REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Familia Oanei Roman se mărește, vedeta a lăsat-o pe fiica ei să dea vestea

Familia Oanei Roman se mărește, vedeta a lăsat-o pe fiica ei să dea vestea

Valentina CAMARA 31 decembrie 2022 | 00:00 979

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, se poate numi o femeie împlinită. Aceasta se bucură de o relație frumoasă, alături de partenerul său de viață, Marius Elisei, cu care formează un cuplu de foarte mult timp, la începutul anului următor împlinind 10 ani de relație.

Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Isabela, care în data de 21 februarie 2023 va împlini vârsta de 9 ani.

În cadrul unei emisiuni TV, la care a fost prezentă Oana Roman și fiica sa, Isabela, vedeta a mărturisit că anul acesta va petrece noaptea dintre ani acasă, alături de familie. Vedeta i-a permis fiicei sale să dezvăluie motivul total neașteptat al acestei alegeri.

Luna, unul dintre cei doi câini ai familiei sale, este din rasa Cane Corso și urmează să fete zilele acestea, iar șansele sunt mari ca patrupedul să-și aducă pe lume puii chiar în noaptea de Anul Nou, motiv pentru care Oana Roman, fiica ei și Marius Elisei vor petrecere anul acesta Revelionul acasă, alături de ea.

„ Luna, cățeaua noastră, este gravidă și noi o să avem cel mai tare Revelion pentru că o să stăm cu ea să fete.”, a explicat fiica Oanei Roman, Isabela.

Isabela, fiica Oanei Roman a dezvăluit că vor petrece cel mai frumos Revelion în compania prietenului blănos care urmează să fete. Familia vedetei este nerăbdătoare să facă cunoștință cu puiuții, însă susțin că îi vor oferi prietenilor și rudelor. Totuși, Marius Elisei și fiica lui își doresc și ei să păstreze unul, însă lucrurile nu sunt încă stabilite.

„ Nu știm exact în ce zi, dar se va întâmpla zilele astea. N ici măcar nu am vrut să mă duc să văd câți sunt, sincer. Se poate face o ecografie să vezi aproximativ cam câți sunt, dar îmi este și frică să aflu. O să-i dăm la prieteni, la cunoștințe. Isa și Marius își mai doresc să păstreze un pui. Un pui va merge la tatăl lor, altul, probabil, va merge la prietenul nostru care ne-a ajutat cu dresajul, acum nu știu câți vor fi, dar găsim noi cui să-i dăm.”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, despre anul 2022

Anul 2022 a fost o experiență pentru Oana Roman, însă nu își dorește să se repete. Aceasta a trecut prin momente dificile de-a lungul anului, având probleme personale, dar și situația sensibilă cu mama sa din cauza stării de sănătate. Aceasta a trecut prin mulă suferință și nopți nedormite, motiv pentru care speră ca în anul 2023 să fie mai liniștită și relaxată.

„ A fost un an foarte greu din punct de vedere emoțional. Greu tare. Mai greu decât cei doi de pandemie. Nu-mi doresc decât un an cu liniște mentală și emoțională. E singurul cadou la care visez.”, a spus Oana Roman într-o postare pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu astept sa fete vaca, CDe stiri de rahat.
1
0
fata cealalta catea.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510