REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
15.5° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Familia și prietenii tânărului înecat în Costinești se pregătesc de înmormântare. Ceremonia va avea loc joi

Familia și prietenii tânărului înecat în Costinești se pregătesc de înmormântare. Ceremonia va avea loc joi

Mariana MURAT 9 iulie 2024 | 12:27 1228

Familia îndurerată a lui Vali, tânărul de 20 de ani mort în Costinești, se pregătește de înmormântare. Au fost anunțate data și locul în care va avea loc înmormântarea băiatului. Până atunci, prietenii lui își pot lua rămas bun de la el și îi pot aduce un ultim omagiu.

Familia si prietenii tanarului inecat in Costinesti se pregatesc de inmormantare. Ceremonia va avea loc joi

Sâmbătă dimineața, în data de 6 iulie, un tânăr de 20 de ani a murit înecat în valurile mării, la Costinești Salvamarii au arborat, încă de dimineață, steagul galben, din cauza valurilor puternic, însă Vali l-a ignorat, iar decizia de a intra în mare a fost fatală.   Ciudat este că tânărul parcă și-a presimțit moartea. „Salvamarii au intervenit pentru a-l salva din apă. La fața locului au intervenit două echipaje medicale, de la SMURD şi Ambulanța Constanța. Eforturile de resuscitare au durat aproximativ o oră. Tânărul nu a mai putut fi însă salvat. Steagul galben este arborat în toate stațiunile din sud, din eforie până în Mangalia.”, au transmis reprezentanții ISU. Cu doar o zi înainte de tragedie, acesta le-a transmis prietenilor un mesaj cutremurător.

Dacă e să pățesc ceva, să fac accident, sau ceva, faceți și voi o chetă și îmi reparați mașina ș mergeți cu ea prin parcare.”, le-a transmis Vali prietenilor săi din Buzău.

Tragedia a adus multă durere și suferință în familia lui Vali, când au aflat cu toții vestea că băiatul s-a stins din viață. Prietenii și familia lui se pregătesc acum să îl conducă pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare va avea loc joi, în jur de ora 09.00.

Până atunci, cei care l-au iubit și apreciat își pot lua rămas bun de la el la capela din Lipia. Anunțul a fost făcut de prietenii lui Vali, care acum trec prin momente foarte dificile. Aceștia au făcut și un gest incredibil pentru el, după ce s-a stins din viață, și i-au îndeplinit ultima dorință pe care a avut-o.

Vali al nostru a ajuns acasă! Pentru cei care doriți să îi aduceți un ultim omagiu, puteți veni la capela din Lipia. Joi îl vom conduce toți pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc în jurul orei 9:00-9:30!”, a scris una dintre prietenele lui Vali, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817