balustradă

Replica API 21 iulie 2022 | 00:00 3819

Constănțenii se plâng de faptul că faleza de la blocul turn de lângă restaurantul Esplanada s-ar putea surpa cu totul. Pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, este un bloc turn, rotund pe care cetățenii îl numesc “blocul creion”. Lângă el începe o faleză unde mai toți turiștii fac poze cu marea. Problema este că această faleză se surpă sub ochii noștri, iar cetățenii sunt deja lipsiți de vlagă când vorbesc despre orașul nostru, afirmând că orașul se autodistruge.

Ce părere au localnicii de faleza care se destramă

Cetățenii nu mai au pic de vlagă când vorbesc despre oraș, pur și simplu s-au resemnat “Noi așteptăm să fie gata tot orașul. Acum nu ne mai miră o balustradă care cade. De ani de zile este așa.”

Localnicii spun că orașul se automutilează și că devine din ce în ce mai greu să locuiești în el, având în vedere că nici litoralul nu mai este cum era, peste tot este gol, iar Mamaia devine din ce în ce mai aglomerată de blocuri, iar ei consideră că nu mai este loc deloc pentru localnici în propriul oraș. Cetățenii se plâng și de perioada iernii în care, orașul moare de-a dreptul.

“Faptul că se surpă faleza de la blocul turn cu tot cu balustradă este cea mai mica problemă. Avem alte probleme mult mai mari în acest oraș. Siguranța localnicilor nu a prea mai contat, iar faptul că se surpă faleza ține strict de faptul că cineva cândva se poate accidenta. Faptul că nu arată estetic nici nu mai contează.”, a declarat un localnic.

Localnicii dau vina pe pandemie

Locuitorii Constanței dau vina pe pandemie, pe faptul că s-a stat foarte mult în casă și că toată lumea a fost ocupată mai mult cu pandemia și restricțiile decât cu problemele cu care se confruntă orașul.

“Având în vedere că a fost pandemie, autoritățile au fost mai ocupate cu măsurile de urgență, cu lockdown-ul, evident că nu s-a ocupat nimeni de oraș, dar trebuie să fim înțelegători, nu se poate face totul într-o zi.”, a declarat o localnică.

După cum putem observa, fiecare are părerea lui, dar există totuși și cetățeni înțelegători care merg pe principiul “Nici Roma nu s-a construit într-o zi”.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tevile ciuruite ale CET, RAJA , RADET in care se pompeaza sute de mc pe ora ca sa compenseze pierderile produc acele ape care in final erodeaza malurile.
0
1
primarul are mare grija de festival care in mintea lui este act de mare cultura,a smuls pomi a adus tevi pt apa sa faca bani seful festivalului si sa faca zgomote de a imbolnavit oameni cat mai suportam?
0
0
sa ne prabusim , la propriu, de tot.....
1
0
primaria a obosit cu repararea trotuarelor
0
0
In ultimii trei ani, primaria a efectuat lucrari de toaletare a arborilor din zona centrala. Adica a ras cu drujba arbori maturi si puieti, tot ce a gasit in cale. Au fost aduse macarale care au smuls cu radacini, arborii plantati acum zeci de ani. Totul pentru a se asigura vizibilitate pentru plaja Neversea, dar si pentru gunoaiele aruncate peste tot. Anul trecut, in dreptul ISJ s-a produs o alunecare de teren pe cateva sute de metri, deocamdata acolo nu sunt constructii. Poate ii intreaba cineva pe baieti cum au facut ei toaletarea arborilor?
1
0
constructiile lui Nea Nicu au tinut 70 ani, ce se face acum tine cu indulgenta 2 ani, chemati ABC Val sa rezove
1
0
Daca vine o torentiala de vreo 2 ore, o ia totul la vale. Sa raspunda cine a taiat pomii.
1
0
o sa ajunga in mare blocul creion si vilele cipanilor. Sper . Sper sa moara caiii si cind vor ciinii.
3
1
Nu-mi vine sa cred. Vergila nu stie? Pai ce fac trepadusii lui, dorm?
3
0
Mai votati-l pe chitac.....ca vine la pachet cu feliciu.
1
0
Ce treaba are pandemia cu malu portului? Este incapacitatea celor doua institutii APMC si Primaria sa gestioneze aceste fenomene . Tot malul Portului arata ca o jungla. RAJA si RADET alimenteaza fenomenul .
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513