REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Familia șoferului drogat ar deține peste 300 de proprietăți în București și Constanța

Familia șoferului drogat ar deține peste 300 de proprietăți în București și Constanța

A.F. 23 august 2023 | 00:00 9095

Familia lui Matei Vlad Pascu deține peste 300 de proprietăți care valorează zeci de milioane de euro. Matei Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai cu un Mercedes de colecție.

Familia soferului drogat ar detine peste 300 de proprietati in Bucuresti si Constanta

Informațiile vin după ce au apărut în presă câteva date care arătau că părinții lui Vlad Pascu au făcut bani mulți din afaceri imobiliare, anunță newsweek.ro.

Matei Vlad Pascu a omorât doi tineri la 2 Mai, când, drogat fiind, i-a lovit cu mașina. Părinții șoferului drogat și-au permis să îi achiziționeze tânărului de 19 ani o asemenea mașină pentru că sunt extrem de bogați.

Familia are sute de proprietăți imobiliare în București și Constanța

Asta, în timp ce avocata lui Vlad Pascu a susținut că părinții acestuia sunt oameni simpli și normali.

Conform datelor de la ANCPI, cei doi părinți ai lui Pascu dețin peste 300 de sute de proprietăți imobiliare în locații din Sectoarele 1,2 și 4 al Bucureștiului, dar și în comuna 23 August din Constanța.

Pe numele lui Pascu Mihai Claudiu, tatălui beizadelei drogate, se află numai puțin de 88 de proprietăți imobiliare. În general, e vorba de apartamente în principal în Sectorul 1 al Capitalei și în alte sectoare ale Bucureștiului. Pascu Miruna apare proprietară la un număr de 288 de proprietăți imobiliare. Apartamente, dar și terenuri în Sectoarele 1, 2, 3 și 4. de asemenea, deține apartamente la malul mării în complexul de lux Blaxy Resort.

Potrivit informațiilor publicate la scurt timp după producerea tragediei, criminalul care a ucis doi tineri și a băgat în spital alții provine dintr-o familie cu posibilități financiare. Mama acestuia, Miruna Pascu, apare pe site-uri de imobiliare, acolo unde proprietarii își vând direct bunurile (www.directproprietar.ro). Astfel, aici apar la vânzare două terenuri din zona Parcului Herăstrău și de pe Șoseaua Petricani, iar la contact apare numele Miruna Pascu. Tatăl ucigașului, Mihai Pascu, a fost, în urmă cu ceva ani, director de concurs la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea.

