REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.6° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Familia fostului COMISAR de la Garda Financiară, Marius BĂRBAT, investiții în zona campusului universitar

Familia fostului COMISAR de la Garda Financiară, Marius BĂRBAT, investiții în zona campusului universitar

Replica API 10 august 2021 | 21:45 1117

Zona campusului universitar atrage tot mai mulți investitori, așa se face că tot mai mulți afaceriști constănțeni construiesc de zor în locurile rămase neexploatate. Unul dintre fericiții care a apucat să construiască un imobil este și Vasile Marius Bărbat , care, în decembrie 2015, era inspector în cadrul Direcţiei Regionale 2 Constanţa Serviciul de control Antifraudă 5 superior - Garda Financiară Constanţa. Societatea administrată de acesta, Vama Veche 4You Resort SRL, a solicitat un act de urbanism în vederea extinderii și supraetajării imobilului existent localizat pe strada Cuarțului, numărul 6.

Societatea Vama Veche 4YOU Resort a solicitat un certificat de urbanism pentru a modifica, extinde și supraetaja un imobil localizat în zona campusului universitar, pe strada Cuarțului, numărul 6. Mai exact, societatea familiei Bărbat, fost comisar la Garda Financiară, intenționa să extindă construcția existentă cu un nou corp de clădire cu trei etaje și să supraetajeze imobilul existent la P+3E+ etaj tehnic. Răspunsul nu a încetat să apară, astfel, Primăria Municipiului Constanța a eliberat certificatul de urbanism în cursul zilei de vineri, 6 august a.c. Iată ce spune documentul: ,,Este necesară elbaorarea și aprobarea unui plan urbanistic de detaliu – Conform prevederilor HCL nr. 109/27.04.2017 "Autorizarea , în zone cu valoare peisagistică - malul lacului se va realiza în baza unui Plan Urbanistic de Detaliu".

Fost Inspector Antifraudă, cu afaceri în staţiunea Mamaia

Bărbat nu este la prima investiție, acesta jonglând cu afacerile imobiliare. În 2015, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat, pentru Vasile Marius Bărbat, fost inspector în cadrul Direcţiei Regionala 2 Constanţa Serviciul de control Antifraudă 5 superior - Garda Financiară Constanţa, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism pentru „modernizare, întreţinere şi amenajări exterioare în limita zonei de protecţie cazemată cu funcţiunea sezonieră alimentaţie publică, restaurant, deoarece nu se încadrează în condiţiile avizului emis de Ministerul Apărării Naţionale nr. 2588/23.05.2006, reglementări urbanistice aprobate-cazemată“.

Date despre societatea Vama Veche 4YOU Resort SRL

Societatea Vama Veche 4YOU Resort s-a înființat în anul 2012 și are sediul Constanta, str. Mircea cel Batran nr.88, bloc MF3, sc.A, et.1, ap.4. Firma are trei administratori și anume pe Barbat Claudia-Vasilica, Negulescu Simona Mariana și Theodor Sorin și Bărbat Marius- Vasile. Vasile Marius Bărbat a fost inspector în cadrul Direcţiei Regionale 2 Constanţa Serviciul de control Antifraudă 5 superior - Garda Financiară Constanţa, iar soția Bărbat Claudia-Vasilia este fost consilier local în comuna Limanu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118