REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Familia Simonei Halep a intrat în legalitate cu sediul de pe bulevardul Tomis!

Familia Simonei Halep a intrat în legalitate cu sediul de pe bulevardul Tomis!

Ana Maria LIPAN 13 septembrie 2023 | 00:00 3897

SH Resort SRL, societatea controlată de familia Simonei Halep, a obținut recent o autorizație de construire, necesară intrării în legalitate. În urmă cu mai bine de un an, firma a modificat un apartament pe care îl deține în blocul T3, de pe bulevardul Tomis, și l-a transformat în sediu, fără a dispune însă de documentele de urbanism necesare, care i-au fost eliberate ulterior finalizării lucrărilor. 

Familia Simonei Halep a intrat in legalitate cu sediul de pe bulevardul Tomis!

Marți, 12 septembrie a.c., municipalitatea a emis o autorizație de construire firmei SH Resort SRL, condusă de familia Halep. Documentul vizează imobilul deținut de societate în blocul T3, de pe bulevardul Tomis. Apartamentul a fost reamenajat, fiind realizat accesul exterior pe toată lungimea sa cu podest și trepte. Destinația sa a fost de asemenea modificată, locuința funcționând în prezent ca sediu al companiei. 

Familia Simonei Halep a intrat in legalitate cu sediul de pe bulevardul Tomis!

Anul trecut, în luna iunie, fratele sportivei a obținut și autorizația de construire necesară proiectului, însă doar după ce lucrările au fost finalizate. Societatea a fost sancționată pentru executarea acestora în lipsa documentelor necesare, fiind întocmit un proces verbal în acest sens, pe 11 martie 2022. 

Familia Simonei Halep a intrat in legalitate cu sediul de pe bulevardul Tomis!

Societatea SH Resort a fost înființată în anul 2013. Fostul sediu al firmei era amplasat în localitatea Constanța, pe strada Dr. N. Sadoveanu 17. Administrator este fratele tenismenei, Nicolae Halep, care deține și 20% din acțiuni, restul de 80% revenindu-i Simonei. Unic beneficiar este tatăl celor doi, Stere Halep. În anul fiscal 2022, SH Resort a raportat o cifră de afaceri de 987.608 de lei, profit în valoare de 852.697 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 15.535.250 de lei. 

Familia Simonei Halep a intrat in legalitate cu sediul de pe bulevardul Tomis!

În baza acestei firme funcționează Lotus Studios Aparthotel, localizat în partea de nord a stațiunii Mamaia, la 100 de metri de malul mării. În anul 2022, locația a fost supusă mai multor modificări, executate fără autorizație de construire. Și în acest caz, certificatul de urbanism necesar intrării în legalitate a fost obținut abia după finalizarea lucrărilor. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-a babardit pe tine prostia si ti-a mucegait creierul. hahahaha
3
1
Filmul este urmatorul, nevasta lui Muraloglu , sa prins de babardel dintre cei doi , l a sunat pe Toni al lui Simonica si au dat o in git ! S au razbunat oameniii pe nesatula asta de sex !
6
1
Cand ii vad mutra acestui individ, ma refer la fratele ei, ma apuca greata. Dar si rasul. Cand coboara din Bentley, imi aduc aminte de acea carte de vizita fotografiata si pusa pe Internet, a unui tip care era mentionat drept "sotul patroanei". Vai de el...
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677