Bărbatul a menționat, la profilul de pe pagina sa de socializare, că locuiește acum în orașul Roermond din Olanda. Întâmplător sau nu, ieri, chiar înainte de accident, Mihai Pascu a postat un videoclip alături de fiul său. Vlad se afla la volanul unei decapotabile, iar în înregistrarea video cei doi spun că se află în localitatea Vama Veche. Pe de altă parte, la adresa unde locuiește Vlad Pascu, individul care a produs groaznicul accident, apare cu sediul social firma Bauhaus Factory S.R.L, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...soferul drogat care a omorat doi tineri ,a fost condamnat cinci ani si doua luni dar a fost eliberat conditionat dupa trei ani! e anuntul viitorului!mortii cu mortii vii sa traiasca sa mai ...faca!
2
0
La americani a aparut instant “black live matters “. De ce nu apare si la noi romanii normali conteaza? Imi raspund singur: pentru ca nu stim sa ne revoltam impotriva abuzurilor !
4
0
Maine il vedem pe acest drogalau lovind alti oameni pe starzi.O sa spuna iar ca a vazut pisici.Infractorii cu bani fauti la n***u din alte surse nu imobiliare.Astea cu imobiliarele sunt de ochii lumii,de prostit prostii.Altii cu imobiliare nu au supravietuit.In spatele la imobiliare cautati.Daca sunt cu clanuri implicati e clar.Si avocata o micinoasa ordinara,sunt probe publice zeci de ani puscarie ea favorizeaza infractorul.Toti penalii favorizeaza infractorii.Toti sunt cumparati.Unii se chinuie ii prind unii le da drumul. daca asta scapa emigram.Ne ducem dracu cu justitia din Romania.Daca era pe vremea lui Ceausescu astia zi nu erau liberi si nici nu mai respirau.La Poarta Alba le putrezeau oasele la toti. Nu mai ieseau de acolo nici unul corupt,nici avocati nimic.De asta fac toti asa canu avem legi si justitie in Romania.
9
0
nu legislatia ci aplicarea ei. degeaba ai lege daca nu o aplici sau mai grav o aplici cu dubla masura
4
0
Trebuiesc ani multi de puscarie , minim 20 ani de puscarie pentru fiecare viata luata in astfel de imprejurari !
8
0
deja a apărut la teveuri ca acești părinți erau în combinații cu Nuțu Cămătaru, și sutele astea de apartamente le-au cumpărat la preturi de nimic de la cei care nu-si plătiseră întreținerea la timp și au acumulat datorii, apartamentele acestora au fost scoase la licitație la preturi de nimic și cumpărate de rețeaua asta de interlopi, averea acestor părinți este făcută pe necazurile și evaluările multor prăpădiți care nu au putut plăti întreținerea. Toate averile făcute asa, se alege prafu' de ele.
13
0
Are relevanta tu aiurito pentru ca dupa ce criminalul a fost numit beizadea adica baiat de bani gata avocata anganjata de parinti astuia a spus ca tot ce a aparut in presa este fals,clientul ei nefiind o beizadea pentru ca parinti lui sunt o familie de oameni normali nicidecum niste oameni cu bani asha cum fals a aparut in presa si pe retelele de socializare,ori cand avocata creaturi cretinoide"vorba CTPului"face declatii publice in apararea clientului sau care acum se dovedesc a fi mincinoase oricare judecator cinstit este mult mai sceptic la ce spune avocata asta in viitor in apararea clientului ei.
10
1
Părinții sunt vinovați 100% pentru situația în care a ajuns odrasla lor,ei au umblat disperați după averi de zeci de milioane și au lăsat deoparte un lucru elementar: educația copilului,ori putem sa ne imaginam că atunci când ai bani poți plăti pentru orice inclusiv pentru a-ți educa odrasla,tu neavând timp,puneai profesor psiholog,gorila, orice era necesar,acum poți să-și bage averea undeva.oare a-ți trebuie avere de zeci de milioane?
11
0
ala daca l au prins cu droguri de la 13 ani acum e clar ca este prajit. ca si parinte cum poti sa fii atat de inconstient sa i dai masina pe mana cand il vezi cum e , te bagi singur in belelele
12
0
Mie miau luat numaru la masina au venit cu comandantu in frunte faceam uber si aveam acte deci e clar ca e trafic de influenta
16
0
Cred ca cat a stat in sectia de politie,inainte de accident,s-au ,,inrosit" telefoanele pt.a fi lasat sa plece!Parintilor lui le pare rau? Minciuni,cand il stiau ca se drogheaza si este,,dus cu pluta",ei il lasa sa dea examen la scoala de soferi si apoi Ii dau o masina pe mana!? Parintii lui,politistii care i-au acordat permisul,medicii care i-au dat o parte din avize(daca a facut vizita medicala ,,pe bune"),politistii care l-au eliberat si au intervenit pentru el,toti sunt complici la omor!
20
1
Ce sa vezi, avocata reprezinta PSD Constanta si este sora subprefectei tot de la PSD...
16
0
In cazul asta, miroase si ceva.... trafic de influenta!! Cum adica depistat de doua ori in aceasi seara si este .... dat drumul sa circule si cu rca expirat si gasite jonturi asupra lui intr-un pachet de tigari .... Cam miroase a trafic de influenta in prima faza! Sa vedem ce au degand anchetatori de la "imparatie"?!
