REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Familia Iorgulescu a făcut primele declarații după condamnarea lui Mario

Familia Iorgulescu a făcut primele declarații după condamnarea lui Mario

Ana Maria LIPAN 29 octombrie 2023 | 10:13 1762

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani şi 8 luni închisoare, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după accidentul auto provocat în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Familia Iorgulescu a facut primele declaratii dupa condamnarea lui MarioMario Iorgulescu

Curtea de Apel București a anunțat decizia finală în data 18 octombrie. În primă instanță, Mario Iorgulescu fusese condamnat la 15 ani și opt luni, dar judecătorii au decis scăderea a doi ani din pedeapsă.

Fiul lui Gino Iorgulescu, fost fotbalist și conducător de club și actual președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, se află în prezent în Italia, iar pe numele său a fost emis un mandat european de arestare. Mario ar trebui adus în țară pentru a-și ispăși pedeapsa, dar avocații săi încearcă să ”dribleze” condamnarea.

De când s-a pronunțat definitiv instanța, familia lui Mario Iorgulescu nu a oferit nicio reacție. Până acum. Vicențiu Iorgulescu, unchiul lui Mario și fratele lui Gino, a spus doar câteva cuvinte, lăsând să se înțeleagă că nu este de acord cu modul în care a fost prezentat cazul nepotului său: ”Scandaluri, acuze… Vă mulțumesc că m-ați sunat. Nu am ce să declar. Nu știu”, a spus Vicențiu Iorgulescu.

Întrebat despre președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, care se confruntă cu probleme de sănătate, Vicențiu Iorgulescu a replicat la fel de scurt: ”Lăsați-l în pace, vă rog frumos. Lăsați-l în pace!”, a transmis acesta, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imaginatie: Mario, in tampenia lui, omora copilul unui Don Sicilian. Perfect posibil. Oare ce i se intampla, pana azi?
0
1
nu poti sa te pronunti despre ceva, decit daca traiesti pe propria piele. ce parinte isi invata copilul la rele?
0
2
Ia uite-i ma si pa-ashtia din familia IORGULESCU nu suporta intrebarile presei,sunt stresatzi oameni;ia zi mai Gino cum era daca se intampla exact invers,adica un drogat si betziv intra pe contrasens si il omora pe Mario,fara intentzie bineinzeles dar tu tot numai la cimitir puteai sa vorbesti cu baiatul tau langa crucea lui si in timpul asta familia criminalului sa faca tot posibilul ca "podoaba"lor sa nu raspunda in faza legi pentru ca Mario numai este printre cei vii.
14
0
Să de-a dzeu să moară în pușcărie.. să putrezească acolo...exact cum a omorât el omul nevinovat. Să aibă parte de sicriu acest golan Iorgulescu
10
0
Hai acasa tata, te așteptăm cu bratele deschise
9
0
L-a omorat dar nu prea, nu stiu, nu comentez dar nu prea sunt de acord. Da, cica l-a omorat dar nici chiar asa.
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016