REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată de un bărbat cu o macetă

Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată de un bărbat cu o macetă

Virgil STOIAN 22 iulie 2024 | 12:14 1069

Mihai Zmărăndescu și familia sa au trecut prin momente de coșmar, fiind amenințați de un bărbat cu o macetă. Incidentul grav s-a desfășurat contra cronometru, iar luptătorul a trebuit să acționeze rapid pentru a-i proteja cei dragi.

Familia lui Mihai Zmarandescu, amenintata de un barbat cu o macetaMihai Zmărăndescu și bărbatul cu maceta

Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată de un bărbat cu o macetă. Mihai Zmărăndescu a împărtășit cu urmăritorii săi detaliile înfricoșătoare ale incidentului. Un bărbat violent a apărut cu o macetă și a amenințat că-i va măcelări familia. Fără a ezita, luptătorul l-a imobilizat pe agresor, reușind să evite o tragedie.
 

„Familia mi-a fost pusă în pericol de un individ cu o macetă! Nu se poate așa ceva. În calitate de sportiv, mi-am făcut datoria și l-am imobilizat pe individ până la sosirea organelor competene. Copilul, soția și restul familiei au fost în mare pericol dacă nu eram pregătit în sensul acesta. Ce se întâmpla? Poliția a venit și au găsit o macetă imensă, cu care urma să, citez, vă măcelăresc pe toți!”, a transmis Mihai Zmărăndescu pe Instagram.

Chiar și după ce a fost imobilizat, agresorul a continuat să fie agresiv și dornic de conflict. Mihai Zmărăndescu a evitat orice altercație fizică suplimentară, menținându-l pe bărbat imobilizat până la sosirea autorităților: „După ce mi-a amenințat familia cu maceta și după ce l-am imobilizat timp de 10 minute, până la apariția organelor competente, individul era agresiv în continuare și dorea escaladarea conflictului”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveau ei ceva de împărțit...fara foc nu iese fum...știe nenea sportivu mai multe decât declara
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436