REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Familia HORGA a pierdut LUPTA cu LUXTEN pentru ILUMINATUL public din Constanța

Familia HORGA a pierdut LUPTA cu LUXTEN pentru ILUMINATUL public din Constanța

Replica API 30 martie 2021 | 23:39 5162

Firma familiei Mariei Horga, proaspăt parlamentar din partea PNL, a pierdut, definitv, șansa de a pune mâna pe contractul de reparații pentru menținerea, inclusiv întreținerea sistemului de iluminat public din municipiul Constanța. După ce a solicitat anularea licitației și reluarea procedurii în instanță, magistrații au respins cererea SC Euro-Audit Service SRL. Asfel, contractul a fost atribuit firmei Luxten Lighting Company S.A..

SC Euro-Audit Service SRL s-a aflat în război cu Primăria Constanța după ce a pierdut contractul pentru întreținerea sistemului de iluminat public din municipiu. Respinsă la licitația organizată de fosta conducere PSD, Euro-Audit Service SRL a cerut reluarea procedurii. În acest sens, a fost depusă o contestația la CNSC, însă fără succes.

Euro-Audit Service SRL nu s-a lăsat și a formulat plângere la Curtea de Apel Constanța. Iată că nici aici nu a avut noroc, acțiunea fiind respinsă.

Euro-Audit Service SRL este controlată de fostul deputat Vasile Horga, tatăl Mariei Gabriela Horga, cea care a candidat din partea PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Gabriela Horga este legată de Constanţa şi pentru faptul că s-a măritat cu Alexandru Cârlig, fiul fostului şef al IPJ Constanţa, regretatul Ion Cârlig. Vasile Horga și Alexandru Cârlig sunt administratorii societății, Eugeniu Militaru apare ca fiind unic asociat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati uitat sa scrieti ca e finul meu si ca sunt urmarit de anaf.
4
1
normal ca s-au facut sesizari, dar degeaba, nu am vazut pe nimeni sa verifice becurile de pe aleile dinte blocuri, dar probabil asta e optica, sa invazeze banii de la primarie si sa nu faca nimic
2
0
Asa arata astazi mafia romaneasca. Politicieni, cu afaceri pe numele altora, care traiesc doar din bani publici, imbuibati de lacomie si prostie. Despre trio-ul Carlig-Horga-Motreanu, ne poate spunce Gabita cum stau lucrurile.
8
1
Firma Luxten asigura iluminatul public in Constanta de vreo 20 de ani si inteleg ca il vor asigura si in continuare. Deci nimic nou. Ca au vrut altii sa se implice in afacerea asta si nu au reusit nu este o stire. Ar fi fost o stire daca se schimba furnizorul acestor servicii ceea ce nu este cazul. Ufff numai nonstiri si articole cretine in ziarul asta.
9
0
Ce sa faci daca firma este o firma de casa a aprimariei.
3
0
Cetateanule, dar ai si facut o sesizare scrisa pe tema asta vreodata?
5
2
Acum Luxten sa se ocuoe de iluminatul public, ca s-au cam ars din becuri, merg din doi in doi si e bezna pe aleile dintre blocuri, ca de asta sunt platiti
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016