18
0
avocatii baga din ...top sa si scoata banii ,sa deruteze opinia pe cat posibil ,ei nu sunt condamnati pentru ceea ce spun, fac tot posibilul sa fie apreciati si bine platiti de angajatori !in caz criminalul e ...ingeras nevinovat , iau pus altii droguri ...pe gat, e plin de remuscari, plange si regreta ca a consumat droguri din frageda pruncie!parintii sunt oameni normali, muncitori cu ...frica zecilor de imobile ...tepuite de la amarasteni! asta i familia ideala, modesta si bine integrata, educata, in societatea in care traim, pentru doamna avocat !
12
0
Ce relevanta are averea parintilor,sa inteleg ca se drogheaza si fac crime numai copii de oameni bogati?Vina este a institutiilor statului care nu isi fac datoria,nu ajuta familiile care cer ajutorul cind au asemenea copii cu probleme,societatea putreda cu multe drepturi si libertati.Nu poti sa-i zici ceva copilului ca parinte si profesor pentru ca are drepturi,este liber si face ce vrea.Cred ca vina principala este a celor din politie,institutia are o problema de credibilitate,cadre incompetente etc
1
16
Familia acestui drogat s-a ocupat mai mult sa stranga bani si proprietati si au lasat pe pamant UN MONSTRU! Daca cumva se incordeaza si isi scot progenitura de acolo, sper sa citesc in ziar ca a crapat de supradoza. La ora asta ii doresc sa se tavaleasca in chinuri in sefraj in arestul politiei si tot nu e de ajuns sa razbune vietile celor doi copii omorati si suferinta familiilor lor.
18
0
Pe avocata nemernicului din parinti netrebnici nu o pedepseste nimeni ca a mintit asa grosolan ,daca avocata minte in prezentare inseamna ca mintew mereu ca nu stie dosarul si ca spune baliverne .Cum o cheama pe aceasta mincinoasa ..?????
28
0
Degeaba au averi daca fiisu e un drogat ,criminal si viitor puscarias Ma pisss pe averile lor de psd-isti
28
0
uite asta este dovada ca IMPOZITAREA PROGRESIVA nu are efect, cei care au gandit impozitarea progresiva au facut-o nu doar ca sa diminueze castigurile din chirie ci mai mult pentru a-i impinge pe cei cu bani sa investeasca in productie pentru crearea de locuri de munca si nu pentru a baga banii in imobiliare care genereaza doar chirie si nu creaza nici un loc de munca.S-a gandit ca impozitarea asta progresiva are sa reduca si preturile la locuinte pentru ca daca nu or sa se mai inghesuie toti sa cumpere imobile cererea o sa scada, si atunci cand cererea scade si oferta creste pretul are sa se diminueze la imobile, dar uite ca nu-i asa, cei cu bani cumpara case cu sutele in loc sa investeasca in productie si sa creeze locuri de munca ca romanii sa stea in tara si sa nu mai plece a lucra in alte parti.
8
1
N-are treaba averea lor, sa-i justifice. Educatia progeniturii e problema. Sunt asa de saraci ca in afara de bani, nu au nimic!
27
0
Pai avocata lui Pascu asta mic,declara a doua zi dupa accident,ca e un copil dintr-o familie de oameni normali,nu vreo beizadea,unul de bani-gata! Tot avocata spunea ca s-a drogat pentru prima oara inainte de accident,Pana atunci nici usturoi nu mancase,nici gura nu-i mirosea! Acum cand ies la iveala ,,petele" din trecutul lui,nu mai apare madam avocat? Cum a luat asta permisul,cum a trecut testul psihologic de exemplu? Politistii care nu l-au retinut in orele premergatoare accidentului sunt complici la omor! Gluga,nu o mai da dupa cires,cand se stie ca litoralul a devenit vara ,,raiul drogatilor" ,exista un singur ,,drug test" la Mangalia? In Mamaia nu e nici unul,sau va e frica de cine sau ce ati putea descoperit? Un singur politist stie pe tot litoralul sa umble cu acel aparat,si ala e in concediu medical? Pai nu va bateati cu pumnul in piept acum vreo doua luni,ca ati suplimentat efectivele de politisti de pe litoral,in timpul sezonului estival,cu tam-tam si ministru prezent?
35
0
toate firmele familiei sunt pe pierdere cam dintotdeauna in timp ce averea familiei creste ca fat frumos (ca multi alti oameni de afaceri care se respecta) si se pare ca au ceva relatii prin psd
23
0
Aceasta familie de hoți???.
27
0
Și ce -i cu asta? Sunt o grămadă de proprietari corecți, cu bun simț care se pișă pe muhaiele ca ăștia. Problema e că poliția nu îsi face treabă, pune botu la o ulcică cu bin și un copan de pui. Sau...nu știu ce au de făcut ! Mai degrabă , e vorba de idioțenie și nisca' i șpăguță !
10
9
asa si anaf doarme :)
24
0
detine si casa poporului si palatul trei coceni iohanus e chiriasul lui
6
13
OK, deja sunt celebri. Pascu, oriunde te-ai afla, ai pus-o, doar pentru ca te cheama Pascu - si nu-s putini.
14
0
Demisia ministrului de interne , demisia sefului ipj constanta si adjunctului sau , cel care a fost sef la Mangalia ! Afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa din sistem !
39
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016