REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Familia lui TUCAN și-a ”TRÂNTIT” o anexă a VILEI din CENTRUL Constanței… peste GARAJE. VIDEO!

Familia lui TUCAN și-a ”TRÂNTIT” o anexă a VILEI din CENTRUL Constanței… peste GARAJE. VIDEO!

Replica API 17 decembrie 2021 | 17:45 16643

Jean Paul Tucan este un personaj destul de controversat în Constanța, mai ales în Năvodari. A fost politician… fără succes, însă pe unde s-a perindat, în marile partide, nu a reușit să facă mare lucru, decât să se învârtă în combinații sau funcții pentru a obține, ulterior, privilegii și în afaceri. În perioada când încă mai era cineva în politică, Tucan a reușit să pună mâna pe o bucată a lacului Siutghiol, unde și-a ridicat un parc acvatic. Este și dezvoltator imobiliar, având mai multe construcții în Mamaia, și nu numai, dar deține și o firmă de transporturi. Puțini știu, însă, că are și o vilă cu un etaj în centrul Constanței, pe strada Mihail Kogălniceanu. Pentru mai mult spațiu, Tucan s-a gândit să-și extindă locuința, printr-o anexă pe care a construit-o… pe garaje. Lucrări pe care, acum, trebuie să le demoleze, după ce primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție în acest sens.

Vila și mașina familiei Tucan

În spatele unui imobil situat pe strada Mihail Kogălniceanu, nr 26, din Constanța, în vecinătatea Blocului MV 2, regăsim câteva garaje, peste care a fost ”trântită” o anexă a clădirii. Proprietarul imobilului are legături cu familia lui Jean Paul Tucan, fost politician și fost șef la DRDP Constanța.

anexa construită peste garaje

Lucrările la anexa construită peste garaje au fost realizate de firma J.T.A. Trans Group SRL, firmă al cărei unic asociat este fosta soție a lui Jean Paul Tucan, Alina Carmen, iar administrator este fiica lui, Jasmine Andrada.

Construcția trebuie demolată!

Recent, primarul Vergil Chițac a semnat o dispoziție de desființare a lucrărilor de construcții executate pe terenul aparținând domeniului public al municipiului Constanța, poziționat în partea posterioară a imobilului din strada Mihail Kogălniceanu nr.26, în vecinătatea blocului mv2, de către SC J.T.A. Trans Group SRL

mașina familiei Tucan

Cum era de așteptat, Tucan nu avea să accepte așa ușor situația, așa că a urmat care a instanței, solicitând suspendarea efectelor dispoziției, crezând că-și va face dreptate. Nu s-a întâmplat lucrul acesta, pentru că judecătorii au respins cererea, pe 15 decembrie. Cel mai probabil, firma lui Tucan va formula recurs.

Tucan se războiește cu Primăria și pentru Parcul Acvatic de pe lacul Siutghiol

Nu este pentru prima oară când Tucan sau familia lui au ceva de împărțit cu Primăria Constanța. În iunie 2019, pe vremea lui Decebal Făgădău, a fost emisă în beneficiul JT Grup Oil, altă firmă a familiei Tucan, autorizația de funcționare pentru desfășurarea de activități recreative și distractive,pe lacul Siutghiol, pentru unitatea Centru de agrement nautic situată în Stațiunea Mamaia, zona Hotel Delta.

Însă, prin Decizia nr. 708/06.10.2020 pronunțată de Curtea Constituțională a fost admisă excepția de neconstituționalitate și s-a constatat că Legea nr. 42/2010 privind darea în administrarea autorităților administrației publice locale a unor bunuri aflate în domeniul public al statului, în acest caz a cuvetei Lacului Siutghiol și a luciului de apă, este neconstituțională, în ansamblul său. Având în vedere pronunțarea Deciziei CC nr. 708/06.10.2020, autoritatea locală nu mai deține dreptul de administrare asupra suprafeței de 1077,22 ha din cuveta lacului Siutghiol, inclusiv luciul de apă aferent, fapt pentru care s-a adoptat Hotărârea de Consiliu Local nr. 35/29.01.2021 prin care s-a aprobat încetarea valabilității HCL nr. 175/2019 privind închirierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă aferent. Pe 14 ianuarie2021, societatea a depus cererea pentru emiterea vizei pentru 2021, însă nu a primit-o, așa că se războiește cu Primăria.

VIDEO:

reporter video: C.P.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fereasca sfantul ce reporter
4
1
Oamenii construiesc.....
0
0
Si garajele ce cauta acolo,parca se demolau toate din oras????????
2
0
Tu esti perfect, Poate fata este incepatoare, poate avea emotii, nu este la TV, da ce zic eu si aia de la TV se balbaie si nu sunt perfecti, ce vina are fata? Nu mai faceti pe justitiari si fiti mai buni oameni dragi
4
3
E casa ex sotiei , n are treaba Tucan
4
3
Daca era baiat destept, renova si garajele, arata totul bine si nu se mai lega nimeni de viata nimanui.
4
1
Nu va mai luati de Jean Pol , e cel mai bun client al meu, saptamanal se epileaza pubian.
10
2
Oare cum a putut acapara aceaste imobile, terenuri, autorz. de constructii acum si acest parc acvatictoate bunurile statului, ale primariei ale noastre ale tuturorel deja se considera proprietar, pai tin sa-l anunt ca toate bunurile lui sant ale mele inclusiv masina si vin s-o iau sa plec in concediu !
7
4
cand o sa vina la mine o sa ia cu ei ce a luat si idu, petrica iordache, ala de la cleopatra si multi altii. asa ca il astept cu nerabdare
9
1
Asa primar si administratie locala, asa presa aservita
11
5
Phahahaahah, mi ati facut ziua mai frumoasa cu fituica voastra de 2 lei. Sfarsitul filmuletului este genial!
15
1
Se vede f clar din filmare ca acea constructie este in spatele garajelor, nicidecum deasupra
3
14
Si de acea legenda vie, sor-sa, nimic ?
12
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303