REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Familia Dobre are nevoie de ajutorul comunității pentru a suporta costurile și durerea pierderii fiului

Familia Dobre are nevoie de ajutorul comunității pentru a suporta costurile și durerea pierderii fiului

Andreea VLAICU 14 septembrie 2024 | 00:00 305

Robert Dobre, un tânăr curajos, în vârstă de doar 21 de ani, a pierdut recent lupta cu o tumoare mediastinală anterioară, lăsând în urmă o familie îndurerată și prieteni profund afectați. Părinții săi, greu încercați de această pierdere devastatoare, se confruntă acum și cu o povară financiară semnificativă, o sumă de 5.990 de euro care trebuie achitată la Spitalul Humanitas Mirasola din Italia.

Familia Dobre are nevoie de ajutorul comunitatii pentru a suporta costurile si durerea pierderii fiului

Robert Dobre, din Lumina, a pierdut recent lupta cu o tumoare mediastinală anterioară. Moartea sa a lăsat în urmă părinți profund îndurerați și o familie în căutarea de soluții pentru a face față dificultăților actuale. În plus față de durerea pierderii, părinții lui Robert se confruntă acum cu o povară financiară semnificativă, având de achitat costurile tratamentului și îngrijirii medicale de la Spitalul Humanitas Mirasola din Italia, care se ridică la 5.990 de euro.

Apropiații au apelat la ajutorul comunității pentru a strânge fondurile necesare și pentru a ușura această povară. Orice contribuție, indiferent de dimensiune, este extrem de valoroasă și poate oferi un sprijin esențial într-un moment atât de greu. Solidaritatea și generozitatea celor din jur sunt cruciale pentru a-i ajuta pe părinții lui Robert să treacă peste aceste dificultăți.

Familia Dobre are nevoie de ajutorul comunitatii pentru a suporta costurile si durerea pierderii fiuluifactura de la spitalul din Italia

Prietenii și familia acestuia au organizat diverse activități pentru a aduna bani, inclusiv o campanie de strângere de fonduri în Parcul Central din orașul Năvodari. Au organizat licitații în care au vândut două tricouri de fotbal de colecție, dar din păcate, eforturile lor nu au fost suficiente pentru a acoperi costurile tratamentului în perioada în care Robert era încă în viață.

Acum, părinții lui Robert se confruntă nu doar cu durerea pierderii copilului lor, ci și cu povara financiară rămasă de la tratament. Apropiații continuă să ceară sprijinul comunității pentru a ajuta la acoperirea costurilor rămase de 5.990 de euro pentru spitalul Humanitas Mirasola din Italia. Orice contribuție este extrem de valoroasă și poate aduce un sprijin necesar în aceste momente dificile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245